TORNAR

Tres victòries pel CPP Suro Pub

Els Amics 1 – CPP Igualada 4 / Impuls 3 – CPP Igualada 4 / CPP Igualada 4 – Torelló 0

esports
Diumenge, 15 febrer 2009. 23:54. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Bon cap de setmana pels tres equips del CPP Suro Pub. L'equip sènior a primera nacional s'ha consolidat en la segona posició de la lliga, a la Divisió d'Honor, els igualadins segueixen invictes després d'un ajustat partit a Vilanova de la Barca, i a Primera provincial, plàcida victòria en l’última jornada de la fase regular de la lliga.

Ahmed Kazeem

Victòria de nou del CPP Igualada Suro Pub

CBR SC Els Amics 1 – CPP Igualada 4

A primera nacional, el CPP Igualada Suro Pub segueix encadenant victòries, que l’han portat en les últimes jornades a consolidar-se en la segona posició de la lliga, que dóna accés a la fase d’ascens a la Divisió d’Honor Espanyola. El dissabte passat, el primer equip del club igualadí es va desplaçar a Terrassa, on es va imposar a l’equip local, el CBR SC Els Amics, per un clar 4-1.

Jordi Satorras donava el primer punt del partit al CPP Igualada Suro Pub en vèncer a Ignasi Martínez per 3-1. A continuació, Lluís Graells va cedir l’únic punt del partit davant l’egarenc Oriol Serrat per 2-3. Kazeem Ahmed va tornar a avançar al conjunt igualadí en la següent partida, amb victòria per 3-0 davant de Francesc Gibert.

Els dobles van significar el 3-1 favorable a l’equip de l’Anoia; Ahmed – Satorras van superar la parella local Serrat – Gibert per 3-0. Amb el partit de cara, Jordi Satorras va firmar el 4-1 definitiu en imposar-se a Oriol Serrat per un clar 3-0.

Victòria ajustada a Divisió d’Honor Catalana

Impuls TT 3 – CPP Igualada 4

El líder de la lliga va haver-se de treballar la victòria davant el TT Impuls, en el partit disputat a Vilanova de la Barca el dissabte passat, corresponent a la lliga de la Divisió d’Honor Catalana. El CPP Igualada Suro Pub va acabar enduent-se la victòria per un ajustat 4-3, que el manté invicte a la lliga. L’equip local es va avançar primer al marcador per mitjà d’Òscar Vilanova, que va superar a Josep Mª Alonso per 0-3.

Joan Bertran va empatar el partit per al conjunt igualadí en vèncer a Òscar Hernández per 3-1. En la següent partida, Jaume Macià tornava a posar l’Impuls per davant al marcador en derrotar a Roger Domingo per 0-3. Els dobles igualadins, però, van tornar a empatar el partit; Bertran – Domingo van superar a Vilanova – Macià per 3-1. Josep Mª Alonso va donar el primer avantatge del CPP Igualada Suro Pub en el partit en guanyar a Òscar Hernández per 3-0, establint el 3-2 al marcador global.

L’equip local, però, encara va tornar a empatar el partit, aquest cop a 3, per mitjà de la victòria d’Òscar Vilanova davant de Roger Domingo per 1-3. En la partida decisiva, l’igualadí Joan Bertran va superar a Jaume Macià per un clar 3-0, decantant definitivament l’encontre al favor de l’equip de l’Anoia en fer pujar el 4-3 final al marcador.

Plàcida victòria i a esperar

CPP Igualada 4 – TT Torelló 0

Diumenge passat, l’equip de 1a provincial del CPP Igualada Suro Pub va disputar a les Comes l’última jornada de la fase regular de la lliga. El partit va ser còmode pel conjunt local, que es va imposar per 4-0 al TT Torelló. Bernat Bisbal feia el primer punt de l’equip igualadí vencent a David Velasco per 3-0. Ricard Alert feia el segon en imposar-se a Nicolás Troche també per 3-0.

El mateix resultat permetia a Roger Agustí fer pujar el tercer punt del CPP Igualada Suro Pub al marcador, en superar a Oriol Tañà. El punt definitiu el va aconseguir la parella de dobles local Alert – Agustí davant de la visitant Velasco – Tañà, a qui van vèncer també per 3-0. Aquesta victòria fa que l’equip anoienc hagi d’estar pendent de fins a dos resultats dels seus rivals a la lliga per saber si finalment obté una plaça per a la fase d’ascens a preferent, o per contra, l’obté el CE Badalona.

Aquest fet mostra la igualtat entre els equips que han disputat la lliga d’aquesta temporada en el mateix grup que el CPP Igualada Suro Pub.

CPP Suro Pub


1 Comentaris

a

agusti

16 de febrer 2009.23:20h

Respondre

m’agrada més la foto del Jaume...

Bromes a part l’equip de primera catalana s’ha classificat tercer finalment i així pot jugar fase d’ascens a preferent. Enhorabona!!!!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.