TORNAR

El CPP Igualada CTAI enceta l’any amb una plàcida victòria

CPP Igualada 6 – CTT L’Hospitalet 0

esports
Dilluns, 9 gener 2012. 10:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El CPP Igualada CTAI va tornar el cap de setmana passat a la competició després de les vacances de Nadal. L’equip de 1a territorial del club igualadí va tenir una tornada ben plàcida. El conjunt de l’Anoia va superar el primer partit de l’any i també de la segona volta derrotant per 6-0 a l’Hospitalet a Les Comes amb suma facilitat.

Imatge d'arxiu de Joan Masip

El partit no va tenir color i els igualadins van dominar del primer a l’últim punt que es va disputar. Inicialment, Joan Moriana i Albert Kenji Matsuoka van guanyar els seus respectius partits davant d’Eduard Solsona i Marc Cerezo per 3-0. Seguidament, Jaume Gamisans va imposar-se per 3-1 a Guillermo Escartín, que va aconseguir l’únic joc que va fer el conjunt del Barcelonès en el partit.

La segona ronda d’individuals va seguir amb la mateixa tònica que la primera. Albert Kenji Matsuoka va derrotar Eduard Solsona per 3-0, Joan Moriana aconseguia el mateix resultat davant de Guillermo Escartín i, finalment, Jaume Gamisans va tancar el marcador guanyant també per 3-0 a Marc Cerezo.

L’equip de 2a A territorial deixa escapar una important victòria: CPP Igualada 3 – CTT J.M. Palés 4

El que li va succeir a l’equip de 2a A territorial del CPP Igualada CTAI diumenge passat a Les Comes sembla impossible. El conjunt igualadí dominava per 3-0 el partit que l’enfrontava al CTT J.M. Palés però, contra tot pronòstic, el conjunt barceloní va ser capaç de capgirar el partit i culminar una remuntada èpica que el va portar a guanyar per 3-4.

En els dos primers punts del partit, l’afició de Les Comes va veure dos esperats retorns. En primera instància, Francesc Masip, va reprendre la competició després de la seva lesió guanyant per un ajustadíssim 3-2 a Xavi Caba, contra qui havia començat perdent els dos primers jocs. A continuació, Gerard Fuentes va debutar aquesta temporada un cop recuperat de la lesió que l’ha tingut apartat de les pistes durant molts mesos. El palista igualadí va tornar amb victòria, també per 3-2, davant d’Emili Mamblona. El partit va adquirir un fort color igualadí quan, a la següent partida, Matías Blanco també es va imposar per un apretadíssim 3-2 a Àlex Martínez.

La sort, però, es va acabar de sobte pels igualadins i va començar la llarga remuntada del conjunt visitant. Primerament, Xavi Caba va superar per 0-3 a Gerard Fuentes. A continuació, Àlex Martínez va derrotar per 1-3 a Francesc Masip. Tot seguit va arribar l’empat; malgrat que semblava que Matías Blanco ho podria evitar, Emili Mamblona va acabar guanyant-lo per 2-3. Així doncs, el partit va desembocar als dobles. Allà, la parella barcelonina Caba – Mamblona va superar per 1-3 a la local Masip – Blanco, culminant així una remuntada que sembla un guió de ficció. La derrota, a més, va ser especialment dolorosa ja que el CTT J.M. Palés és un rival directe a la classificació que, amb aquest resultat, empata al conjunt de l’Anoia.

Segona fase de l’Open Barcelona absolut pels palistes igualadins

La primera competició dels palistes del CPP Igualada CTAI després de les festes va ser la segona fase de l’Open Barcelona absolut, en la qual van participar-hi Daniel Luco i Joan Masip.

Daniel Luco no va poder superar la fase de grups. El palista igualadí va veure’s relegat a la tercera posició del seu grup per un triple empat després d’aconseguir una victòria i dues derrotes.

També va acabar amb un triple empat el grup on es trobava Joan Masip. En aquesta ocasió, però, el jove igualadí va ser segon de grup, fet que li va donar accés a la ronda prèvia al quadre final. Allà, Joan Masip es va creuar amb Francesc Castells (El Ciervo), contra qui va perdre per 1-3 en un partit molt lluït.

CPP Igualada - Ricard Alert


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.