TORNAR

El CPP Igualada perd davant d’un potent Vic TT

Vic TT 4 – CPP Igualada 2

esports
Dimarts, 8 maig 2012. 09:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Amb els deures de la temporada fets, el primer equip del CPP Igualada CTAI disputa els darrers partits de la temporada alhora amb tranquil·litat i amb ganes de completar una temporada el més bona possible. Aquesta motivació, però, no va ser suficient per superar un molt bon equip com el Vic TT en el partit disputat dissabte passat a la capital de l’Osona, que va acabar amb victòria del conjunt local per 2-4.

Equip de primera nacional del CPP

En la primera partida, el jove local Sergi Molist va superar per 1-3 a Daniel Luco, que tornava a la competició després d’haver estat lesionat. Seguidament, Jordi Carceller va ampliar l’avantatge dels vigatans en guanyar per 1-3 a Jordi Satorras. L’igualadí Lluís Graells va fer el primer punt del seu equip a la següent partida, en la qual va vèncer a Ignasi Arranz per 3-1.

El Vic, però, va tornar a la càrrega per mitjà de Sergi Molist, que va imposar-se per 0-3 a Jordi Satorras en la primera partida de la segona ronda. A continuació, Daniel Luco retallava distàncies guanyant per 3-1 a Ignasi Arranz, però finalment Lluís Graells no va poder evitar que el local Jordi Carceller el superés per 0-3 i establís el 2-4 definitiu.

L’equip de 2a A territorial acaba una gran temporada

Ateneu La Flor de Maig 5 – CPP Igualada 1

Diumenge passat l’equip de Segona A territorial del CPP Igualada CTAI va tancar una gran temporada a la pista de l’Ateneu La Flor de Maig barceloní. El gran èxit de la temporada rau en la conquesta de l’ascens a 1a territorial, que els igualadins ja havien certificat fa unes quantes setmanes. Pel que fa a les semifinals del play-off pel títol de lliga, l’equip de l’Anoia tenia la missió impossible de remuntar el 0-6 encaixat a Les Comes davant de l’equipàs barceloní. En aquesta ocasió, el CPP Igualada va perdre per 1-5, cloent així la seva disputa del títol.

La primera partida va enfrontar Francesc Masip amb el palista local Quim Rimbau, que va endur-se la partida per 1-3. A la segona partida va arribar el segon punt del Flor de Maig; Àlex Belmonte va derrotar per 0-3 a Matías Blanco. Seguidament, Guillem Tapia superava a l’igualadí Ferran Sallent per 0-3 per fer el tercer punt dels barcelonins.

En la primera partida de la segona ronda, Francesc Masip va fer l’únic punt del CPP Igualada CTAI en el partit en guanyar per 3-2 a Àlex Belmonte. Finalment, l’Ateneu La Flor de Maig va rematar el partit amb les victòries de Quim Rimbau davant de Ferran Sallent i de Guillem Tapia davant de Matías Blanco, ambdues per 0-3.

Joan Masip, quartfinalista del Campionat d’Espanya escolar infantil

Durant el pont de la setmana passada es va disputar a Santander el Campionat d’Espanya escolar. Aquesta competició aplega els millors palistes de cada autonomia en edat escolar i els fa disputar un torneig per autonomies i un altre d’individual. Després de quedar en la sisena posició en el torneig per equips amb el combinat català, Joan Masip va arribar als quarts de final del torneig individual en categoria infantil.

El jugador del CPP Igualada CTAI va començar la competició guanyant totes les partides del seu grup, fet que li va donar accés als vuitens de final. En aquesta ronda, Joan Masip va vèncer per 3-1 a Alberto Aliaga (Andalusia). Als quarts de final, el palista català es va veure superat per 0-3 per Carlos Vedriel (Madrid).

Ricard Alert - CPP Igualada


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.