TORNAR

Mas Buret de Montbui, premi a la millor mel d'alta muntanya a Balaguer

El concurs 'La Reina de les Mels' fa un reconeixement al sector apícola

societat
Dimecres, 16 maig 2012. 11:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La mel Mas Buret, que s'elabora a Santa Margarida de Montbui, ha rebut el premi com a millor mel d'Alta Muntanya. El concurs la Reina de les Mels, que reconeix les millors mels de Catalunya, es celebra dins la Fira de Balaguer.

Mas Buret de Santa Margarida de Montbui ha guanyat el primer premi en la categoria de mel d'alta muntanya. El guardó s'emmarca en el concurs 'La Reina de les mels', que se celebra dins la Fira de Balaguer. El concurs, que enguany ha celebrat la 5a edició, és un dels reconeixements més prestigiosos del sector apícola català. El concurs comprèn quatre categories: mel de romaní, de mil flors, d'alta muntanya i reina de les mels.

Mas Buret és una empresa montbuienca i compta amb quatre generacions d’apicultors. Ofereix productes de proximitat, artesans i d’alta qualitat. Les mels Mas Buret són de collita pròpia, i la ubicació dels abellars en paratges naturals, protegits de la contaminació, en garanteixen la millor qualitat.


1 Comentaris

G

Guillem

Ribes

15 de maig 2015.12:17h

Respondre

És cert, a casa sempre en tenim ja que és la que ens agrada més
Enhorabona!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.