TORNAR

El CPP Igualada CTAI perd per la mínima davant del Club Palma TT

CPP Igualada 3 – Club Palma TT 4

esports
Dilluns, 2 abril 2012. 17:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Amb la permanència assegurada, l’equip de 1a nacional del CPP Igualada CTAI va perdre el cap de setmana passat davant del Club Palma TT a Les Comes en un partit que els balears es van endur per un ajustat 3-4.

Equip de 1a Territorial

Lluís Graells va començar avançant el conjunt igualadí en derrotar per 3-0 a Álvaro Castillo. Seguidament, Jordi Satorras va ampliar l’avantatge en guanyar per 3-0 a Alberto García. En la següent partida, però, Ricard Alert, que debutava aquesta temporada a la categoria, no va poder evitar que Manuel Montalvo el superés per 0-3.

L’inici de la segona ronda va ser més complicat del que es preveia pels igualadins. La partida que va enfrontar Jordi Satorras i Álvaro Castillo va acabar amb un ajustat 3-2 favorable al palista del CPP Igualada CTAI. Amb el 3-1 al marcador global semblava que podia arribar la sentència dels igualadins. Tanmateix, el conjunt mallorquí no es va rendir i Manuel Montalvo va acabar imposant-se per un ajustadíssim 2-3 (17-15 a l’últim joc) a Lluís Graells. Seguidament, Alberto García va fer l’empat pel conjunt illenc en superar a Ricard Alert per 0-3.

A la partida de dobles, la parella igualadina Graells-Alert va començar adjudicant-se el primer joc però va acabar cedint per 1-3 davant dels visitants Montalvo – García, que d’aquesta manera van aconseguir la victòria final per 3-4.

L’equip de 3a nacional es classifica per la fase d’ascens

CTT Olesa 3 – CPP Igualada 4

Gràcies a la darrera victòria davant el Vilafranca i dels resultats dels equips implicats en les places d’ascens de la resta de grups, l’equip de 3a nacional del CPP Igualada CTAI arribava a l’última jornada de la fase regular de la lliga amb la plaça per la fase d’ascens a la butxaca. Tot i això, el conjunt igualadí es va desplaçar a Olesa amb la intenció de guanyar i ho va aconseguir per un ajustat 4-3.

La primera partida del matx va caure de la banda local, ja que Adrià Úbeda va superar a l’igualadí Roger Domingo per 0-3. Joan Masip va fer l’empat pels de l’Anoia quan, a la següent partida, va derrotar per 3-1 a Jaume Pubill. L’Olesa, però, es va tornar a avançar, aquest cop per mitjà de la victòria d’Álvaro Maregil per 0-3 davant de Josep Maria Alonso.

En començar la segona ronda, novament Joan Masip va tornar a empatar el partit en imposar-se per 3-1 a Adrià Úbeda. El conjunt local, un cop més, va tornar a fer un pas endavant al marcador. Aquest cop Álvaro Maregil va guanyar per 2-3 a Roger Domingo. Com no podia ser d’una altra manera, els visitants van restablir la igualtat per tercer cop quan Josep Maria Alonso va endur-se la següent partida en superar per 3-1 a Jaume Pubill.

Com era de preveure, els dobles van ser d’una gran igualtat, però finalment la parella igualadina Masip – Domingo va acabar vencent als locals Úbeda – Pubill per 3-2, donant així la victòria al CPP Igualada CTAI per 4-3.

L’equip de 1a territorial apallissa el CTT Vilanova i la Geltrú

CPP Igualada 6 – CTT Vilanova i la Geltrú 0

No hi va haver història en el partit de 1a territorial d’aquest cap de setmana. El CPP Igualada CTAI va resoldre per la via ràpida un partit que es podia intuir complicat abans de començar. Els igualadins, però, van esvair qualsevol mínim dubte i van esclafar el conjunt vilanoví, que no va poder guanyar ni un sol joc.

Els igualadins no van deixar respirar al seu rival des de bon inici. Joan Moriana va estrenar el marcador en guanyar a Fèlix Ávila per 3-0. El mateix resultat el van aconseguir Joan Bertran davant d’Adrià Pagès i Jaume Gamisans davant de Jordi Martínez.

La sentència va arribar de la mà de Joan Bertran, que va superar per 3-0 a Fèlix Ávila, contra qui havia perdut a l’anada. El CPP Igualada CTAI va acabar d’arrodonir el marcador amb dos 3-0 més. El primer va ser de Joan Moriana davant de Jordi Martínez i el segon de Jaume Gamisans davant d’Adrià Pagès.

Amb aquest resultat, el conjunt igualadí manté intactes les seves opcions d’ascens i ja només li falta derrotar al Falcons a l’última jornada de lliga per certificar-lo.

Victòria clau del CPP Igualada CTAI a Segona A territorial

CPP Igualada 4 – CETT Esparreguera 2

Els tres últims partits de la lliga de Segona A territorial eren vitals pel CPP Igualada CTAI ja que els enfrontaven contra tres rivals directes. Mentre que en partit de la setmana anterior, els igualadins no van poder vèncer al CN Sabadell, aquesta setmana sí que es van endur la victòria en la visita del CETT Esparreguera a Les Comes. Els de l’Anoia van guanyar per 4-2 als del Baix Llobregat i se situen colíders a falta d’una única jornada que els enfrontarà als tercers classificats, el Badalona.

L’Esparreguera va començar avançant-se per mitjà d’Idris Tiamiyu, que va superar per 0-3 a l’igualadí Matías Blanco. Tot seguit, Albert Kenji Matsuoka va fer l’empat en guanyar per 3-0 a José Antonio Jiménez. El conjunt visitant, però, va tornar a avançar-se quan Joan Romeu va guanyar per 2-3 al palista local Francesc Masip.

En començar la segona ronda, Albert Kenji Matsuoka va restablir l’empat gràcies a la seva victòria per 3-1 davant d’Idris Tiamiyu. A continuació, Matías Blanco va posar el CPP Igualada CTAI per davant al marcador per primer cop en vèncer per 3-2 a Joan Romeu. Finalment, Francesc Masip va derrotar per 3-1 a José Antonio Jiménez, evitant així arribar als dobles i fent el 4-2 definitiu.

Excel·lents resultats dels igualadins al Circuit Promeses individual

El cap de setmana passat es va disputar la sisena fase del Circuit Promeses individual d’aquesta temporada. Cinc palistes del CPP Igualada CTAI hi van prendre part, d’entre els quals van destacar especialment Joan i Francesc Masip.

Joan Masip es va proclamar vencedor al nivell A del circuit, on va vèncer per 3-0 a Cristian Salvador (Ateneu 1882) a la final. El palista igualadí, però, va haver de suar de valent a les semifinals, on va haver de remuntar els dos jocs d’avantatge que havia aconseguit inicialment Albert Blanch (Ateneu 1882).

També excel·lent va ser el resultat de Francesc Masip, que va ser subcampió del nivell B després de perdre la final per 0-3 davant de Carlos Sánchez (Jardí).

Al nivell D, Miguel Moriana va arribar als quarts de final, on va perdre davant de Boris Rodríguez (Vilafranca). Per la seva banda, Gerard Vélez no va poder superar la fase de grups del nivell F, on va guanyar una partida. Finalment, Carles Galán va jugar al nivell H.

Ricard Alert - CPP Igualada


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.