TORNAR

'La maternitat d'Elna' destinarà la recaptació del dia 25 als camps de refugiats saharauis

En favor de les activitats de Montbui Solidari al Sàhara

societat
Dijous, 12 febrer 2009. 13:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Montbui Solidari ha aconseguit que una de les recaptacions de les funcions que es realitzen al Teatre Capitol de Barcelona de l’obra de teatre “La Maternitat d’Elna” es destinarà per ajudar als camps de refugiats sahrauis, en concret per donar suport als projectes que realitza l’entitat de Santa Margarida de Montbui. En concret serà la recaptació del dia 25 la que es destinarà a donar suport a aquests projectes.

Imatge de l'espectacle

Tríptic de l'espectacle

Cal recordar que des d el 5 de febrer i fins el 8 de març es representa aquesta obra, basada en el llibre d’Assumpata Montell. L’obra està interpretada per l’actriu i cantant Rosa Galindo acompanyada al piano per Luc Olivier Sánchez, amb dramatúrgia de Pablo Ley i direcció de Josep Galindo

La Maternitat D´Elnaens parla d'uns fets històrics que tenen lloc al final de la Guerra Civil. A mesura que l'exèrcit republicà es retira davant l'última embranzida de l'exèrcit franquista, comença l'exili de centenars de milers de persones. El moment més greu es produeix al gener de 1939, quan gairebé mig milió de persones van fugir a França. És així com va començar, per a molts, el drama de l'exili, inhumana tragèdia col•lectiva que s'evidencia en els camps de concentració francesos com el de Argelers.

La Maternitat D´Elna (institució impulsada pels moviments socials suïssos que van aportar diners, menjar i equipaments) parla del que va ser capaç de fer una persona molt jove, Elisabeth Eidenbenz, per salvar a les dones embarassades de sofrir el part en les pèssimes condiciones higièniques,alimentàries i de salut dels camps de refugiats francesos.

Des de Montbui Solidari volen agrair personalment a tots els membres del grup de teatre i al Capitol pel recolzament obtingut.


4 Comentaris

i

ignasi

12 de febrer 2009.23:45h

Respondre

Gran obra de teatre. Emocionant. Si podeu, no us la deixeu perdre. Us la recomano

M

MONTBUI SOLIDARI

12 de febrer 2009.23:27h

Respondre

Desde l’entitat volem donar les gràcies a ANOIADIARI.CAT per fer-vos resó de totes les activitats que anem realitzant.
Aprofitem aquest espai per donar les gràcies al recolçament que dia a dia... Llegir més va aumentant tant del poble de Montbui com d’altres llocs de la comarca.
Aixó ens anima a poder seguir treballant.
Moltes gràcies a tots.

Us informem que desde l’entitat s’està preparant un autobus per poder assistir a l’obre de teatre. Tots aquells que vulguin vindre,ens poden fer una reserva mitjançant el correu electronic montbui-solidari@hotmail.com

US ESPEREM!!

A

A.P.T.

DEL MUNDO

12 de febrer 2009.22:05h

Respondre

ES TODO UN DETALLE DE SOLIDARIDAD,EL RECONOCIMIENTO A UNA LABOR BIEN REALIZADA POR LOS COMPONENTES DE MONTBUI SOLIDARI, COMO PERSONA QUE APOYA A ESTA CAUSA LES DOY LAS GRACIAS, AL GRUPO DE TEATRO Y... Llegir més AL TEATRO CAPITOL DE BARCELONA.
FELICIDADES PARA TODOS LOS COMPONENTES DE MONTBUI SOLIDARI.
ESTO OS DARA FUERZAS PARA SEGUIR ADELANTE, LAMENTABLE ES QUE EL RECONOCIMIENTO SIEMPRE TIENEN QUE RECONOCERLO LOS DE FUERA DE CASA. DESDE AQUI OS MANDO TAMBIEN MIS FUERZAS PARA QUE SIGAIS ADELANTE

M

Manel

12 de febrer 2009.20:07h

Respondre

felicitats a l’entitat Montbui Solidari per la feina que feu

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.