TORNAR

L'oposició en pes i un grup de ciutadans demanen a Aymamí que rectifiqui

6.000 signatures contra la zona blava

politica
Dimecres, 18 febrer 2009. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Més d'un centenar de ciutadans es van personar ahir al vespre a l'ajuntament d'Igualada per donar suport a la recollida de firmes que s'ha fet contra l'ampliació de la zona blava. En la sessió plenària tots els punts de l'ordre del dia van ser aprovats per unanimitat excepte la moció presentada pel grup municipal de CiU, manifestant el desacord per aquesta mesura, que va tenir el suport dels tres grups a l'oposició. Imma Canas, portaveu de la plataforma ciutadana contra l'ampliació de zones blaves, va explicar (àudio) a l'alcalde que ja han recollit 6.000 signatures i que n'esperen més (fotogaleria i vídeo).

Els plecs amb les firmes

Imma Canas ha presentat les 6.000 signatures

La crida ciutadana impulsada per la propietària del Bar Pàrquing va tenir seguiment i la sala de sessions d'Igualada era plena com poques vegades ho ha estat. Ciutadans amb enganxines amb lemes diversos (Paga i calla! i ProuZB) i fins i tot una pancarta ofensiva cap al regidor Xavier Figueres, que l'alcalde va fer retirar de la sala abans de començar el ple.

L'oposició referma la seva contrarietat

Després d'aprovar per unanimitat tots els punts de l'ordre del dia, i arran d'una moció presentada per CiU, tots els grups de l'oposició van demanar que el govern municipal revoqués la mesura i deixés sense efectes el decret d'alcaldia. CiU, ERC i PP van coincidir que l'ampliació de les zones blaves no es justifica ni per la rotació de vehicles ni per afavorir el comerç, sinó que té merament un afany 'recaptatori'.

Les noves zones blaves entraran en funcionament a partir del proper dimarts dia 24.

L'alcalde reitera la necessitat de l'ampliació

L'alcalde, Jordi Aymamí, es va refermar (àudio) en el convenciment de la necessitat i la importància de l'ampliació, i va recordar que un estudi de l'empresa Doymo posa de manifest aquesta mancança, però va reiterat que la ciutadania va atorgar-li en les eleccions la legitimitat per prendre decisions i mesures com aquesta.

Així mateix va reconèixer que una decisió com aquesta tindria un cost polític, que es veurà, sobretot, reflectit en les properes eleccions.

La veu d'alguns ciutadans

Més d'una hora i mitja després d'haver iniciat el ple va arribar el torn dels precs i preguntes dels ciutadans, que es van anar passant el micròfon repetint de diverses maneres la contrarietat que la majoria d'ells senten amb aquesta ampliació. La portaveu de la plataforma contrària a la mesura, Imma Canas, va exposar com amb menys de dues setmanes ha arribat a recollir més de 6.000 signatures de ciutadans igualadins, que hi ha persones de la comarca interessades en afegir-se a la iniciativa i que esperen que amb els propers dies arribin a les 10.000. També va demanar a l'alcalde que reflexionés i retirés la mesura i va avançar la intenció de la plataforma de poder fer una consulta popular (àudio).

Altres intervencions van girar a l'entorn al convenciment dels ciutadans que la finalitat última d'aquesta ampliació és merament recaptatòria i no per afavorir el comerç i la rotació, com manté l'equip de govern.

En una de les darreres intervencions, un ciutadà va comparar la poca importància que estaven tenint les 6.000 signatures recollides, quan el partit que dóna suport a l'equip de govern, l'Entesa per Igualada, va sumar 6.288 vots en les anteriors eleccions.


