TORNAR
PUBLICITAT

El CPP Igualada CTAI, campió de 1a territorial

CTT Badalona 1 – CPP Igualada 5

esports
Dilluns, 21 maig 2012. 11:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El cap de setmana passat el CPP Igualada CTAI es va proclamar campió de la lliga de 1a categorial territorial en una final vibrant i brillant davant del CTT Badalona. L’enfrontament, celebrat a Sant Joan Despí, va acabar amb un treballat 5-1 favorable als igualadins, resultat que els corona com a millor equip de la categoria aquesta temporada. D’aquesta manera, el conjunt de l’Anoia tornarà a Preferent amb tots els honors després de no només haver aconseguit l’ascens sinó també haver guanyat la lliga.

Els campions de lliga amb el trofeu

El partit va començar molt bé pel CPP Igualada CTAI. En la primera partida, Albert Kenji Matsuoka va derrotar a Dani Espino per un ajustat 3-2. El mateix resultat el va aconseguir Francesc Masip a la següent partida davant d’un palista amb experiència com Albert Barrero. La final es va posar de cara pels igualadins quan Juan Carlos Ortiz va fer el tercer punt del seu equip en superar per 3-0 a Víctor Pané.

El CPP Igualada CTAI no va donar marge a l’error i va sentenciar a la primera oportunitat. La primera partida de la segona ronda va servir perquè l’igualadí Albert Kenji Matsuoka s’imposés per 3-1 a Albert Barrero i fes el 4-0 de la victòria. Seguidament, Juan Carlos Ortiz va vèncer per 3-2 a Dani Espino i, finalment, el badaloní Víctor Pané va fer l’únic punt del seu equip en guanyar per 2-3 a Francesc Masip, establint així el 5-1 definitiu.

L’equip de 1a nacional guanya a Eivissa

CTT Santa Eulària 3 – CPP Igualada 4

L’equip de 1a nacional del CPP Igualada CTAI va tenir el cap de setmana passat un dels desplaçaments més agraïts de la temporada. I és que el conjunt igualadí va viatjar a la localitat eivissenca de Santa Eulària amb els deures fets. Tot i això, els anoiencs es van endur la victòria per 4-3 davant d’un rival involucrat en la lluita per evitar el descens.

El CTT Santa Eulària va començar avançant-se per mitjà d’Erik Lidmäe, que va superar per 1-3 a Daniel Luco. Tot seguit, els igualadins van empatar gràcies a la victòria per 3-1 de Jordi Satorras davant de Marc Lanchón. Els locals, però, es van tornar a avançar a la següent partida, en la qual Alfonso Alcañiz va vèncer a Lluís Graells per 0-3.

A la primera partida de la segona ronda, Jordi Satorras es va encarregar de tornar a empatar el partit en guanyar per 3-1 a Erik Lidmäe. A continuació, Daniel Luco va avançar per primer cop al CPP Igualada CTAI en derrotar per 3-1 a Alfonso Alcañiz. Tanmateix, el Santa Eulària no es podia permetre una derrota i va forçar el desempat quan Marc Lanchón va imposar-se per 0-3 a Lluís Graells. Als dobles, però, la parella igualadina Satorras – Luco va superar per 3-1 a la local Alcañiz – Lanchón, emportant-se així la victòria cap a territori peninsular.

Última fase del Circuit Promeses individual pels palistes igualadins

El cap de setmana passat es va celebrar la vuitena i última fase del Circuit Promeses d’aquesta temporada en la modalitat individual. Fins a set palistes del planter del CPP Igualada CTAI hi van prendre part.

Al nivell A hi van jugar Albert Kenji Matsuoka i Joan Masip, on tots dos jugadors van superar la fase de grups. Després, Albert Kenji Mastuoka va superar a Adrià Fernández (Badalona) per 2-1 als vuitens de final i va perdre per 0-2 amb Martí Folch (Lluïsos Gràcia) als quart de final. Per la seva banda, Joan Masip es va retirar de la competició en trobar-se malament després d’haver quedat segon de grup.

Al nivell B hi va participar Francesc Masip, que va caure davant d’Ivan Ruiz (Falcons Sabadell) després de classificar-se com a tercer de grup. Dos igualadins més, Miguel Moriana i Gerard Vélez van disputar les seves partides als nivells D i F, respectivament.

Per últim, Carles Galán i Bernat Luco van completar una excel•lent actuació al nivell I. Carles Galán va arribar als quarts de final del torneig, on va perdre per un emocionant 2-3 davant d’Andrés Álvarez (Reina Elisenda). Per la seva banda, Bernat Luco va arribar als setzens de final, on va perdre per 1-2.

Ricard Alert - CPP Igualada


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.