TORNAR

Gran actuació dels equips del CHI a Lloret

Torneig Vila de Lloret – Valero Rivera

esports
Dimecres, 11 abril 2012. 11:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Treball, entrega, constància i orgull. Nova participació de dos equips del Club Handbol Igualada en un torneig internacional, en aquest cas al Torneig Vila de Lloret – Valero Rivera que es va disputar entre l’1 i el 4 d’abril.

L'equip amb la medalla de la competició

Malgrat acabar en una meritòria tercera posició en categoria sub17, el Club Handbol Igualada va disputar un torneig excel·lent sent admirats per la majoria d’equips, els quals els va sorprendre gratament el bon joc dels igualadins.

Una vegada finalitzat el seu torneig, els igualadins es van jugar la tercera posició absoluta contra el tercer classificat de la categoria sub17 èlit, que va ser el CAI BM Aragón. Els igualadins van guanyar-se l’ovació de tota la grada al final del partit, que va vibrar davant d’un Igualada entregat i que finalitzava un gran torneig.

Els sub19 no van tenir tanta sort i van acabar en la cinquena posició de la seva categoria. Malgrat això, cal destacar que l’equip, a causa de les nombroses baixes, va estar format en moltes ocasions per la base del sub17 que van lluitar moltíssim davant de grans jugadors d’handbol, alguns de seleccions inferiors espanyoles.

En definitiva, el Club Handbol Igualada va tornar a deixar empremta en un torneig internacional deixant el nom d’Igualada, de la ciutat i del Club ben amunt. Felicitats als 16 valents que van gaudir i lluitar el torneig.

Gemma Cubí - CHI


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.