TORNAR

Més d'un miler d'esportistes juguen al Caga Tió 2011

El torneig esportiu compta amb el rècord de participants

esports
Dilluns, 2 gener 2012. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El Patronat d’Esports d’Igualada tanca l’any amb un rècord absolut de participació, unes xifres que configuren el torneig de Nadal com un dels campionats de lleure més importants de Catalunya. El conegut com el Caga Tió ha arribat enguany a la 20a edició i ha reunit un total de 1.037 esportistes dividits en 15 categories diferents, que han jugat un total de 783 partits.

Es podien jugar sis esports diferents

Al Caga Tió s'hi han jugat 783 partits

Els sis 6 dies de competició del torneig de Nadal, que va dur-se a terme entre el 23 i el 30 de desembre van comptar amb diverses modalitats esportives. En concret, van ser sis els esports que es van competir: el bàsquet, el futbol, l'handbol, el voleibol, l'hoquei i el shootball.

Els organitzadors del torneig del Caga Tió ha avançat que després d'aquesta edició ja preparen el campionat del 2012, per 'seguir mantenint viu l'esport igualadí de lleure'. El Caga Tió ha comptat amb un total de 117 àrbitres, coordinats per 8 persones i un director.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.