50 Comentaris

P

Pau

igualada

29 de desembre 2009.00:42h

Respondre

www.facebook.com/profile.php?id=516416828&ref=ts#/group.php?gid=47858017364&ref=ts

Riure o plorar ?

m

marc

igualada

1 de març 2009.18:28h

Respondre

Albert, tens tota la raó el càrrec de confiança fa la seva feina a la perfecció (per això té un bon sou): desviar el tema cap a on interessa al seus i no a... Llegir més la majoria de la ciutadania (més de 10000 persones). Visca la democràcia oi amics "entesos".

a

albert

1 de març 2009.15:42h

Respondre

Porto temps passejant cada dia per la ciutat, i vas intentant fer quadrar les coses. Un polígon industrial deixat o sentenciat a mort, s’ha realitzat un esforç tant gran de... Llegir més l’Ajuntament per tal de salvar les empreses que a hores d’ara tenim un bon aparcament tots els ciutadans al polígon. Per tant, si no hi ha empreses no hi ha imposts i per tant no entren calerons a l’Ajuntament. Continues passejant i pobre la persona que tingui hora a l’hospital, evidentment observes com constantment ha d’estar alerta, i evidentment, si es passa ni que sigui un minutet ja té la multa, ja que SIMA ha ensinistrat a la perfecció els seus empleats i són més ràpids que qualsevol F1. Pobre doncs la persona que ha estat visitada la qual sortirà amb dos mals, un d’ells que l’hauran robat. El passeig et porta a certs núclis de població, com per exemple el barri de montserrat, el barri de fàtima i en fi podriem dir que fins i tot el barri de set camins. Observes que també hi ha comerç però cap zona blava. I ara diuen de zones verdes (fa pudor a BCN), zona verda al barri del poble sec, ara be, a la zona on hi ha més espai d’aparcament. I tot amb l’excusa de la rotació. Siguem clars, ni firmes ni collonades, directament el proper impost de circulació no es paga, es retornen tots, si aquestes 6000 firmes retornessin l’impost de circulació que a Igualada tampoc és pas econòmic, doncs directament, poter el sr. alcalde s’ho pensaria més d’una vegada. I cert, fa dies que "algú" no diu ni piu, ai si, a l’Enllaç, desvia l’atenció amb el carnaval de Sitges i el d’Igualada, crec que pensa que som una colla d’inutils que ens creiem tot el que ens diuen.

P

Pep Solé Vilanova

L'Espelt

22 de febrer 2009.10:26h

Respondre

Josep M, no tothom vol donar a conèixer la seva identitat en els seus comentaris. A voltes ser anònim et dona la llibertat de dir el que penses sense que ho condicioni res. Se anònim comporta que... Llegir més només puguis rebre critiques sobre el què es diu i no sobre qui ho diu.
Però això pot acabar sent pervers quan l’anonimat l’utilitza la gent que sempre llença critiques sense propostes alternatives. Que llencen la crítica a la persona i no al contingut del comentari o escrit.
Sovint son gent amargada que no ha liderat mai res, que sempre ha confabulat des de l’ombra. Que son incapaços de donar la cara per que ni són capaços de fer propostes ni d’admetre la crítica.
En fi, cal encara molta cultura de crítica on se separi el missatge del missatger. Mentre tant haurem d’anar aguantant Lluisets incapaços de fer un pas endavant, que no son capaços d’aguantar una mirada crítica. Tampoc aguanten un focus que deixi al descobert els que critiquen per interessos que s’amaguen o que son incapaços d’articular un sola proposta. Incapaços d’aguantar un debat per que se’l veuria el “plumero”.
Segur que hi ha altres raons per ser anònim però, ara per ara, només veig aquestes.

J

Josep M. Torras Payerol

Igualada

21 de febrer 2009.10:05h

Respondre

Joan,
Gracies pel teu comentari, de totes maneres no pretenia ser il·lús, el que Lluiset Palop i Farriol sigui el seu nom o no, m’és indiferent el que volia comentar i contrastar eren les seves... Llegir més idees i les meves. De totes maneres cadascú és responsable dels seus actes i jo ho soc dels meus. Però no és cap merit, simplement no ho sé fer d’una altre manera! La cara la dono sempre.

