TORNAR
PUBLICITAT

El CPP Igualada CTAI cau derrotat a Les Comes davant del líder

CPP Igualada 2 – CTT Calella 4

esports
Dilluns, 13 febrer 2012. 10:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Dissabte passat, el CPP Igualada CTAI no va poder donar la sorpresa davant del líder de 1a nacional. El CTT Calella es va endur els punts en la seva visita a la pista igualadina Les Comes, on va derrotar el conjunt local per 2-4.

3a nacional. D'esquerra a dreta, Roger Domingo, Ricard Alert, Josep Maria Alonso i Joan Bertran

El CPP Igualada CTAI va ser el primer a puntuar en el partit. El punt va arribar de la mà de Jordi Satorras, que va derrotar per 3-0 a Albert Arcos. Seguidament, però, l’equip visitant va empatar el matx gràcies a la victòria d’Aitor Puig davant de Lluís Graells per 0-3. Els del Maresme van posar-se per davant en el marcador a la següent partida, en la qual el jove Adrià Mallorquí va imposar-se per 2-3 a Daniel Luco després que l’igualadí dominés per dos jocs a un.

La distància al marcador es va ampliar a la primera partida de la segona ronda, ja que Albert Arcos va derrotar Lluís Graells per 1-3. A continuació, Jordi Satorras va fer el segon punt del seu equip en superar a Adrià Mallorquí per 3-2, però finalment Daniel Luco no va poder evitar que Aitor Puig fes el punt de la victòria pels visitants. El palista igualadí es va veure superat per 1-3 pel jugador del CTT Calella, que d’aquesta manera va establir el definitiu 2-4.

Una de freda i una de calenta a 3a nacional: CPP Igualada 2 – Impuls TT 4

L’equip de 3a nacional del CPP Igualada CTAI va disputar la setmana passada una doble jornada intrasetmanal que es va saldar amb una victòria i una derrota. Aquests resultats situen l’equip anoienc provisionalment a la tercera posició de la classificació.

El primer dels dos partits d’entre setmana es va disputar el dimarts a la difícil pista de l’Impuls TT, a Vilanova de la Barca. El partit podria haver acabat amb victòria dels igualadins si els dos primers punts, que es van resoldre al cinquè joc, haguessin caigut de la seva banda, però finalment l’Impuls TT es va acabar imposant per 2-4.

En la primera partida de l’encontre, el local Òscar Vilanova va superar per un ajustat 2-3 a Joan Masip. El mateix resultat es va repetir en la partida que va enfrontar l’igualadí Ricard Alert amb el lleidetà Vicenç Vilalta. El palista del CPP Igualada va poder igualar els dos jocs d’avantatge aconseguits inicialment pel jugador de l’Impuls, però no va poder culminar la remuntada i va acabar cedint per un també ajustat 2-3. El partit es va complicar definitivament pels igualadins quan, a la següent partida, Josep Maria Alonso va perdre per 0-3 davant de Jaume Macià.

Tanmateix, els igualadins van recuperar l’esperança en començar la segona ronda. Ricard Alert va superar contra pronòstic al base local Òscar Vilanova per 3-0 per fer el primer punt dels de l’Anoia, que d’aquesta manera van començar a creure en la remuntada. Tot seguit, Joan Masip va seguir retallant distàncies en guanyar per 3-1 a Jaume Macià. Malgrat això, l’empat no va poder arribar ja que Josep Maria Alonso es va veure superat per 0-3 per Vicenç Vilalta, que d’aquesta manera va fer el 2-4 final.

CPP Igualada 5 – CTT Sallent 1

El segon partit de la setmana es va disputar el dijous a Les Comes. En aquesta ocasió el partit sí que va ser favorable als igualadins, que es van acabar imposant per 5-1 no sense patiments.

L’únic punt del conjunt visitant el va fer el base del CTT Sallent Jordi Matías en superar per 2-3 a Ricard Alert, en una partida que el palista local dominava per dos jocs a un. Seguidament, Joan Masip va fer l’empat pels igualadins en vèncer per 3-1 a Xavi Fusalba. Josep Maria Alonso va ser l’encarregat d’avançar el seu equip per primer cop en derrotar per 3-2 a Domènec Torradas. A la segona ronda el CPP Igualada CTAI va ampliar el seu avantatge al marcador per mitjà de Joan Masip, que va guanyar a Jordi Matías per 3-0.

