TORNAR

El CPP Igualada CTAI derrota Els Amics de Terrassa

CPP Igualada 5 – CBR SC Els Amics 1

esports
Dimarts, 13 març 2012. 08:45. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El CPP Igualada CTAI va sumar el cap de setmana passat a Les Comes una nova victòria a 1a nacional. El conjunt igualadí van guanyar per un solvent 5-1 al CBR SC Els Amics de Terrassa.

Daniel Luco Lluís Graells i Jordi Satorras

El primer punt de l’encontre va ser obra de Daniel Luco, que va imposar-se per un contundent 3-0 a Andrés Tarrasó. El segon punt també va caure de banda dels igualadins, però aquest cop va anar molt més just; Jordi Satorras va vèncer a Oriol Serrat per un ajustat 3-1. Els locals van retallar distàncies a la següent partida, que va enfrontar el visitant Ignasi Martínez amb l’igualadí Lluís Graells i en la qual el palista egarenc va superar al local per 1-3.

L’Igualada, però, va endur-se les tres partides de la segona ronda amb certa comoditat, fet que el va portar a segellar l’encontre amb el 5-1 final. En primera instància va ser Jordi Satorras qui va fer pujar el 3-1 al marcador global en superar per 3-1 a Andrés Tarrasó. Posteriorment, Daniel Luco va sentenciar el matx derrotant per 3-0 a Ignasi Martínez i, finalment, Lluís Graells va arrodonir el marcador imposant-se per 3-0 a Oriol Serrat.

El CPP Igualada CTAI perd opcions a Almoster

CTT Almoster 5 – CPP Igualada 1

Un partit d’alta intensitat era el que s’esperava aquesta jornada de l’enfrontament entre el segon i el tercer classificat de la lliga de 3a nacional. El CPP Igualada CTAI visitava la pista del CTT Almoster com a tercer classificat amb l’aspiració d’intentar assaltar les dues primeres posicions de la lliga. Malgrat els esforços dels igualadins, el gran partit disputat pel conjunt local va acabar donant la victòria als tarragonins per 5-1.

El primer punt del partit semblava que serviria per encetar el caseller igualadí quan Josep Maria Alonso va guanyar els dos primers jocs davant de Sergi Ciurana. Tanmateix, el palista de l’Almoster va ser capaç de remuntar el desavantatge i acabar imposant-se per 2-3. Seguidament, el CPP Igualada va fer l’empat per mitjà de Joan Masip, que va guanyar per un ajustat 3-0 a Marc Zúñiga. La següent partida va enfrontar el local Marc Piñol amb l’igualadí Ricard Alert. El marcador final va tornar a ser molt ajustat i va suposar el segon 2-3 desfavorable als de l’Anoia.

La primera partida de la segona ronda va servir a l’Almoster per ampliar l’avantatge que duien ja que Sergi Ciurana va derrotar per 0-3 a Joan Masip, fent pujar així el 3-1 al marcador global. La sentència va arribar quan, a la següent partida, Marc Piñol va superar per un còmode 0-3 a Josep Maria Alonso. Per últim, Ricard Alert no va poder evitar que Marc Zúñiga el vencés per un ajustat 1-3 i establís així el 5-1 defintiu.

Amb aquest resultat, el CPP Igualada CTAI quedarà a la tercera posició de la taula classificatòria de 3a nacional, sense poder optar a les dues primeres posicions ni poder baixar a la quarta. Així doncs, les opcions d’ascens pel club igualadí passen ara per ser el millor tercer classificat dels tres grups de la categoria.

Victòria sense problemes a 1a territorial

UE Sant Cugat 1 – CPP Igualada 5

L’equip de 1a territorial del CPP Igualada CTAI segueix en plena forma. Ho va demostrar un cop més el cap de setmana passat guanyant amb molta solvència a la UE Sant Cugat per 5-1 a la localitat vallesana.

El partit va començar amb la victòria per un clar 3-0 de Joan Bertran davant de Federico Gattegno. També va acabar amb un clar 3-0 la partida que va enfrontar l’igualadí Jaume Gamisans amb el local Jaime Tarrasó. Seguidament, la UE Sant Cugat va fer el que seria el seu únic punt en el partit; Roger Deulofeu va acabar superant per un agònic 2-3 a Joan Moriana.

A la segona ronda, però, el conjunt igualadí no va perdonar cap punt i es va adjudicar les tres partides restants. En primer lloc, Joan Bertran va derrotar per 3-1 a Jaime Tarrasó. A continuació, Joan Moriana va rematar la feina en imposar-se per 3-0 a Federico Gattegno i, per últim, Jaume Gamisans va superar a Roger Deulofeu també per 3-0 per establir el 5-1 final.

L’equip de 2a A territorial s’emporta el derbi amb el Montbui

CTT Montbui 2 – CPP Igualada 4

El cap de setmana passat el CPP Igualada CTAI va disputar el darrer derbi comarcal de la temporada a 2a A territorial. El partit disputat a la pista del CTT Montbui va acabar amb victòria per 4-2 favorable als igualadins que, d’aquesta manera, van venjar-se de la derrota encaixada en el partit de la primera volta disputat a Les Comes.

Els igualadins es van avançar ben aviat gràcies a Francesc Masip, que va imposar-se per 3-0 a Francisco Morente. La segona partida va significar el segon punt del CPP Igualada. Aquest cop va ser Albert Kenji Matsuoka qui va superar per 3-1 a Joaquín Cañizares. El conjunt local, però, va retallar distàncies quan Toni García va guanyar per 1-3 a Gerard Fuentes, fent així el 2-1 global.

En començar la segona ronda, Albert Kenji Matsuoka va deixar el partit de cara pels d’Igualada gràcies a la seva victòria per 3-0 davant de Francisco Morente. A la següent partida, Francesc Masip va assegurar la victòria en derrotar per 3-2 al local Toni García. Finalment, Gerard Fuentes no va poder evitar que Joaquín Cañizares el superés per 0-3, punt que va significar el 4-2 definitiu.

El CPP Igualada CTAI guanya la darrera fase del Circuit Promeses per equips

El cap de setmana passat es va disputar la sisena fase del Circuit Promeses per equip de la present temporada. Com sempre, el CPP Igualada CTAI hi va participar amb dos equips.

El primer d’ells, on hi juguen Albert Kenji Matsuoka, Francesc Masip i Miguel Moriana, va prendre part al nivell A. El conjunt format en aquesta ocasió per Matsuoka i Masip va aconseguir la victòria en aquesta fase en guanyar per 2-1 als Lluïsos de Gràcia i per 3-0 al CTT Collbató.

Per la seva banda, l’equip format per Gerard Vélez, Bernat Luco i Carles Galán va participar al nivell C, on van perdre per 1-2 contra l’Ateneu Flor de Maig i per 0-3 contra el CTT Parets.

Daniel Luco, subcampió de la tercera fase de l’Open Barcelona de veterans

Dissabte passat, Daniel Luco va disputar a Barcelona la tercera fase de l’Open Barcelona d’enguany en categoria de veterans. L’igualadí va fer un molt bon torneig, del qual es va proclamar subcampió. Després de superar sense problemes la fase de grups, el palista del CPP Igualada CTAI va guanyar a Manel Suñé (3-1, Olesa) i Francesc Castells (3-0, Ciervo Sabadell), fet que el va conduir a la final. Allà, l’anoienc es va creuar amb Àngel Boix (Ciervo Sabadell), contra qui va perdre per 1-3.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.