TORNAR

Els equips cadet i júnior del CBI disputen un torneig a Saragossa

L'infantil del club es desplaça fins a Menorca

esports
Dilluns, 9 abril 2012. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Durant aquests dies de Setmana Santa, els equips cadet femení i masculí i els júnior femení i masculí del Club Bàsquet Igualada van disputar un torneig a Saragossa. Per la seva banda, els dos equips de la categoria infantil es varen desplaçar fins a Menorca per a disputar un altre torneig.

Mar Ribera, elegida Millor Jugadora. Foto: Joan Ribera

L'equip infantil mascuí. Foto: Joan Ribera

L'equip cadet femení al Torneig de Saragossa. Foto: Joan Ribera

Dijous al matí, els equips de les categories cadet i júnior del CBI marxaven plens d'energia a disputar un torneig a Aragó, prop de la capital, Saragossa. Els conjunts femení i masculí del cadet es van desplaçar fins a Olivar per a disputar un torneig amb més d'una trentena d'equips, mentre que els conjunts femení i masculí de la categoria júnior va viatjar fins a la localitat aragonesa d'Ulebo.

L’equip cadet femení CB Igualada 97 va aconseguir la segona posició al Torneig, perdent la final contra el Man Filter, per un resultat de 63-75, abans ja havia guanyat al Martinenc, Loiola, Ademar BBC B, Juventut BBC A, i l’AESE. La jugadora del CB Igualada 97 Mar Ribera Sanuy va esser premiada com a millor jugadora del Torneig, i la Gemma Rigol va ser finalista del Super Tir des de mig camp.

L’equip cadet MC Donald’s CB Igualada, va realitzar també un magnífic torneig, però al perdre de 2 punts contra el CB Hospitalet de Preferent a la prèvia, el va relegar a la 18a posició final, tot disputant uns grans partits contra l’AESE, EM El Olivar, JAC Sants, entre d’altres.

L’equip Júnior femení Autoesc Poble Sec CB Igualada A va aconseguir el 3r lloc del Torneig, guanyant el partit contra Les Gaunas de Logronyo per 45-47, en la semi-final l’equip va perdre contra el SEDIS per 79-58, però pel camí van deixar al SA Real i el Hèlios de Saragossa.

El Júnior masculí, amb pocs efectius però amb moltes ganes, va lluitar contra grans equips, entre ells CB Zaragoza, SA Real, Clavijo, Maristes Ademar, Santfeliuenc, Joventut Les Corts. A l’equip Júnior masculí li va ser atorgat el premi al Fair Play.

L'infantil a Menorca

Els equips infantils del CBI també es varen desplaçar per a disputar un torneig durant aquestes vacances, en aquest cas fins a Menorca. L'infantil femení va tenir una de les seves jugadores, Paula Rodríguez Escudero, en el quintet ideal, mentre que Pau Benito, el seu entrenador, va ser proclamat Millor Entrenador del Torneig.

L’equip Halcon Viatges CB Igualada infantil femení ha realitzat un magnífic torneig, s’han enfrontat contra l’Arenys de Mar, Minguella de Badalona, Jovent99, CB Jovent, Combinat Menorquí a Semi-finals, assolin finalment la quarta posició al Torneig.

L’equip infantil masculí Ferret. Jorba Sola CB Igualada, també ha realitzat un gran torneig, jugant contra equips com el Jovent Alaior, Valldemia Maristes de Mataró, Ciutadella, San Lluís, CD Alcàzar, i finalment contra el Joventut d’Alaior per la 5a plaça del Torneig.

Joan Ribera - CBI / Anoiadiari


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.