TORNAR

Victòria del CPP Igualada CTAI per assegurar la permanència

CPP Igualada 5 – Club Sóller TT 1

esports
Dilluns, 26 març 2012. 10:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El primer equip del CPP Igualada CTAI va assegurar el cap de setmana passat la permanència a 1a nacional un any més. L’equip de l’Anoia no haurà de patir en les darreres jornades gràcies a la victòria per 5-1 davant del conjunt balear del Club Sóller TT.

L'equip de 3a Nacional

El primer punt del partit va ser obra de Lluís Graells. Com a l’anada, el palista igualadí va sorprendre a Lluís Carulla, a qui va derrotar per 3-1. A continuació, Jordi Satorras va vèncer per 3-0 a Ignacio de la Vega i seguidament Daniel Luco va fer el tercer punt dels igualadins en imposar-se per 3-1 a Joan Barberà.

El CPP Igualada CTAI encarava la segona part del partit amb la victòria encarrilada i, de fet, Jordi Satorras va convertir la sentència a la primera oportunitat. El jugador igualadí va superar per 3-0 a Lluís Carulla per fer pujar el 4-0 al marcador global. Posteriorment, Lluís Graells va guanyar per 3-2 a Joan Barberà i Daniel Luco va perdre per un ajustadíssim 2-3 davant d’Ignacio de la Vega. Mostra de la gran igualtat d’aquesta partida és el 20-18 amb què va acabar el tercer joc.

Així doncs, el 5-1 final deixa el CPP Igualada CTAI amb un balanç de 10 victòries i 8 derrotes a sis jornades del final de la lliga de 1a nacional.

Victòria còmoda a 3a nacional per seguir aspirant a l’ascens

CPP Igualada 6 – CTT Vilafranca 0

El partit de 3a nacional del cap de setmana passat va resultar més còmode del que es preveia pel CPP Igualada CTAI. Els igualadins van derrotar sense problemes al CTT Vilafranca a Les Comes, d’on es va endur un 6-0.

Els igualadins van començar amb bon peu gràcies a la victòria de Joan Masip davant de Carles Mesegué per 3-1. A continuació, Josep Maria Alonso va superar per un plàcid 3-0 al visitant Alfredo Juan. De la mateixa manera, Roger Domingo tampoc va patir per derrotar per 3-0 a Josep Maria Blancafort.

L’equip de l’Anoia va poder resoldre el partit per la via ràpida. A la primera partida de la segona ronda Joan Masip va vèncer per 3-1 a Alfredo Juan, establint així el 4-0 al marcador global. En les dues últimes partides, els igualadins van aconseguir dues clares victòries més. Primer va ser Roger Domingo qui va superar per 3-0 a Carles Mesegué i, finalment, Josep Maria Alonso va guanyar també per 3-0 al vilafranquí Josep Maria Blancafort.

Amb aquesta victòria, el conjunt igualadí segueix optant a una de les places de la fase d’ascens com a millor tercer classificat dels tres grups de 3a nacional. La incògnita, doncs, es resoldrà el cap de setmana que ve quan els igualadins disputin l’últim partit de la fase regular de la lliga a la pista del líder, el CTT Olesa.

El CPP Igualada CTAI guanya amb autoritat a 1a territorial

CTT Ripollet 0 – CPP Igualada 6

Després de la derrota de la setmana passada a la pista del líder de la categoria, l’equip de 1a territorial del CPP Igualada CTAI està obligat a guanyar tots els partits que li queden si vol aconseguir el retorn a Preferent. L’equip igualadí va començar amb força la seva missió particular el cap de setmana passat a la pista del Ripollet, a qui va derrotar per 6-0.

El partit va començar amb la victòria per 3-1 de Joan Bertran davant d’Álex Rico. Seguidament, Joan Moriana va suar de valent per imposar-se per un ajustat 3-2 a David Llorens. També va ser força ajustada la partida entre Jaume Gamisans i Martí Berenguer, però l’igualadí va acabar guanyant per 3-1.

El punt definitiu va arribar de la mà de Joan Moriana, que va superar per 3-0 a Álex Rico. Amb els punts a la butxaca, el conjunt igualadí va arrodonir el marcador amb les victòries per 3-1 de Joan Bertran davant de Martí Berenguer i per 3-0 de Jaume Gamisans davant de David Llorens.

El CPP Igualada CTAI perd un partit clau a la pista del CN Sabadell

CN Sabadell 4 – CPP Igualada 2

El partit del cap de setmana passat del CPP Igualada CTAI a Segona A territorial era clau. Els igualadins visitaven un dels rivals més difícils de la categoria, el CN Sabadell. Malgrat que els de l’Anoia arribaven al partit com a líders i els sabadellencs ho feien a la quarta posició, només una victòria els separava. En el transcurs del partit, el conjunt local va fer valdre el factor pista per acabar imposant-se per 2-4.

El partit va començar bé pels igualadins; Albert Kenji Matsuoka va superar per 3-0 a Andrés Gallardo per avançar el seu equip. La reacció dels locals, però, no es va fer esperar. A la següent partida, el base dels sabadellencs Luis Primera va derrotar per 0-3 a Matías Blanco. La partida que va venir a continuació va servir al CN Sabadell per avançar-se al marcador ja que Ricard Martí va guanyar per 2-3 a l’igualadí Francesc Masip.

El partit es va complicar una mica més quan, a la primera partida de la segona ronda, Luis Primera va imposar-se també per 2-3 a Albert Kenji Matsuoka. El CPP Igualada CTAI, però, no es va rendir i va intentar la remuntada. A la partida següent, Francesc Masip va fer el primer pas guanyant per un ajustat 3-1 a Andrés Gallardo. Malauradament, però, Matías Blanco no va poder forçar el punt de desempat ja que va cedir per 1-3 davant de Ricard Martí que, d’aquesta manera, va establir el 2-4 final favorable als del Vallès.

Amb aquest resultat els igualadins han perdut el liderat de la lliga però segueixen amb opcions d’ascens si fan un bon tram final de la fase regular.

Ricard Alert - CPP Igualada


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.