TORNAR
PUBLICITAT

Tot a punt per la festa del 50è aniversari de l’escola Mowgli

Diumenge es farà un dinar popular amb més de 800 persones

Divendres, 20 abril 2012. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquest diumenge 22 d’abril se celebrarà la Festa del 50è aniversari de la Fundació Escola Mowgli d’Igualada. Serà una jornada festiva on es trobaran alumnes, famílies i mestres que han passat per l’escola des de la seva creació.

Portada del llibre

Escola Mowgli d'Igualada

L’escola Mowgli és a punt per complir cinc dècades de trajectòria i per a celebrar aquesta efemèride s’ha organitzat una festa per aquest diumenge amb diversos actes per a totes aquelles famílies que n’han format part durant aquest temps. Es preveu l’assistència de més d’un miler de persones al llarg de la jornada.

Actes de la jornada

A les 10 del matí s’obriran les portes de l’escola i es faran visites guiades per veure-la. Més tard, a les 11h, hi haurà una animació infantil a càrrec de Jaume Barri.

Ja al migdia, a la 1, es presentarà el llibre commemoratiu del centre: ‘El Llibre de l’Escola Mowgli. 50 anys’, escrit per Marina Llansana i editat per Escucurucuc edicions. El llibre és un recull de cinquanta aspectes singulars del centre i està documentat amb fotografies d’alumnes, professorat, retalls de diari, notes de llibreta, etc.

A partir de les 2 de la tarda més de 800 persones es reuniran per fer el dinar popular, al passeig Verdaguer, al davant mateix de l’escola. La festa del 50è aniversari de l’escola Mowgli es clourà amb un concert a càrrec dels Esquirols XXI.


2 Comentaris

L

Laia

20 d'abril 2012.22:55h

Respondre

Una escola... com una casa! :) Felicitats i endavant!!!

A

Albert

Igualada

20 d'abril 2012.08:04h

Respondre

Moltes felicitats pels 50 anys, moltes felicitats per educar a persones tal com ho féu. Endavant!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.