TORNAR

Nou pas per al futur centre cultural de Montbui

L'Ajuntament i la Diputació signen un conveni econòmic

economia
Dijous, 24 maig 2012. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
L’Ajuntament de Montbui signa un conveni amb la Diputació de Barcelona per a la construcció de Mont-Àgora, el futur gran centre cultural que té pendent el municipi.

Acte per posar la primera pedra. Arxiu

Simulació del centre

El projecte Mont-Àgora és l'aposta cultural de Santa Margarida de Montbui ja que amb aquest nou edifici s'ampliarà l'oferta d'activitats culturals, escèniques i de lectura al municipi i al seu torn, aproparà la cultura a tota la ciutadania.

L'Ajuntament de Montbui ha signat un conveni econòmic amb la Diputació de Barcelona per valor de gairebé 731.900 euros, els quals aniran destinats directament a la construcció del futur centre cultural polivalent. Pel president de la Diputació, Salvador Esteve, i per l’alcalde montbuienc Teo Romero, l’objectiu d’aquest conveni és el d’afavorir el finançament del gran equipament cultural que té pendent Montbui.

Mont-Àgora

El nou edifici, que es construirà en una superfície de 4.130 metres quadrats, estarà ubicat en un lloc estratègic del municipi, a tocar de Mont-Mercat i Mont-aQua.

El nou equipament es distribuirà en una planta baixa i dos pisos i constarà d’una zona destinada a la Biblioteca i una altra adreçada a la part més cultural, on hi trobarem una sala polivalent amb capacitat per a 400 espectadors asseguts, una sala de petit format amb capacitat per a 100 espectadors asseguts, una sala d’exposicions i diferents aules de música.


1 Comentaris

P

Pau

Santa Margarida de Montbui

28 de maig 2012.11:00h

Respondre

Això no és Islandia, estar clar...

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.