El punt de la victòria dels de l’Anoia va arribar a la següent partida, però es va fer pregar. El jugador del Bages Domènec Torradas va guanyar per 11-9 els dos primers jocs de la partida que el va enfrontar a Ricard Alert. L’igualadí, però, va poder igualar aquest desavantatge en els dos jocs següents. Malgrat això, el joc definitiu va començar amb un parcial de cinc punts favorable al jugador visitant. Un temps mort demanat pel conjunt local, però va permetre a l’igualadí tornar a la partida per endossar un parcial de 10-0 al seu rival que el va portar a la victòria final per 3-2.

Per últim, Josep Maria Alonso va tancar el marcador en guanyar per 3-0 a Xavi Fusalba, establint així el 5-1 definitiu.

Dolorosa i ajustada derrota a 1a territorial: CTT Calella 4 – CPP Igualada 2

L’equip de 1a territorial del CPP Igualada CTAI tenia aquesta setmana un partit complicat. El conjunt de l’Anoia visitava la pista del CTT Calella, un dels equips forts de la lliga malgrat que es trobi per sota dels igualadins a la classificació. El conjunt igualadí no va poder endur-se els punts de la localitat costanera del Maresme, d’on va sortir derrotat per un apretadíssim 2-4.

El primer punt va caure de la banda local per ben poc. El palista del CTT Calella Daniel Fernández va guanyar a l’igualadí Joan Moriana per 2-3. A continuació, els locals van ampliar el seu avantatge gràcies a la victòria per 1-3 d’Abel Martínez davant de Juan Carlos Ortiz. El CPP Igualada CTAI va estrenar el seu caseller a la següent partida, quan Jaume Gamisans va superar al veterà jugador del Calella Jaume Puig per un ajustat 3-2.

Els del Maresme, però, no van afluixar el ritme i van tornar a puntuar a la primera partida de la segona ronda. En aquesta ocasió el punt va ser obra de Daniel Fernández, que va derrotar per 1-3 a Juan Carlos Ortiz. Malgrat els intents dels igualadins, la sentència va arribar a la següent partida, en la qual Joan Moriana va encaixar el segon 2-3, aquest cop davant de Jaume Puig.

Finalment, Jaume Gamisans va establir el 2-4 final superant per 3-1 a Abel Martínez. Amb aquest resultat, el CPP Igualada CTAI haurà de lluitar fins a l’últim moment per intentar aconseguir una plaça per la fase d’ascens a Preferent.

El CPP Igualada CTAI s’endú per la mínima el derbi comarcal: CTT Vilanova del Camí 3 – CPP Igualada 4

La jornada d’aquesta setmana a Segona A territorial deparava un dels partits emocionants de la temporada. Es tractava del derbi comarcal que enfrontava el CPP Igualada CTAI amb el Vilanova del Camí. El partit va acabar amb una ajustada victòria dels igualadins per 4-3, que manté els de la capital anoienca a les posicions capdavanteres de la classificació.

Albert Kenji Matsuoka va avançar els igualadins d’inici en vèncer per 3-0 a Manolo Suero. Tanmateix, els locals van empatar a la següent partida per mitjà de Jaume Felip, que va superar a Francesc Masip per 0-3. Seguidament, Bernat López va avançar el Vilanova en derrotar per 0-3 a Ferran Sallent.

Albert Kenji Matsuoka va ser l’encarregat de restablir l’empat al marcador. El jugador igualadí va fer el 2-2 en guanyar per 3-0 a Jaume Felip. La següent partida va servir al CPP Igualada CTAI per avançar-se al marcador; Ferran Sallent va vèncer a Manolo Suero per 3-0. Els igualadins van estar a un pas de sentenciar el partit, però Francesc Masip va acabar perdent per 2-3 la partida que el va enfrontar a Bernat López.

Finalment, en el punt de dobles de desempat, la parella igualadina Matsuoka – Masip va derrotar per 3-1 a la vilanovina López – Suero, fent així el 4-3 final que donava la victòria al CPP Igualada CTAI.

Ricard Alert - CPP Igualada


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.