TORNAR
PUBLICITAT

Gran èxit a la 6a Duatló Ciutat d’Igualada

L’ Albert Moreno campió de Catalunya

esports
Diumenge, 26 febrer 2012. 20:45. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquest diumenge es va disputar la 6a Duatló Ciutat d’Igualada organitzada pel CAI Triatló Petromiralles i Ocisport amb les següents distàncies: 6 km en un primer tram de cursa a peu; 19 km pel tram de bicicleta de carretera; i un tercer tram de 3 km de cursa a peu. Enguany, la prova de la capital de l’Anoia va esdevenir el Campionat Nacional absolut de Catalunya de duatló. Tots els duatletes van gaudir d’una temperatura i una climatologia esplèndida per a la pràctica d’esport.

475 van ser els duatletes inscrits a la prova, dels quals 405 van finalitzar. D’aquesta manera, es tornà a batre el rècord de participació. D’entre tots els participants, va destacar la presència de l’actual Campió del Món de l’especialitat, l’igualadí Roger Roca, que va rebre un petit homenatge per part de l’organització abans de donar-se el tret de sortida per la seva darrera gesta esportiva. A més, van participar duatletes tan importants com l’Albert Moreno, l’Albert Parreño, l’Iñaki Valdellou, el Xavier Torrades, el Sergi Rodríguez i l’Ivan Límia entre d’altres.

Pel que fa a la classificació absoluta masculina, va guanyar el jove Albert Moreno del CERRR Igualada. L’igualadí va protagonitzar una fantàstica escapada al sector ciclista on va arribar a la segona transició amb un marge de gairebé un minut sobre el grup perseguidor. Posteriorment, va saber gestionar la distància i va poder imposar-se amb autoritat. Amb aquesta victòria, Moreno va confirmar la seva enorme progressió i es va convertir en el nou campió de Catalunya de duatló. El jove igualadí va vèncer amb un temps de 00:59:59. En segon lloc, va creuar la línia de meta l’atleta del CD Fastriatlon, Iñaki Baldellou amb un temps de 1:00:07. Va acabar conformant el podi l’atleta Igualadí Roger Roca Dalmau del CERRR Igualada que va obtenir la 3a plaça amb un temps de 1:00:17. A la Classificació de clubs masculins es van imposar els corredors del CRRR Igualada , seguits pels del CD Fastriatlon i del CN Reus Ploms..

A la classificació femenina, es va imposar amb molta autoritat Anna Rovira del Team Calella Triathlon amb un temps de 1:10:29. La duatleta de Calella es va imposar amb molta solvència després de dominar tota la prova. D’aquesta manera es va proclamar campiona de Catalunya de duatló. En segon lloc, va arribar l’atleta del CAI Triatló Petromiralles Sónia Julià amb un temps de 1:13:19. I finalment, i ocupant la darrera posició del podi femení, l’Annabel Gràcia del CD Fastriatlon amb un temps de 1:13:36. A la classificació de clubs femenins es van imposar les corredores igualadines del CAI Triatló Petromiralles, seguides de les del CN Mataró i les del CD Fastriatlon.

A nivell organitzatiu, la Duatló Ciutat d’Igualada torna a convertir-se en la duatló referència a nivell nacional. En finalitzar la prova, tots els duatletes van poder gaudir d’una botifarrada així com d’una petita fira amb diferents productes i serveis.

La matinal es va tancar amb la duatló infantil de promoció, on els més petits van poder iniciar-se i gaudir d’aquest fantàstic esport com és la duatló de carretera

CAI Triatló Petromiralles


1 Comentaris

J

Jorge

Canet de Mar

27 de febrer 2012.21:58h

Respondre

Fantàstica cursa. La meva primera duatló amb una organització genial. Em va cridar molt l’atenció l’alt nivell general (el primer km el vaig fer en 4:19 i anava dels últims...).
Sempre em... Llegir més quedarà un molt bon record d’aquesta duatló.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.