TORNAR

El CPP Igualada CTAI puja a 2a nacional

L’equip format per Joan Masip, Roger Domingo, Josep Maria Alonso i Ricard Alert

esports
Dilluns, 28 maig 2012. 12:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Després dels recents ascensos dels equips de les categories territorials, aquesta setmana va ser el torn de l’equip de 3a nacional, que va pujar a 2a nacional en la fase d’ascens disputada a Barcelona el cap de setmana passat. El segon equip del CPP Igualada CTAI va completar el triplet d’ascensos en concloure una gran fase en la qual ha aconseguit una de les tres places que donaven l’ascens a 2a nacional.

Els quatres integrants del grup igualadí ascendit

La fase es va encetar amb polèmica prèvia protagonitzada per l’organització, que va cometre un error administratiu en permetre la presència dels igualadins a la fase d’ascens malgrat haver quedat en tercera posició a la fase regular de la lliga. Tanmateix, tot i que el sorteig li va deparar uns enfrontaments complicats, el conjunt erròniament 'convidat' va demostrar la seva capacitat quedant en primera posició del seu grup i aconseguint així l’ascens directe de categoria.

Els igualadins, de fet, van estar a punt d’adjudicar-se l’ascens el dissabte, en la primera jornada de la fase d’ascens. El CPP Igualada CTAI va debutar davant del CE TT Ripoll, a qui va derrotar per 5-1. Amb aquest gran resultat els de l’Anoia van encarar amb confiança el partit a priori més complicat, que els havia d’enfrontar al CTT Bagà. Els igualadins van començar molt bé el partit posant-se amb un 3-1 favorable que fins i tot podria haver estat un 4-0 que els hagués assegurat l’ascens. El Bagà, però, va ser capaç de capgirar aquesta situació crítica i remuntar fins a imposar-se per 3-4, resultat que va caure com una gerra d’aigua freda sobre els jugadors igualadins.

L’endemà, però, el CPP Igualada CTAI va sortir a totes davant del CTT Olesa tot i mantenir una orella posada en el partit entre el Ripoll i el Bagà. Els igualadins van fer els deures i van guanyar per 5-1 a l’Olesa, de manera que, llavors sí, van poder celebrar l’ascens a 2a nacional.

Així, l’equip format per Joan Masip, Roger Domingo, Josep Maria Alonso i Ricard Alert va tancar una molt bona temporada a 3a nacional i una excel·lent fase d’ascens que, combinada amb la resta d’ascensos del club deixa l’entitat en un dels seus millors moments dels darrers temps. Cal destacar especialment l’actuació completada pel jove palista de tan sols dotze anys Joan Masip, que no va perdre ni un sol partit a la fase i va derrotar a palistes d’una gran qualitat a base d’exhibir un joc espectacular.

CPP Igualada


2 Comentaris

d

david

igualada

29 de maig 2012.00:10h

Respondre

Moltes felicitats, us ho mereixeu.

c

cpp igualada

igualada

28 de maig 2012.14:52h

Respondre

resumint l’any que ve:
1 equip a 1a Nacional
1 equip a 2a Nacional
1 equip a preferent provincial
1 equip a 1a provincial

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.