TORNAR

Matí de museus i tallers a Igualada

Aquest diumenge en el marc del Dia internacional dels Museus

cultura
Dissabte, 19 maig 2012. 17:15. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquest diumenge els museus del Traginer i de la Pell d’Igualada han organitzat una visita i algunes activitats per commemorar el Dia Internacional dels Museus, que es va celebrar divendres 18 de maig.

Museu del pell

Aquest diumenge es celebra el Matí de Museus a Igualada emmarcat en el dia internacional dels Museus.

La matinal arrencarà a les 10:30h amb una visita comentada al Museu del Traginer - Col·lecció Antoni Ros (c/ dels Traginers, 5).

A les 11:30h, i com ja és tradicional, des de la plaça dels Traginers s’iniciarà el recorregut d’un carro carregat de pells, conduït pel Gremi de Traginers, fins al Museu de la Pell, passant per alguns dels carrers més emblemàtics del barri del Rec. Durant el traçat es podran anar coneixent detalls dels carrers, els edificis i les activitats industrials característiques d’aquesta zona de la ciutat.

A les 12h, els tallers del Museu del Pell ocuparan el pati per convidar a participar grans i petits dels diferents propostes relacionades amb les exposicions permanents. S’hi podrà fer un titella d’ombres, aprendre a distingir pell d’altres materials i treballar-la, fabricar bombolles de sabó o pujar a un carro per fer un petit tomb.

L’associació La Bastida també col·labora en aquesta matinal amb un taller d’estampació, on els interessats poden portar una samarreta llisa de casa seva per a poder estampar- la. Totes les activitats seran gratuïtes.

Més informació al Museu de la Pell, al telèfon 93 804 67 52, i al Museu del Traginer, al 93 804 88 52.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.