TORNAR

La Cambra de Manresa defensa amb un estudi la idoneïtat per acollir l'aeroport corporatiu

Les potencialitats del Bages

economia
Dimecres, 18 febrer 2009. 13:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La Cambra de Comerç Manresa defensa en un estudi les potencialitats que té el Bages per acollir l'aeroport corporatiu de la Catalunya Central, que també es disputen l'Anoia i Osona. D'aquesta manera, l'entitat cameral ha reiterat que la comarca és el lloc 'ideal'. Segons el president de la Cambra de Manresa, la centralitat geogràfica del Bages, situada al mig de 'grans eixos de comunicacions', és un factor que ha de jugar a favor de la comarca (àudio).

El president de la Cambra de Manresa, Manel Rosell, ha posat de relleu que la comarca del Bages és la 'millor opció' de comunicació cap a l'àrea metropolitana. L'estudi sobre la 'idoneïtat' de l'aeroport al Bages recorda que una infraestructura d'aquest tipus generarà un gran volum de negoci i que permetrà que el Bages es pugui obrir cap al sector aeronàutic.

Rosell també ha volgut deixar clar que l'aeroport corporatiu no és per a la gent del Bages sinó que donarà servei a totes les empreses de Catalunya (àudio). El president de l'entitat cameral ha dit que 'tot i no ser per als bagencs, aquests també en podran gaudir'. De fet, no fa massa dies, l'alcalde de Manresa, en una visita a Igualada no va acabar de posicionar-se sobre si volia l'aeroport a Manresa, però síq ue va refermar que "s'ha de quedar a la Catalunya Central".

El president de la Cambra ha repetit, convençut, que el Bages compleix tots els requisits necessaris per acollir l'aeroport i ha destacat que és el lloc més 'ideal' i 'escaient' per acollir aquesta infraestructura. Rosell ha enumerat els serveis que ofereixen aquest tipus d'aeroports des d'avions privats per a empreses, passant per serveis sanitaris, vigilància i extinció d'incendis i evacuacions, entre d'altres. Rosell ha remarcat que una infraestructura d'aquest tipus genera 'nous models de negocis'.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.