TORNAR

Segon pòquer de victòries de la temporada pel CPP Igualada CTAI

CTT Torroella 1 – CPP Igualada 5

esports
Dilluns, 16 gener 2012. 10:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
En la jornada del cap de setmana passat, els quatre equips sènior del CPP Igualada CTAI van fer-se amb la victòria en els seus respectius partits, fet que suposa el segon pòquer de victòries d’aquesta temporada. La primera victòria de la jornada la va aconseguir l’equip de 1a nacional, que va imposar-se per 5-1 a la pista del CTT Torroella de Montgrí.

Benjamí. D'esquerra a dreta, Gerard Vélez, Carles Galán i Bernat Luco

El primer punt del partit el va transformar Jordi Satorras, que es va imposar al local Franc Pi per 3-1. Seguidament, Daniel Luco va aconseguir el segon punt dels igualadins en guanyar per 3-1 a Jordi Ribas. A continuació, Francesc Fontanet va fer l’únic punt del Torroella en el partit; el palista local va vèncer per 1-3 a l’igualadí Lluís Graells.

En la primera partida de la segona ronda, Daniel Luco va tenir més problemes dels previstos per superar Franc Pi, però ho va acabar fent per 3-2. La sentència va arribar tot seguit, quan Jordi Satorras va derrotar a Francesc Fontanet per 3-0. En la darrera partida, Lluís Graells va arrodonir el marcador en guanyar també per 3-0 a Jordi Ribas. Amb aquesta victòria per 5-1 davant dels cuers de la categoria, el CPP Igualada CTAI es manté a la zona mitja de la taula classificatòria de 1a nacional.

Victòria fàcil contra el cuer a 3a nacional: CTT La Lira Vendrellenca 0 – CPP Igualada 6

L’equip de 3a nacional del CPP Igualada CTAI també va jugar contra el cuer de la categoria. El conjunt anoienc es va desplaçar fins al Vendrell, d’on va marxar amb una còmoda victòria per 6-0.

El primer punt del partit el va fer Joan Masip després de superar a Ricard Martín per 3-0. La següent partida va ser la més disputada del matx, però l’igualadí Ricard Alert es va acabar imposant per 3-2 al local Guifré Vidal. A continuació, Josep Maria Alonso va seguir ampliant l’avantatge del seu equip en vèncer per 3-0 a José Manuel Melendo.

A la segona ronda, el CPP Igualada CTAI no va deixar cap opció al seu rival i es va endur les tres partides restants per 3-0. En primer lloc, Joan Masip superava a Guifré Vidal. Després era Josep Maria Alonso qui guanyava a Ricard Martín i, finalment, Ricard Alert arrodonia el marcador derrotant a José Manuel Melendo.

Remuntada d’infart en un partit clau a 1a territorial: El Centre 3 – CPP Igualada 4

El partit del CPP Igualada CTAI d’aquest cap de setmana a 1a territorial és dels que es recorden. L’enfrontament amb El Centre era clau de cara a les aspiracions d’ascens d’ambdós conjunts, ja que tots dos arribaven empatats a la segona posició de la classificació. El conjunt igualadí va remuntar agònicament un partit que se li havia posat molt costa amunt però que va acabar guanyant per 4-3.

El partit no va començar bé pels interessos igualadins, ja que el palista barceloní Marc Lluveras va derrotar a l’igualadí Joan Bertran per 2-3 després de capgirar els dos jocs d’avantatge que havia aconseguit inicialment el palista del CPP Igualada CTAI. A la segona partida, el conjunt local encara va ampliar l’avantatge, ja que Edu Cabestany va guanyar per 1-3 a Joan Moriana. Tot seguit, Jaume Gamisans va obrir el caseller dels igualadins en imposar-se per 3-0 a Jaume Condal.

L’equip barceloní, però, no es va deixar intimidar i va tornar a colpejar amb la victòria de Marc Lluveras per 1-3 davant de Joan Moriana. Amb aquest punt, El Centre es va situar a un sol punt de la victòria global. Tanmateix, el conjunt igualadí es va conjurar per obrar la remuntada i ho va aconseguir de forma agònica, guanyant les tres partides restants per 3-2. Primerament, Joan Bertran va superar a Jaume Condal per 3-2 després de veure com el palista local li neutralitzava novament l’avantatge de dos jocs aconseguit inicialment per l’igualadí. L’empat va arribar de la mà de Jaume Gamisans, que va vèncer a Edu Cabestany per un ajustadíssim 3-2.

Els dobles, com no podria ser d’altra manera, es van decidir al cinquè joc. Finalment, la parella igualadina Bertran – Gamisans es va acabar imposant per 3-2 a la parella local Lluveras – Cabestany, culminant així la remuntada. Amb aquesta victòria clau a la pista d’El Centre, doncs, el CPP Igualada CTAI fa un pas més cap a l’esperat retorn a Preferent.

El CPP Igualada CTAI s’imposa a l’Ateneu 1882 a 2a A territorial: CTT Ateneu 1882 2 – CPP Igualada 4

L’equip de 2a A territorial es va desplaçar diumenge passat a Sant Joan Despí per disputar el partit de lliga que l’havia d’enfrontar al CTT Ateneu 1882. El conjunt de l’Anoia va guanyar als del Baix Llobregat per 2-4, mantenint-se així a les posicions capdavanteres de la classificació.

La primera partida va ser la més ajustada de l’encontre, però Francesc Masip es va acabar imposant a Toni Masip per 3-2. Seguidament, Albert Kenji Matsuoka va ampliar l’avantatge dels igualadins en guanyar per 3-0 a Jaume Llopart. El conjunt local va retallar distàncies a la següent partida, quan Toni Segura va derrotar a l’igualadí Gerard Fuentes per 0-3.

En la primera partida de la segona ronda, Albert Kenji Matsuoka va fer el tercer punt del seu equip imposant-se a Toni Masip per 3-0. El CPP Igualada CTAI no va deixar marge a l’error i va enllestir el partit a la primera oportunitat. Francesc Masip va fer la sentència superant per 3-0 a Toni Segura. Finalment, Jaume Llopart va guanyar per 0-3 a l’anoienc Gerard Fuentes, establint així el 4-2 definitiu.

Excel·lent actuació del CPP Igualada CTAI al Circuit Promeses per equips

Dissabte passat, els dos equips base del CPP Igualada CTAI van participar a la quarta fase del Circuit Promeses per equips d’enguany. Al nivell A, l’equip format per Joan Masip, Albert Kenji Matsuoka, Francesc Masip i Miguel Moriana va aconseguir una excel·lent primera posició. El conjunt igualadí va superar per 2-1 als seus tres rivals, el CTT Badalona, el CTT Ateneu 1882 i el CTT Parets.

També va ser lluïda l’actuació de l’equip igualadí al nivell C. L’equip format per Gerard Vélez, Bernat Luco i Carles Galán va guanyar per 2-1 al CTT Badalona i al CTT Olesa i va perdre per 0-3 davant del CETT Esparreguera i del CTT Calella, mostrant la seva contínua progressió a mesura que avança la temporada.

Ricard Alert - CPP Igualada


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.