TORNAR

La Festa dels Reis d’Igualada en 5 milions de cupons de l’ONCE

El cinc de gener es repertirà

societat
Divendres, 16 desembre 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La il·lusió que any rere any transmet la Festa del Reis d’Igualada enguany arribarà a tot l’Estat en forma de cupons de la ONCE. El proper dia cinc de gener, la festa centenària serà present en els cupons de loteria que l’ONCE ven per tot l’Estat aconseguint portar Igualada i una de les seves festes més emblemàtiques fora de les fronteres de la ciutat.

El cupó del dia cinc

‘Reyes de Igualada, centenaria ilusión’ és la frase que es podrà llegir sobre una foto que és ben propera a tots els igualadins, una imatge de la cavalcada on hi apareix una de les mítiques escales que fan tan especial la Festa dels Reis.

El Centenari de la Costa Brava, Els Focs de Blanes, El Centenari de la Volta, La Patum de Berga, Lloret de Mar, la Fortalesa Ibèrica dels Vilars o el Dia Internacional de la Discapacitats han estat, abans de la festa igualadina, protagonistes d'aquest sorteig.

5 milions d’exemplars d’aquest cupó es repartiran per tot l’Estat portant la il·lusió de la Festa més enllà de la ciutat. El proper 28 de desembre es farà la presentació oficial del cupó a la Sala de Plens de l’Ajuntament i hi assistiran l’Alcalde del a ciutat, Marc Castells, el President de la Fundació dels Reis d’Igualada, Joan Prats i el delegat territorial de la ONCE a Catalunya, Xavier Grau


3 Comentaris

M

Mjesus

Igualada

16 de desembre 2011.18:43h

Respondre

Fins el any pasat no vaig compendre la singularitat de aquesta festa tan nostre, con que sempre l’he viscut mai le vaig donar importancia, però el any pasat comentat al treball que vindriem el... Llegir més reis a casa les meves companyes es van quedar totes extranyades i en van demanar que els expliques que era això de la escala i com es que repartiem les jogines per les cases, fins ara treballaba a Igualada ara treballo a Barna

r

raul

Vilanova

16 de desembre 2011.10:18h

Respondre

Molt bona idea. Es un dia molt especial.

j

jaume rodriguez enrich

igualdad

16 de desembre 2011.08:17h

Respondre

Iniciatives d aquesta naturaleça fan Igualada mes grand.I aixo ho necessitem mes que mai.
Felicitats a tots els membres de la comissio i especialment el qui la lidera Juan prats.
Bon dia. Bon Nadal... Llegir més , bon cap d Any ibons Reys.
Associacio de Igualadins Forans / Igualadins en el Mon

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.