TORNAR

El CPP Igualada CTAI haurà de lluitar l’ascens fins al final

CTT Sant Quirze del Vallès 4 – CPP Igualada CTAI 2

esports
Dilluns, 19 març 2012. 16:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
L’equip de 1a territorial del CPP Igualada CTAI disputava la setmana passada un partit important i complicat. Els igualadins, segons a la lliga, visitaven la pista del líder, el CTT Sant Quirze del Vallès, amb la intenció d’endur-se’n una victòria que els acostés l’ascens. Els vallesans, però, van mostrar la seva gran solidesa i van derrotar per 2-4 a la tripleta del CPP Igualada.

L'equip de 2a A Territorial

El partit va començar malament pels igualadins quan el local Andrés Fontcubierta va superar a Joan Bertran per 1-3. El conjunt vallesà havia sortit amb molta empenta i també es va adjudicar les dues següents partides. Primerament Yeudiel Lopera guanyava per un còmode 0-3 a Joan Moriana, i després Joaquim Arissó s’imposava per un 0-3 més ajustat a Jaume Gamisans.

La segona ronda de partides va començar, doncs, pel CPP Igualada amb la difícil missió de remuntar el 0-3 que indicava el marcador global. Malgrat els esforços dels igualadins per seguir vius en el partit, el conjunt local no va deixar entreveure la més mínima fissura i va sentenciar a la primera opció per mitjà de la victòria d’Andrés Fontcubierta davant de Joan Moriana, a qui va superar per 1-3. Amb el partit ja perdut, els igualadins es van poder adjudicar les dues partides restants. En primera instància Joan Bertran va superar a Joaquim Arissó per 3-2. Posteriorment, Jaume Gamisans va fer el 2-4 definitiu imposant-se a Yeudiel Lopera per 3-1.

Amb aquesta derrota, el CPP Igualada CTAI es veu pràcticament obligat a guanyar els tres partits que queden de la fase regular de la lliga si vol tornar a Preferent la temporada que ve.

L’equip de Segona A sí que guanya al Sant Quirze

CTT Sant Quirze del Vallès 1 – CPP Igualada 5

Diumenge passat a Sant Quirze del Vallès hi van coincidir els dos equips de territorial del CPP Igualada CTAI. Contràriament a l’equip de 1a territorial, l’equip de 2a A sí que va aconseguir una victòria prou còmoda a la pista vallesana. Els igualadins es van imposar per 5-1, marcador que els permet seguir liderant la lliga.

El primer punt del partit va ser obra d’Albert Kenji Matsuoka, que va derrotar a Joan Pahisa per un contundent 3-0. Més ajustada va ser la victòria de Francesc Masip en la segona partida. El jove igualadí va superar per 3-2 al palista local Enric Peiris. El partit es va posar molt de cara pels igualadins quan, a la següent partida, Matías Blanco va vèncer per 3-1 a Carles Millera.

Amb el 3-0 favorable al marcador global, Albert Kenji Matsuoka es va encarregar de tancar el partit amb una nova victòria per 3-0, aquest cop davant d’Enric Peiris. A continuació, el local Joan Pahisa va fer l’únic punt del seu equip derrotant per 1-3 a Matías Blanco. Finalment, Francesc Masip va arrodonir el marcador en imposar-se per 3-2 a Carles Millera després de remuntar els dos jocs d’avantatge que havia aconseguit inicialment el palista del Sant Quirze.

Albert Kenji Matsuoka guanya la tercera fase de l’Open Catalunya

Dissabte passat es va disputar la tercera fase de l’Open Catalunya d’aquesta temporada, on van participar tres palistes del CPP Igualada CTAI. El resultat més destacat el va aconseguir Albert Kenji Matsuoka, que es va proclamar campió del torneig en la categoria Infantil A. El palista igualadí va accedir a la final després d’haver superat a les semifinals el seu company d’equip David Cabrero, que també va completar un molt bon campionat.

Per la seva banda, Francesc Masip va prendre part a la categoria Juvenil A de la competició, on va poder guanyar dues partides de la fase de grups. Amb aquests resultats, el palista igualadí va acabar a la quarta posició del seu grup.

CPP Igualada


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.