TORNAR

L’Hotel Amèrica acull el rodatge d’un curt cinematogràfic

‘El lugar y el momento’ és una comèdia romàntica i màgica

cultura
Dimarts, 6 març 2012. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El mític hotel igualadí s’ha convertit durant tres dies en l’escenari d’un somni dins del qual els protagonistes del curt ‘El Lugar y el Momento’ viuen aventures que posen en dubte la realitat. L’equip de Petra Garmon va escollir la cafeteria de l’Hotel Amèrica per la seva fotogènia i personalitat.

‘El lugar y el momento’ explica la història d’un noi que cada matí va a al bar on fa temps va somiar que coneixia la dona de la seva vida. Veient que ella no apareix, el protagonista decideix passar a l’acció i recrea tot el que va passar abans que entrés per la porta del bar per forçar la trobada en un intent d’enganyar la realitat.

Des del passat diumenge i fins aquest dimarts l’equip del curtmetratge és a l’Hotel Amèrica rodant. Entre ells es troben l’actor Jordi Rico conegut pel seu paper en ‘Tierra de lobos’ o ‘Porca Misèria’ I Clara Galí, actriu que ha aparegut a ‘Aída’ o ‘La Leyenda del indomable’.

Perquè l’Hotel Amèrica?

Segons expliquen els localitzadors, l’Hotel Amèrica és la ‘localització ideal’ no només per les facilitats que els van oferir, sinó també per les característiques del local: ‘buscàvem un bar amb personalitat i fotogènic, i el vam trobar’, expliquen, i afegeixen: ‘L’Amèrica és un bar dels que en queden pocs: tot i estar en bones condicions, conserva el caràcter antic i s’aconsegueix un aire cinematogràfic únic, la barra central de fusta i ferro és dels anys 40!’

Amb l’aspiració de ser un llarg

De moment, el director Alejo Levis està rodant un curtmetratge de 20 minuts definit per ell mateix com ‘una comèdia romàntica i màgica’, tot i així, la seva idea –molt ambiciosa en els temps que corren- és acabar rodant un llargmetratge format per quatre parts de 20 minuts on s’alternarien dos punts de vista –el d’ell i el d’ella-.

De fet, el curtmetratge que aquests dies s’està rodant a Igualada és una manera perfecte de començar a complir el somni de rodar un llarg malgrat els problemes de finançament sense renunciar a veure resultats a curt termini.

Satisfacció professional

L’Equip de Petra Gamon té una llarga experiència en publicitat, teatre, televisió, però com passa a la majoria d’empreses, la pressió i immediatesa que requereixen els projectes per encàrrec et fan perdre la inquietud per engegar aventures pròpies. És per això, per satisfer aquesta inquietud i per gaudir de debò amb la feina que s’han llençat a l’aventura i rodar el curtmetratge.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.