TORNAR
PUBLICITAT

El CPP Igualada CTAI perd a Olot

CTT Olot 5 – CPP Igualada 1

esports
Dilluns, 20 febrer 2012. 09:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El partit del cap de setmana passat del CPP Igualada CTAI es presentava complicat. De totes maneres, el conjunt igualadí visitava la pista del CTT Olot, un dels equips capdavanters de la lliga, convençut de les seves opcions. Els olotins, però, no van deixar marge per les sorpreses i van imposar la seva superioritat derrotant als de l’Anoia per 1-5.

En el primer punt, Lluís Graells no va poder evitar que Pau Mellado el superés per 0-3, fet que suposava un primer contratemps pels igualadins. Seguidament, el palista local Òscar Gallego també es va desfer de Jordi Satorras per un còmode 0-3. El CPP Igualada CTAI va reaccionar a la següent partida, en la qual Daniel Luco va poder capgirar els dos jocs d’avantatge que havia aconseguit inicialment Jordi Gavín fins a imposar-se per un ajustat 3-2.

La segona ronda va començar altre cop amb el domini dels locals; Òscar Gallego va fer el 1-3 global en guanyar per 0-3 a Lluís Graells. Tot seguit, Daniel Luco va tenir opcions de mantenir viu el seu equip quan guanyava per dos jocs a un davant de Pau Mellado. Tanmateix, l’igualadí va acabar cedint la seva partida per 2-3, fet que va suposar el 1-4 global que sentenciava el matx a favor dels olotins. En l’última partida, Jordi Gavín va vèncer a Jordi Satorras per 1-3 per establir el 1-5 definitiu.

Victòria sense problemes davant del Capellades

CPP Igualada 5 – CTT Capellades 1

A 1a territorial, el CPP Igualada CTAI no va tenir massa problemes per superar per un plàcid 5-1 al cuer de la lliga, el CTT Capellades, en el derbi comarcal que es va disputar diumenge passat a Les Comes.

A la primera partida de l’encontre, l’igualadí Joan Bertran va apallissar per 3-0 al visitant Sergio Campos, fent així el primer punt del conjunt local. Seguidament, Francesc Masip, que debutava a la categoria, va ampliar l’avantatge dels igualadins en imposar-se també per 3-0 a César Valls. El CTT Capellades, però, va reaccionar per mitjà de Ramon Lacambra, que va superar al palista del CPP Igualada Joan Moriana per un ajustadíssim 2-3 en un duel aferrissat.

Els locals van tornar a la càrrega a la primera partida de la segona ronda; Francesc Masip va fer el 3-1 global en vèncer per 3-0 a Sergio Campos. La sentència va arribar de seguida. L’encarregat de fer el punt definitiu va ser Joan Bertran, que va guanyar per 3-0 a Ramon Lacambra. Finalment, Joan Moriana va arrodonir el marcador en derrotar per un contundent 3-0 a César Valls.

El CPP Igualada CTAI apallissa el cuer de 2a A territorial

CPP Igualada 6 – Falcons Sabadell 0

L’equip de 2a A territorial del CPP Igualada CTAI va guanyar el seu partit de la setmana passada pràcticament sense despentinar-se. Els igualadins van superar còmodament al cuer de la classificació, els Falcons de Sabadell, per 6-0, en un partit en el qual els visitants només van poder endur-se un joc de Les Comes.

El primer punt va ser obra d’Albert Kenji Matsuoka, que va derrotar per 3-0 a Iván Ruiz. A continuació, Ferran Sallent va imposar-se per 3-1 a Álex Blanca, que va aconseguir el que seria l’únic joc del seu equip en tot el partit. De llavors en endavant es van anar succeint els 3-0.

Primer va ser Matías Blanco qui va vèncer a Raúl Fernández. Posteriorment va tornar a ser el torn d’Albert Kenji Matsuoka, que va guanyar a Álex Blanca. Amb el partit ja resolt, Matías Blanco i Ferran Sallent van arrodonir el marcador superant, respectivament, a Iván Ruiz i Raúl Fernández.

D’aquesta manera el CPP Igualada refermarà la seva segona posició a la classificació, a una sola victòria del líder. Abans d’aquesta jornada els igualadins compartien aquesta posició amb tres equips més, dos dels quals s’hauran enfrontat entre ells en aquesta passada jornada i el tercer dels quals se les haurà vist amb el líder.

Cinquena fase del Circuit Promeses pels palistes igualadins

Els jugadors del planter del CPP Igualada CTAI van disputar el cap de setmana passat la cinquena fase del Circuit Promeses d’aquesta temporada.

Joan Masip i Albert Kenji Matsuoka van prendre part al nivell A del circuit. Ambdós van arribar als quarts de final de la competició. Joan Masip va superar la fase de grups sense encaixar cap derrota, fet que el va portar directament als quarts de final, on va perdre per 0-2 davant de Martí Folch (Olesa). Per la seva banda, Albert Kenji Matsuoka va classificar-se inicialment a la tercera posició del seu grup després de perdre tan sols una partida. Posteriorment, el jove igualadí va guanyar a Víctor Pané (Badalona) als vuitens de final però va perdre per 1-2 davant de Cristian Salvador (Ateneu) als quarts de final.

Al nivell B hi va participar Francesc Masip, que després de quedar en la tercera posició del seu grup en perdre una sola partida, va veure’s eliminat als vuitens de final.

Al nivell D, Miguel Moriana va poder guanyar una partida, mentre que Gerard Vélez no en va poder guanyar cap al nivell E. Finalment, Carles Galán va competir al nivell H del circuit.

Albert Alert- CPP Igualada


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.