TORNAR

'El Barça al descobert'

Jordi Badia relata cinc anys dins el club "sense embuts ni censures"

cultura
Dijous, 19 febrer 2009. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El periodista Jordi Badia, membre actiu de l'Anoiasfera, ha presentat aquest dimecres al Col·legi de Periodistes el llibre El Barça al descobert, un testimoni "que no té preu, viscut des de dins, sense embuts ni censures" com diu la contraportada, un testimoni dels 5 anys que va ser cap de comunicació d'un dels clubs més grans de la història.

Jordi Badia, periodista

El Col·legi de Periodistes acollia aquest dimecres al migdia la presentació del llibre que avui ja surt a la venda amb 5.000 exemplars, El Barça al descobert, editat per Ara Llibres.

El mateix autor exposava a través del seu blog: "Des de l’anunci de la publicació i amb l’avançament dilluns d’uns fragments escollits per El Periódico, s’ha generat una expectativa que no goso de qualificar. El punt de més controvèrsia és saber fins a quin extrem puc haver faltat a la confiança que es va dipositar en mi. Estic segur i convençut de no haver-ho fet. Vaig reflexionar molt i durant molt de temps abans de posar-me a la redacció de les 162 pàgines de què consta el llibre i vaig parlar-ho amb diverses persones amb qui crec que puc confiar, en el seu criteri i la seva amistat".

I és que el llibre és un testimoni, una vivència pura, un retrat: "El llibre és un relat en primera persona de la meva experiència. Hi ha una càmera que m’enfoca constantment –la metàfora és de Jordi Puntí–; qui va posar-se davant de l’objectiu d’aquella càmera hi surt retratat. Espero no decebre ningú, ni en un sentit ni en l’altre".

En la presentació d'aquest dimecres, Jordi Badia ha assegurat que "Tothom sabia que escriuria un llibre", i té clar que en la junta directica pot sentir-se molest amb ell "si són honestos amb ells mateixos, perquè veuran la meva bona fe. No passo factura a ningú, només vull explicar-me. Després d'haver patit campanyes de desprestigi per persones que no em coneixien ni van voler conèixer-me".

Badia ha defensat que amb la publicació del llibre no s'està carregant res, sinó defensant la seva imatge. A més a més també ha volgut mostrar la cara de dins del club, que en poques ocasions es dona a conèixer.


1 Comentaris

E

Ester Vich

Igualada

19 de febrer 2009.07:25h

Respondre

Molta sort amb el teu llibre Jordi! Me’l compraré avui mateix!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.