TORNAR

El circuit ProPàdel, de nou un gran èxit

Aquesta és la segona edició de la prova

esports
Dilluns, 7 maig 2012. 11:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La 5a prova del propàdel va passar per l’Esquaix Igualada completant la darrera del circuit, que just va començar l’any passat. Amb 100 jugadors, el màxim possible, l’èxit de participació en aquest circuit ha estat indiscutible amb predomini lògicament de jugadors de tota la comarca però amb augment de jugadors del barcelonès o alguns fins hi tot vinguts de Girona.

Foto de grup de tots els participants guanyadors

Amb tres categories masculines i dues de femenines, la marató de partits va començar dissabte a primeres hores i és va allargar fins ben entrada la tarda del diumenge.

Totes les finals jugades el mateix diumenge, van ser particularment igualades ja que totes van anar curiosament al tie-break, cosa ben difícil en 5 partits.

A la categoria d'or femenina victòria final de la Clara Escudé/Laia Pastor guanyant la final a Nuria Torres/Ruth Morello. La categoria de plata femenina va ser dominada per les júniors Berta Aguilera/Mònica Òdena davant Margot Gumà/Elia Soriano en un igualada 11-9, tie-break final.

A bronze masculí, més del mateix i igualadissima final entre Roger Costa/Pol Aguilera i Facundo Lopez/Kike Garcia resolta pels primers com no, en el tie-break. La plata no va ser menys i de nou partit molt disputat amb victòria final del Josep Llorach/Quim Aribau davant Roger Rosich/Pere Farré.

Finalment a la màxima categoria, Jaume Mallart/Xavi Serra van dominar John Lopez/Ricky Palumbo en una apretadissima final també resolta en el tie-break.

L’entrega de premis amb el corresponents records i regals va posar cloenda a un circuit que guanyarà adeptes amb el temps. La propera cita important del pàdel comarcal és el primer cap de setmana de juny amb la celebració del campionat d’Igualada i comarca.

David Jaume - Squaix Igualada


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.