TORNAR
PUBLICITAT

Daniel Luco, campió de Catalunya veterà de Ping Pong

Els palistes del planter a terres andaluses

esports
Dimarts, 28 febrer 2012. 10:45. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El cap de setmana passat, mentre a Almería es donava el tret de sortida al Campionat d’Espanya, a Calella va començar el Campionat de Catalunya de veterans. El CPP Igualada CTAI participa a les dues competicions. Al Campionat d’Espanya, que durarà fins al cap de setmana que ve, s’hi va desplaçar l’equip aleví-infantil del club, integrat per Joan Masip, Francesc Masip i Albert Kenji Matsuoka.

Pel que fa al Campionat de Catalunya de veterans, el cap de setmana passat es van disputar les modalitats individual i de dobles, a l’espera de la competició per equips que es durà a terme el cap de setmana que ve. Per part del CPP Igualada CTAI es van desplaçar a Calella Daniel Luco i Joan Bertran.

A la competició individual, el palista del primer equip de l’entitat igualadina, Daniel Luco, va completar un fenomenal campionat, en el qual va vèncer a tots i cadascun dels seus rivals, proclamant-se així brillantment com a nou campió de Catalunya de veterans. Després de superar com a primer classificat la fase de grups, el jugador anoienc va quedar enquadrat amb un rival molt complicat als vuitens de final. El palista del Vic TT Jordi Carceller va començar guanyant els dos primers jocs a l’igualadí. Tanmateix, Luco va ser capaç de donar el tomb al marcador fins a endur-se la victòria per 3-2. Posteriorment, el jugador del CPP Igualada va superar a Enric Manzano (Esparreguera) per 3-1 i a Josep Manel Maillo (Canet) en una nova remuntada que va acabar amb 3-2, fet que el va conduir a la final. Allà, l’igualadí va derrotar a Vicenç Blasco (J.M. Palés) per un contundent 3-0 per pujar al graó més alt del podi.

Per la seva banda, Joan Bertran també va tenir una bona actuació, arribant als vuitens de final. Després de quedar a la segona posició del seu grup, el palista del CPP Igualada va vèncer a Francisco Javier Escola (Vilassar) per 3-2, però no va poder superar els vuitens de final, on Jordi Fernández (Malgrat) el va guanyar per 1-3.

També cal destacar l’excel•lent paper del jugador del CTT Jardí i exjugador del club igualadí, Àngel Ramírez. A la categoria de majors de 60 anys, l’anoienc es va penjar la medalla de bronze en arribar a les semifinals del torneig.

Per últim, els resultats no van ser tan bons en la modalitat de dobles. La parella del CPP Igualada CTAI formada per Daniel Luco i Joan Bertran sortia a defensar el títol aconseguit la temporada passada. Tanmateix, la progressió dels igualadins es va veure estroncada als vuitens de final, on la parella del Figueres formada per José Miguel Álvarez i Jaume Muntada va imposar-se per 1-3 als fins llavors vigents campions.

Mentrestant, i durant tota aquesta setmana, els palistes del planter del club intentaran aconseguir els millors resultats possibles a terres andaluses.

Ricard Alert - CPP Igualada


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.