TORNAR
PUBLICITAT

Tennis al carrer per promocionar el Torneig Arcadi Manchón Open Evvo

Dissabte al matí a Santa Margarida de Montbui i a la tarda a Igualada

esports
Divendres, 25 maig 2012. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El Torneig Arcadi Manchón Open Evvo comença a escalfar motors aquest cap de setmana amb l’exhibició de partits de tennis al carrer. Concretament, el dissabte 26 de maig al matí al bulevard de Santa Margarida de Montbui s’instal·larà una pista portàtil, on es disputaran aquests partits i a la tarda es repetirà l’actuació a plaça Cal Font d’Igualada. Els vianants que passegin per la zona podran gaudir d’aquesta manera tan original de promocionar un torneig i a la vegada els farà obrir boca i ganes d’assistir al campionat.

El torneig es farà a les instal·lacions montbuienques

Montbui es prepara per acollir una setmana d’activitats entorn el món del tennis, l’equip TOP TENNIS, sota la direcció del tenista Arcadi Manchón, i amb la col·laboració del Club Tennis Montbui i la Federació Catalana de Tennis ja tenen a punt el 1r Torneig Internacional de Tennis Arcadi Manchón Open Evvo, una competició de gran nivell reservat als futurs jugadors d’èlit del tennis.

Així, del dissabte 2 de juny al diumenge 10 de juny, el complex esportiu del Club Tennis Montbui acollirà més que una competició, es tracta d’un esdeveniment esportiu amb una àmplia i variada programació. El torneig oferirà durant tota la setmana actes per a tots els públics relacionats amb el món del tennis. I és que a més d’una competició, un esdeveniment esportiu que promou el món del tennis l’open EVVO vol promoure els valors que l’esport porta associats: esforç, capacitat d’integració, responsabilitat, tolerància, entre molts d’altres més enllà de la competició.

El Torneig Arcadi Manchón Evvo és el primer esdeveniment d’aquestes característiques celebrat a la nostra comarca, una oportunitat pel territori per promocionar el tennis i fomentar valors com la competitivitat i l’esportivitat.

Els interessats poden consultar la web www.torneigarcadimanchon.org on trobaran totes les novetats de l’esdeveniment.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.