J

Josep M. Torras Payerol

Igualada

21 de febrer 2009.08:16h

Respondre

Convidat a fer servir les zones blaves!?
http://www.igualadi.com/2009/02/quan-la-paraula-convidar-perd-el-sentit.html

J

Jordi

Igualada

20 de febrer 2009.21:13h

Respondre

Ciutadans d’Igualada, el senyor alcalde us està convidant a deixar el cotxe a casa, que aquesta és una ciutat petita i a gairebé a tot arreu si arriba en deu minuts a peu o en 5 anant en bici.... Llegir més El que s’ha de reclamar, potser, és que amb els diners recaptats es posi un bon servei de transport públic que arribi a aquelles zones més allunyades i incomunicades (penso, sense ser la única, en el polígon). És important, si el que volem és una ciutat una mica més amable, que deixem d’una vegada el cotxe a casa, que reclamem als nostres caps i a les empreses horaris més compatibles amb la nostra vida familiar i que deixem de banda l’estrès d’agafar diàriament el cotxe per fer 300 metres. I per cert, que l’ajuntament recapti diners no és dolent (tots som ajuntament) hem de reclamar que ens els gestionin i inverteixin correctament, allà on els ciutadans ho creguin més necessari. Senyor Alcalde, dir que els vots dels ciutadans que l’han posat en a l’alcaldia li serveixen per fer el que vulgui, sona, certament, a despotisme. Recordi, és on és per servir-nos i fer la feina que li hem encomanat de gestionar la ciutat i procurar que els seus ciutadans siguin el més feliços possible.

S

Sara

20 de febrer 2009.09:35h

Respondre

És una vergonya!!! És intolerable!!! És penós tenir un equip de govern com el que hi ha a Igualada!!!
Com pot ser que se’n pugui riure tant dels ciutadans tal i com ho fa, i no tenir gens ni... Llegir més mica de remordiment?

L

Lluiset Palop i Flairol

Igualada

20 de febrer 2009.08:34h

Respondre

Xavier Figueres, el regidor, ens convida a tots a aparcar a les zones blaves !!!!!. Pensava que era un acudit, però com a mínim això posa avui a La Veu de l’Anoia en el titular. Em sembla una... Llegir més poca-soltada de les grosses si ho diu ell i si no ho ha dit llavors trobo una poca-soltada que es faci premsa groga d’aquest tema. Crec, sincerament, que aquesta entrevista és una presa de pèl en tota regla perquè el regidor intenta justificar l’injustificable. Governar vol dir responsabilitat, però governar no vol dir tenir carta blanca per ”sagnar” els ciutadans segons la llei de l’”ordeno i mando”. El pitjor de tot plegat és veure el tracte absolutament indigne que es va donar a la gent que va parlar en el ple. Jo lamento que gent que es fa dir d’esquerres, i a qui en alguns casos he donat el meu suport, es vulguin riure de mí.
Volem zona blava al barri de Fàtima !!

D

David

Igualada

19 de febrer 2009.15:16h

Respondre

A banda de la mesura que vol prendre l’ajuntament, trobo totalment inadmisible el comportament de l’alcalde Aymamí.
Dir que ”han d’exercir el poder i que els ciutadans els hi han donat el... Llegir més poder” és totalment insultant. Sento vergonya aliena pel fet de tenir aquest home d’alcalde.
I ja només falta entrar a valorar la mesura que ha pres. En temps de crisi, pac anticrisi de l’Aymamí: Zones blaves i... respiiiira.

Va home va! Vergonya, alcalde, VERGONYA!!

J

Joan

Igualada

19 de febrer 2009.13:52h

Respondre

Torras, no siguis il.lus, Palop Flairol no existeix. De fet. ”flairol” no és ni un cognom.

