TORNAR
PUBLICITAT

Un igualadí, finalista a Mister Nació Catalana 2009

El representant de l'Anoia queda entre els 10 primers

societat
Dimecres, 25 febrer 2009. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El jove igualadí de 20 anys Albert Serratosa va participar aquest diumenge en la tercera edició de Miss i Mister Nació Catalana 2009 representant l'Anoia. Va quedar entre els 10 semifinalistes, però tot i que no va arribar a la final, valora positivament l'experiència. La celebració es va fer a Figueres, actual capital de la cultura catalana (vídeo).

Els guanyadors i els finalistes

A l'Albert Serratosa li van proposar que es presentés al càsting un dia anant en metro per Barcelona. Va presentar-s'hi i va anar passant les diferents seleccions fins arribar a les desfilades que van servir per seleccionar els 6 finalistes i d'ells els dos guanyadors.

Guanyar no era l'objectiu de Serratosa, que s'hi va trobar gairebé de casualitat, sinó passar una bona estona i conèixer més de prop una gala que ha celebrat aquest any la 3a edició.

De fet, Albert Serratosa, igualadí, treballa d'auxiliar d'infermeria a la Mútua i està estudiant un grau superior d'imatge per al diagnòstic

Miss i Mister Nació catalana 2009

La representant del Baix Llobregat va ser escollida diumenge Miss Nació Catalana en una gala celebrada al Teatre El Jardí de Figueres, i el representant d'Osona, Míster Nació Catalana.

La gala va ser conduïda per Elsa Anka i Erik Putzbach. L'acte va allargar-se tres hores i va tenir també diverses actuacions musicals. Rebeca, Regina do Santos i Carlos Vizcarra van ser els encarregats d'amenitzar aquesta vetllada.


7 Comentaris

l

lydia

28 de febrer 2009.03:04h

Respondre

niño!!! tenias q haber keao finalista juer... jajaja!! stas exo un modelazo!!

Q

QUIKU, CAL CHIQUI

SANT LLORENÇ DHORTONS

27 de febrer 2009.18:54h

Respondre

AQUEST NOI AL CONEC. eS L’ALBERT DEL CAMPING, ANIM I VINE A FER UNA CERVEÇA, T’ESPEREM AQUEST CAP DE SETMANA AL POBLE-S,LLORENÇ

ANIM
FELICITATS
GUAPOOOOO

O

Oriol

Barcelona

26 de febrer 2009.19:50h

Respondre

Jo vaig ser a la gala, i he vist alguns comentaris, imatges, fotos a internet... I estic d’acord en l’elecció del noi, encara que sé que hi havia un altre que m’agradava més (ara no recordo... Llegir més quin mr era), però en la meva humil opinió, miss Baix Llobregat no hauria d’haver guanyat. I per molts factors. Era la més alta, i prou. Les millors candidates en general van ser Vallès Oriental, Garraf i Garrigues.

Z

Zaida

26 de febrer 2009.10:19h

Respondre

Albert amoreee jejej es super gracioso verte x aqi pero claro qien es wapo es wapo y punto jajaja si t lo dice la enana borde y cascarrabias jeje
besitos!

M

Moussa

sant llornç d'hortons

26 de febrer 2009.00:33h

Respondre

Una bona felicitació pel crac !! jo t’opollo

sala

d

daniel

igualada

25 de febrer 2009.22:39h

Respondre

M’analegru que per fi un igualadi ens representi en auquet tipus de certamens i quedi com ha quedat,que esta força be! enorabona!

M

Miquel

25 de febrer 2009.11:51h

Respondre

Al segon 0.18 del vídeo també surt de rebot la miss Anoia! I està força bona! jejejejeje!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.