TORNAR

300 persones acompanyen Indurain en la seva visita per l'Anoia

Miguel Indurain va estat aquest dissabte a Prats de Rei per inaugurar 'The Outdoor Center Catalunya'

esports
Dimarts, 21 febrer 2012. 10:15. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El ciclista navarrès Miguel Indurain va ser aquest dissabte 18 de Febrer a Prats de Rei per inaugurar 'The Outdoor Center Catalunya', que passa a ser punt neuràlgic de la dinamització del turisme actiu a la Catalunya Central.

Prop de 300 aficionats i curiosos no es van voler perdre l'oportunitat de pedalar al costat del corredor de Navarra i es van desplaçar fins a Prats de Rei per realitzar la pedalada de 15 Km sense trams de dificultat tot gaudint del paisatge i de la varietat de camins i corriols de l'altiplà català.

Un cop finalitzat el recorregut, i juntament amb els caminants de la marxa nòrdica, els participants van compartir un esmorzar a base de pa de pagès i botifarra de Calaf amb en Miguel Indurain, amb qui van poder fotografiar-se i conversar durant una llarga estona. Molts d'ells no van desparofitar l'ocasió per agaïr-li les emocions viscudes en aquells moments on apareixia exhibint el seu enorme potencial sobre les dues rodes. Per la seva banda, l'home que va brindar als aficionats al ciclisme tantes tardes de glòria, ha tornat a fer feliç a les persones que no s'han volgut perdre la matinal amb una encaixada de mans o un simple somriure.

Seguidament va ser el torn per a la presentació dels equips, entre els quals cal destacar Tomàs Bellès, Pinturex Òdena, Eddy Mur, Bike Calaf i Amics Ciclistes de l'Anoia. L'acte es va clausurar amb la visita oficial per part dels polítics de bona part del territori de la comarca de l'Anoia i comarques properes de la Catalunya Central, que van fer una visita al centre i van veure els diferents espais, com la sala de convencions, centre BTT amb lloguer de bicicletas, servei de dutxes, agrobotiga, sala de formació i punt d'informació turística del territori.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.