Tu dones la cara (tota!). No t’emboliquis.

b

bona fe

Odena

19 de febrer 2009.13:10h

Respondre

Gracies Pol. O sigui que el preten l´Ajuntament es recaptar més dinés i prou. Ja comprenc. I jo, ilús de mi, proposaba que ho fessin, si creuen que tan convé, pero pagant només una quarta... Llegir més part del que cobren ara. L´exemple del parking del Hospital es ben clar.Te raò. I ara que hi penso al Passeig, des de el carrer Esquiladors en avall quasi sempre es tot buit. Llavors es que només volen fer més dinés. No m´esperaba aixó del Sr.Aymamí. No m´ho creia.

P

Pol Gomà

Igualada

19 de febrer 2009.12:31h

Respondre

Els principals arguments són:
-No és el millor moment per la ciutat -i la comarca- per posar un desgast més a les famílies.
-En certes zones com l’Hospital, on hi ha un aparcament subterrani... Llegir més (buit), de què serveix posar zones blaves al seu voltant justificant-les com una millora de la rotació de vehicles? Sense dir que amb 90 minuts no pots fer una visita, etc.
-Perquè zona blava no vol dir pagar, sinó que hi podria haver 30 minuts gratuïts i la rotació l’aconseguirien igualment. A més, han fet una targeta del 25% de descompte amb l’UBIC i La Caixa.

Després hi ha temes més petits que en l’intervenció del Calbó queden clars.

b

bona fe

Odena

19 de febrer 2009.11:57h

Respondre

Sr. Pol Gomà: potser sigui veritat que no estic ben informat. Perqué s´está en contra de l´ampliació? No es perqué costa massa dinés a la gent?. M´ho pot explicar si us plau?. Sr.Xavi: jo... Llegir més no insulto a ningú ni als molt llestos com vosté. i ah! NO tinc carnet del PSC ni de cap altre grup politic. Segur.

J

Josep M. Torras Payerol

Igualada

18 de febrer 2009.22:47h

Respondre

Sr. Palop i Falirol,
El meu oferiment no era pas per fer-lo canviar de pensament o per oferir-li quelcom polític, sinó simplement per conversar, intercanviar idees i punts de vista, que és una... Llegir més forma enriquidora de fer les coses.
Jo també vaig bastant per lliure, però això no treu que escolti i aprengui.
En fi si no accepta l’oferiment, que hi farem! Jo el seguiré llegint i veurem que en trec de les seves opinions, que en general m’agraden, encara que una mica idealistes em semblen assenyades.
Si hi ha quelcom, ja sap on soc.
Cordialment.
Josep M.

I

Igualadí1974

Igualada

18 de febrer 2009.22:41h

Respondre

Que fàcil és criticar ara, però recordem que la ciutat d’Igualada va votar em massa l’Aymami a les anteriors eleccions municipals, el seu partit va treure 10 dels 21 regidors!
Per tant a... Llegir més callar ara perquè cada poble té el governant que es mereix.

A veure si els ciutadants d’Igualada tenen una mica de memòria i s’enrecorden d’això a les properes eleccions municipals.

I

Inocenci

Igualada

18 de febrer 2009.21:12h

Respondre

Bona fe i bé general!
Aquests dies estan judjant a un khmer Roig (Cambodja) que de ben segur va fer tot el que va fer pel bé general.

La história de la humanitat està plena de morts i sang... Llegir més vessada pel be general. Buf! fa por aquesta frase.

Quan algú està convençut que ELL ÉS EL POBLE i el que ell fa és PEL BÉ DEL POBLE, val més posar-se a tremolar.

I quan més convençut, més sanguinari.

x

xavi

igualada

18 de febrer 2009.20:25h

Respondre

bona fe: o no ets molt llest o tens el carnet del PSC

P

Pol Gomà

Igualada

18 de febrer 2009.19:55h

Respondre

Bona fe, t’has informat de per què s’està en contra de l’ampliació? Vas escoltar el ple?

b

bona fe

Odena

18 de febrer 2009.19:40h

Respondre

Jo crec que l´Alcalde d´Igualada te raó i no ho fa per cap questió de recaptació. La solució doncs es POSAR UNA TARIFA DE ZONA BLAVA A UN 25% DEL PREU ACTUAL. La ferma convicció del Sr.Aymamí... Llegir més es portará a terme i quedará clar que NO es un assumpte de dinés. Es per el concepte de ciutat i el be general. no? Llavors ningú podrá pensar malament.

