TORNAR

La Penya Blaugrana d'Igualada organitza un sopar-col·loqui amb Ricard Torquemada

El periodista de Catalunya Ràdio va presentar el seu llibre 'Fórmula Barça'

esports
Divendres, 18 maig 2012. 12:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquest dijous al vespre, una cinquantena de penyistes i simpatitzants de la Penya Blaugrana d'Igualada es varen reunir al restaurant Port Lligat per assistir a un sopar-col·loqui amb el periodista esportiu, Ricard Torquemada, un fixe a les retransmissions de futbol de Catalunya Ràdio, la TDP, tertulià i columnista a mitjans escrits.

Torquemada amb Toni Claramunt (dreta) i Jordi Quintana (esquerra) qui va conduir el col·loqui

Torquemada va presentar el seu llibre, 'Fórmula Barça. Viatge a l'interior d'un equip que ha descobert l'eternitat', traduït al castellà i properament a l'alemany, ja en la seva quarta edició.

L'obra segons Torquemada 'vol capturar l'essència del futbol', a través de l'anàlisi dells plantejaments tàctics d'un Barça que, per al periodista, 'ja ha passat a la història col·lectiva de l'esport'.

Després de sopar, els penyistes i simpatitzants assistents varen poder compartir una tertúlia amb el periodista sobre el món del futbol, el Barça en particular, parlant del seu passat, present i futur, de les incerteses després de l'àdeu de Guardiola, sobre Tito Vilanova, a més de debatre sobre la premsa, tant catalana com madrlienya, el seu tractament de la informació general i en especial de l'esportiva.

La tertúlia va ser fluïda, amb debat i reflexions molt interessants per part de Torquemada, però també dels assistents, sent amena i divertida alhora.

La Penya Blaugrana va agrair a Ricard Torquemada la seva assistència i amabilitat fent-li entrega d'un petit obsequi en què es recordava l'any de fundació de l'entitat.

Al finalitzar, tots aquells que van voler van poder obtenir un exemplar del llibre signat pel mateix periodista esportiu.


1 Comentaris

J

Josep R.

igualada

18 de maig 2012.13:39h

Respondre

Gran Torquemada! Bon sopar, bon ambient i bona sobretaula. Enhorabona!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.