TORNAR

Doble ascens del CPP Igualada CTAI

TT Torelló 4 – CPP Igualada 2

esports
Dilluns, 16 abril 2012. 10:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El CPP Igualada CTAI ha aconseguit aquesta setmana dos ascensos a les lligues territorials. L’equip de 1a territorial va poder certificar finalment el seu retorn a Preferent, i els jugadors del planter van comandar l’equip de 2a A territorial per aconseguir l’ascens a 1a.

Equip de segona territorial

Aquests dos ascensos són les dues notícies més destacades de la setmana per sobre de l’intranscendent partit que l’equip de 1a nacional va disputar a Torelló. El conjunt igualadí va perdre per 2-4 davant d’un dels conjunts capdavanters de la lliga com és el TT Torelló.

En el primer punt del partit, Jordi Satorras no va poder evitar que Xavier Panareda el superés per 1-3, fet que va permetre als locals avançar-se d’inici. L’avantatge es va ampliar a la següent partida, en la qual Jordi Dot va derrotar per 0-3 a Joan Masip. Cal destacar, però, que aquesta partida va suposar el debut del jove palista igualadí, de només 12 anys, a la categoria. Seguidament, Lluís Graells va retallar distàncies en vèncer per 3-1 a Dani Carbonell.

El CPP Igualada CTAI s’havia refet del desavantatge inicial i a la primera partida de la segona ronda Jordi Satorras va establir l’empat en guanyar per un ajustat 3-2 a Jordi Dot. El Torelló, però, va tornar a la càrrega a la següent partida, en la qual Xavier Panareda va derrotar per 0-3 a Lluís Graells. Finalment, Joan Masip no va poder forçar el desempat en perdre per un ajustat 2-3 davant de Dani Carbonell, resultat amb el qual s’arribava al 2-4 final.

L’equip de 1a territorial torna a Preferent

Falcons Sabadell 1 – CPP Igualada 5

S’ha hagut d’esperar a l’última jornada de lliga però les tres victòries consecutives en els tres darrers partits han acabat donant al CPP Igualada CTAI l’ascens a Preferent. D’aquesta manera, el conjunt igualadí recupera la categoria perduda la temporada anterior. L’equip de l’Anoia va ratificar l’ascens diumenge passat a Sabadell, on va guanyar els Falcons per 5-1.

El primer punt del partit va ser obra de Joan Bertran, que va imposar-se a David Vilardell per 3-1. Jaume Gamisans va ser l’encarregat de fer el segon punt dels igualadins en superar per un ajustat 3-2 a Marc Arias. A continuació, Joan Moriana va apropar encara més l’ascens en derrotar per 3-0 a Rubén Clavijo.

El conjunt igualadí no va donar cap opció al seu rival i, finalment, a la primera partida de la segona ronda es va assegurar la tan necessària victòria gràcies al 3-0 aconseguit per Joan Bertran davant de Marc Arias. A la següent partida es van enfrontar l’igualadí Joan Moriana i el sabadellenc David Vilardell. Amb l’empat a un al marcador dels jocs, però, el palista igualadí es va lesionar i va abandonar la partida. Per últim, Jaume Gamisans va establir el 5-1 definitiu en vèncer a Rubén Clavijo per 3-0.

L’equip de 2a A territorial es guanya l’ascens en derrotar el líder

CTT Badalona 2 – CPP Igualada 4

L’equip de 2a A territorial del CPP Igualada CTAI també va aconseguir diumenge passat l’ascens a 1a territorial. Els igualadins van guanyar-se l’ascens amb una gran victòria per 4-2 a la pista del líder, el CTT Badalona, en l’última jornada de la lliga. El conjunt badaloní també es jugava l’ascens en aquest partit i la derrota davant dels igualadins els deixarà fora de les places d’ascens si es produeixen els resultats esperats en la resta de partits de la jornada.

El partit no va començar bé pels interessos del CPP Igualada ja que el local Adrian Minca va avançar el seu equip en derrotar per 0-3 a Matías Blanco. Francesc Masip va restablir l’empat pels igualadins a la següent partida, en la qual va superar per 3-0 a Òscar Navarro. A continuació, Albert Kenji Matsuoka va posar els de l’Anoia per davant en guanyar per 3-0 a Dani Perseguer.

El CPP Igualada CTAI va fer un pas important cap a la victòria en la primera partida de la segona ronda; Francesc Masip va vèncer a Adrian Minca per 3-1 per fer pujar el 3-1 al marcador global. El Badalona, però, no es va donar per vençut i, a la següent partida, va retallar distàncies per mitjà de Dani Perseguer, que va superar per 1-3 a Matías Blanco. El base del CPP Igualada CTAI Albert Kenji Matsuoka, però, no va fallar i va guanyar per 3-0 la seva partida davant d’Òscar Navarro per establir el 4-2 que significava l’ascens a 1a territorial.

A més, com a primer classificat de la lliga de 2a A territorial, el CPP Igualada CTAI tindrà l’oportunitat d’encadenar dos ascensos consecutius i pujar a Preferent. Per això, els igualadins s’enfrontaran al cinquè classificat de la fase d’ascens a Preferent en disputa de l’última plaça que dóna accés a aquesta categoria.

Ricard Alert - CPP Igualada


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.