O

Octavi

Igualada

18 de febrer 2009.19:00h

Respondre

D’aquí uns anys, quan s’escrigui la història de la ciutat, es recordarà com l’obcecació de persistir en l’error ha tumbat el govern de l’Entesa. Hauria estat tan fàcil desactivar... Llegir més aquest moviment si s’hagués rectificat a temps...! Quan l’Entesa perdi les eleccions, haurà estat pels seus propis mèrits. A aquest pas, no necessitarà cap empenta.

p

pau

18 de febrer 2009.18:45h

Respondre

Amics calen molts més diners perquè l’amic andorrà pugui pagar els 7 càrrecs de confiancça del nostre ajuntament.

P

Pep Solé i Vilanova

L'Espelt

18 de febrer 2009.17:29h

Respondre

Gent com l’amic Lluiset em criticava dient que tinc mania a l’Alcalde Guisado quan jo deia en el meu article del passat 8 de desembre que “A Òdena la democràcia perilla”... Llegir més blogs.anoiadiari.cat/pep-sole/bloc/a-odena-la-democracia-perilla
Ara implícitament el Lluiset i la resta de comentaries m’estan donant la raó sobre els sistema que està imposant a la nostra societat.
A Òdena i a la nostra comarca hi ha en marxa grans projectes sobre els que ningú ha opinat ni protestat i resulta que per quatre places de zona blava cal una consulta popular i 10.000 signatures. Benvinguts al club.
Fa falta GOVERNANÇA, o estem en perill.

p

pere

igd

18 de febrer 2009.17:22h

Respondre

Aquesta és la gent que paguem entre tots:

Fabregat, exregidor, va increpar un ciutadà quan aquest es dirigia a l’alcalde en el torn de precs i preguntes pel fet que aquest és un conegut... Llegir més militant de CiU. L’esperpèntica situació va provocar l’enuig d’alguns ciutadans que eren a la sessió, que es van aixecar dels seients del públic per recriminar l’actitud gens respectuosa del president socialista de la capital de l’Anoia. A l’exterior de la sala, va continuar la discussió fins que càrrecs de confiança de l’alcalde van rodejar els ciutadans per demanar-lis que aturessin la seva protesta.

Reflexionem’hi

P

Pagès

Òdena

18 de febrer 2009.17:19h

Respondre

He llegit en algun mitja que s’està plantejant una Consulta Popular sobre el tema. Em sembla una bona idea. De totes maneres i des del meu punt de vista veig una mica trist aquesta mobilització... Llegir més per una qüestió tan banal –que a mi també m’emprenya com el que més- i en canvi per temes sobre el futur de les Vegueries, el Pla Director, l’Aeroport Corporatiu, la ubicació de la futura estació del Tren Transversal, etc no s’hagi mogut ningú.
Em sembla francament una mica trist.
De totes maneres, i dit això, endavant amb una Consulta Popular ja que és un exercici que ens fa falta i encara no hi estem acostumats.

