TORNAR

El CPP Igualada CTAI a la final de 1a territorial

CTT Cardedeu 1 – CPP Igualada 5

esports
Dimecres, 2 maig 2012. 12:45. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
L’equip de 1a territorial del CPP Igualada CTAI va aconseguir el cap de setmana passat el bitllet per la final de la lliga. El conjunt igualadí es va desplaçar a Cardedeu amb el 4-3 favorable però just del partit d’anada.

Albert Kenji Matsuoka

Els de l’Anoia, però, van sortir a guanyar també a la pista d’un rival tan complicat com el CTT Cardedeu i ho van aconseguir per un valuós 5-1 en un partit immens.

El partit va començar amb la derrota per 1-3 de Juan Carlos Ortiz davant l’excel·lent palista vallesà Hèctor Montañana. A partir d’aquest moment, però, els igualadins van completar un partit immaculat. Joan Bertran es va encarregar d’igualar el matx en vèncer per 3-0 a Joan Gutiérrez. Seguidament, Albert Kenji Matsuoka va posar els igualadins per davant en imposar-se per un ajustat 3-2 a un palista de l’experiència de Joaquim Azcón.

La segona ronda va començar amb la victòria per 3-0 de Juan Carlos Ortiz davant de Joan Gutiérrez, que deixava a tocar el pas a la final. El CPP Igualada CTAI va certificar-lo amb la gran victòria d’Albert Kenji Matsuoka davant d’Hèctor Montañana per un ajustadíssim 3-2. Amb la victòria i la classificació ja al sarró, Joan Bertran va demostrar l’ambició d’aquest equip en derrotar per un 3-2 amb final agònic a Joaquim Azcón.

Joan Masip, sisè al Campionat d’Espanya escolar amb Catalunya

Aprofitant el pont d’aquesta setmana, s’ha celebrat a Santander el Campionat d’Espanya en edat escolar, en el qual es competeix individualment i per equips autonòmics. El palista del CPP Igualada CTAI ha estat un dels tres integrants de l’equip infantil de l’expedició catalana. Juntament amb Enric Casadó i Sergi Artacho han quedat en la sisena posició final en la competició per equips autonòmics.

El combinat català va superar la fase de grups en segona posició, per darrere de Galícia i per davant d’Extremadura, Aragó i Navarra. Posteriorment, els catalans van perdre als quarts de final per 1-3 davant de la Comunitat Valenciana, que s’acabaria proclamant subcampiona del torneig. Després, una victòria davant de Castella La Mancha i una derrota davant de Galícia van acabar conduint el combinat català fins a la sisena posició final.

Ricard Alert - CPP Igualada


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.