L

Lluiset Palop i Flairol

Igualada

18 de febrer 2009.16:58h

Respondre

Alguns em titllareu de demagog, però el fet cert és que cada vegada està més clar que a Igualada hi ha barris de primera o de segona en funció dels vots que hi rep el partit en el govern (no dic... Llegir més coalició perquè ICV ni està ni se l’espera). Mireu, molta de la gent que hi havia ahir al ple eren ”curritos” com jo, gent de peu que estan farts dels ”bulevards” de butxaca pagats pels ciutadans (passeig de les cabres, carrer josep galtés, carrer comarca...) i farts de ser tractats com simples pagadors. Gent que està farta de ser penalitzada pel simple fet de no viure a Igualada i gent que també està farta per viure o treballar en determinades zones d’Igualada perquè això els penalitza en relació a altres barris.
Crec que la gent assenyada de l’Entesa, si es que encara en queda algú amb dos dits de coherència, tiraria enrera aquesta mesura absolutament anti-popular, absolutament injusta i més ara en temps d’una crisi brutal, que sembla que ha arribat a tot arreu menys al despatx de l’alcalde. Ni és una mesura correcta, ni s’ha sabut explicar, ni crec que sigui correcte que recaigui sobre els ciutadans que prous problemes tenen ja per aparcar a Igualada.
Senyor Torras Payerol, agraeixo el seu oferiment, però jo vaig a la meva, soc progressista dels que encara creuen en la justícia social i valoro la feina de molta gent de CDC i d’Unió que han fet pel país, de la mateixa manera que crec que un PSC de veritat podria governar molt bé amb vostès la ciutat -i fins i tot també a Catalunya-. El gran problema de determinada gent és que utilitza les sigles d’una manera molt artificial -algú s’imagina Felipe González i Jordi Aymamí fent un cafe plegats ?- i es pensen que quan passen les eleccions tenen carta blanca per fer el que vulguin. Això no és així. El poder és i sempre serà del poble, agradi o no.
I per últim, he comprovat que van que volen els fulls de signatures contra la zona blava arreu de la Conca...No servirà de res, però sempre és una manera de dir ”prou” a les decisions injustes.

I

IGUALADINA

18 de febrer 2009.16:28h

Respondre

Aquest Juan del Barri de Fátima de ben segur que el dia que li plantin una zona blava davant de casa seva, canvia d’opinio. Senyors de l’Ajuntament, ja n’hi ha prou de protegir als habitants... Llegir més dels barris que us voten. ZONAS BLAVAS A FATIMA I BARRI DE MONTSERRAT.

D

David

Igualada

18 de febrer 2009.16:26h

Respondre

Aquests de l’entesa es pensen que a les properes eleccions els ciutadans no s’enrecodaran d’això, però tranquils que ja els hi farem mèmoria del vostre ”orden mando”, Entesa les zones... Llegir més blaves entre altres coses i que no heu fet res contra la crisi tot el contrari heu ajudat a que siguem una de les ciutats amb més atur us costaran les eleccions, i sino temps al temps, qui avisa no es traidor!!

J

Joan V.

Igualada

18 de febrer 2009.16:21h

Respondre

Aquest Juan, o bé és algú amb ganes de deixar anar la parida, o bé és el que en diuen el ”vot captiu” de cada partit a cada elecció.

Potser caldria fer entendre al consistori que a Fàtima... Llegir més també fa falta rotar les places d’aparcament

j

juan

fátima (igualada)

18 de febrer 2009.15:39h

Respondre

Aymamí, desde Fátima estamos contigo. Eres el mejor alcalde: viva el PSOE.

m

marc

igualada

18 de febrer 2009.15:34h

Respondre

Com és que no va intervenir, en el ple d’ahir, el Sr. Cuerva ?, no era tan entés en la matèria ?. No entenc com ens podem perdre una opinió tan ponderada.

J

Josep M. Torras Payerol

Igualada

18 de febrer 2009.14:55h

Respondre

Democràcia? http://www.igualadi.com/2009/02/en-jordi-aymami-o-la-tactica-de-l.html ******* Lluiset, M’agradaria molt poder-me posar en contacte amb tu, suposo que ja saps que soc del CDC,... Llegir més però em penso que tu i jo som el que se’n diu demòcrates d’aquests que parlant s’entenen, perquè no hem d’arrapar-nos a cap cadira! El meu email és josepm.torras@gmail.com

J

Joan

Igualada

18 de febrer 2009.14:02h

Respondre

Resum a TV3: http://www.tv3.cat/videos/1037089

P

Pol Gomà

Igualada

18 de febrer 2009.13:02h

Respondre

Lluiset, crec que a aquestes alçades és una mesura una mica desproporcionada, tot i que estic d’acord en la validesa de Calbó.
El pròxim pas és recollir tantes firmes com es pugui -en tombaran... Llegir més el 50% aprox. al no ser vàlides les de persones d’altres pobles- i fer la moció de consulta ciutadana, on per aprovar-se necessita la majoria de regidors.
Per firmar en contra d’aquesta ampliació es pot fer tant al bar com a altres comerços, a alguna escola...

O

Oscar

Vilanova del Camí

18 de febrer 2009.12:24h

Respondre

”L’autoritat s’ha d’exercir” Com bé cita Lola, frase llegendària d’Aymamí a TV3.
Crec que no és conscient que com perdí tants vots com signatures s’han entregat no quedarà ni ell... Llegir més sol a la oposició a les properes eleccions.
És increible aquest ”ordeno y mando” sense cap símptoma de voler assumir un error.
I el millor, la resposta ciutadana, llàstima que sempre cal que ens toquin la butxaca per mobilitzar-nos.

I

IGUALADINA

18 de febrer 2009.12:23h

Respondre

Recolzo totalment a la gent que varen estar ahir al ple de l’Ajuntament, jo tampoc no vaig poder anar-hi, però si que he firmat en contra de les zones blaves. Una proposta que jo ja estic... Llegir més aplicant, anar al centre caminant, un exemple: Si aparcas a la zona blava i has d’anar a fer una gestió a l’Ajuntament, de ben segur que quan tornas ja t’han fotut la multa, per tant tens dues enrrabiades, la multa i la quantitat de temps que has perdut per una gestió que possiblement no has pogut resoldre. NINGU HAURIA D’APARCAR A LES ZONAS BLAVAS.

C

Catalanus

Anoia

18 de febrer 2009.12:01h

Respondre

Llàstima que la memoria dels votants és com la dels peixos, bé, una miqueta més, 3 mesos?

L

Lluiset Palop i Flairol

Igualada

18 de febrer 2009.11:57h

Respondre

Penso en la gent de Vilanova i Montbui que van intentar obrir boca i com l’alcalde amb males maneres els va dir que ells no pintaven res allà. Penso en la gent dels barris privilegiats per... Llegir més l’Entesa -Fàtima i barri Montserrat- que mai veuran una zona blava. Penso en la gent senzilla, obrera i treballadora, que s’infla a pagar multes a compte d’aquest ajuntament.
Crec, senyors, que el ple d’ahir va ser de vergonya aliena, i que s’ha tocat fons i que hi ha motius més que sobrats perquè PP, CiU i ERC facin una moció de censura a aquest equip de govern. Sincerament, jo si fos ERC o CiU preferiria veure el Calbó d’alcalde, que segur que no faria ni la meitat de bestieses. Com a progressista i d’esquerres sento vergonya aliena per aquest equip de govern.

J

Joan V.

Igualada

18 de febrer 2009.11:51h

Respondre

Ara només falta que a les properes eleccions municipals la gent es replantegi seriosament les coses.

Ja fa massa anys que la fatxenderia, la prepotència i les cares d’avorrits quan parlen els... Llegir més que no son seus campen per la casa gran

C

CulActiu

Anoia

18 de febrer 2009.11:34h

Respondre

Felicitats als qui vàren tenir el valor de parlar al ple d’ahir. No és senzill enfrontar-se a la dialèctica, despreci i ridiculització de l’adversari del gran artista de la demagògia, Jordi... Llegir més Aymamí.

S’ha de ser valent! Molt be! I molt be per les dones que varen parlar. Agafeu el relleu.

Cap dels 21 polítics (que ens representen a tots!) va estar a l’alçada vostra.

M

Marta L

IGD

18 de febrer 2009.11:19h

Respondre

Ja era hora que la gent reaccionés! Igualada estava adormida, amb ciutadans que deien amén de tot. Estic contenta que la gent comenci a despertar-se, a dir prou i a fer-se respectar. Molt bé els... Llegir més que van anar al Ple d’ahir! Jo no vaig poder, però teniu tot el meu respecte i admiració

P

Pepe

Barcelona

18 de febrer 2009.11:15h

Respondre

El comprtament unilateral i sense sentit comú de l´Entesa i del Sr. Aymamí. Es demostra en molts fets la ampliació de la zona blava quant hi ha crisis, recolza un Outlett a... Llegir més Igualada quant ja tenim un projecte a Odena i no pensar en els 500 llocs de trebal que aixó genera, Un projecte faraonic de Wall Trade Center amb 50.000 metros d´oficines a la antiga N-II, quant comensen les obres?, etc, etc. Ja es hora del canvi i un canvi es tota la oposició junta per salvar Igualada de la destruccío de la Entesa.

A

Andrea

18 de febrer 2009.10:11h

Respondre

Lamentable la intervenció de l’exconseller Fabregat, cridant ’convergent!’ a tort i a dret a qualsvol ciutadà que critiqués l’Aymamí.

El senyor batlle es queixava de les formes, però... Llegir més primer que controli els seus acòlits, no?

i

interessat

18 de febrer 2009.09:53h

Respondre

Encara continua la recollida de signatures? A on es pot anar a signar? A algun altre lloc a part del bar de la Imma?
Gràcies.

a

anoiadiari·cat

18 de febrer 2009.09:18h

Respondre

Benvolgut Pol Gomà,

hem comprovat les dades que es van donar al ple i hem constatat que les que s’hi van donar són incorrectes (8.000 vots per escollir tots els regidors).

Hem corregit... Llegir més l’article en base a les dades oficials del ministeri de l’Interior espanyol.

Moltes gràcies.

P

Pol Gomà

Igualada

18 de febrer 2009.08:29h

Respondre

Recordar que les dades de l’última pregunta són inexactes: no són 8.000 els vots, sinó 17.000 el total i 7.400 els d’Entesa.

L

Lluiset Palop i Flairol

Igualada

18 de febrer 2009.08:22h

Respondre

És patètic que des de l’apoltronament institucional algú que té la confiança dels ciutadans governi contra els ciutadans. Penso que ahir ja es va destapar la veritable cara de l’equip de... Llegir més govern municipal que va fregar el ridícul, en intentar justificar l’injustificable. També crec que l’oposició és de perfil baix, i ahir es va demostrar encara més. La iniciativa dels ciutadans ha deixat retratats tothom. Crec que els partits en el govern no valoren el sotrac en vots que això representarà d’aquí dos anys. Penseu que fer-li oposició ara a l’Aymamí ja era molt fàcil, només heu d’agafar les xifres d’aturats i veure com pugen. Aturats i mal rollo vol dir abstenció del centre-esquerra d’aquí dos anys. Si a aquesta cojuntura general dolenta per a l’Entesa li afegiu el desgavell per l’augment de la zona blava...Jo si fos algun càrrec de confiança de l’Entesa començaria a buscar-me la vida...El compte enrere ha començat...

B

Bartomeu

Igualada

18 de febrer 2009.08:16h

Respondre

El Sr. Aymami és massa cregut i pagat de si mateix per reconeixer aquesta o cualsevol altre equivocació que pugui fer.

L

Lola

Igualada

18 de febrer 2009.08:13h

Respondre

Efectivament, Aymamí a TV3 (17-02-09): l’autoritat s’ha d’exercir.

Frase per a la historia

J

Joan

Igualada

18 de febrer 2009.08:05h

Respondre

Quina vergonya el ple d’ahir! Quins polítics que tenim. Això és governar contra el poble, no pel poble.

Felicitats ciutadans.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.