Derrota del CPP Igualada CTAI a Sabadell

Falcons Sabadell 5 – CPP Igualada 1

Dimarts, 29 novembre 2011. 17:15. Redacció AnoiaDiari.
El desplaçament d’aquesta setmana del primer equip del CPP Igualada CTAI no va resultar gens positiu pel conjunt igualadí. L’equip de l’Anoia va visitar la pista dels Falcons de Sabadell amb la intenció d’intentar arrencar-ne un resultat positiu però, malgrat que el partit va ser ajustat, el conjunt del Vallès va imposar-se per 5-1.

Joan Masip Bernat Bisbal Eloi Zaragoza Joan Moriana i Juan Carlos Ortiz

En la primera partida del matx, l’igualadí Daniel Luco no va poder davant de Sergi Martínez, contra qui va perdre per 2-3. Els sabadellencs van ampliar l’avantatge inicial en la segona partida, quan el veterà Pere Weisz va superar per 0-3 a Jordi Satorras. Seguidament, Lluís Graells tampoc va poder estrenar el caseller igualadí, ja que el palista local Jordi Bigorra el va derrotar per 0-3.

En la primera partida de la segona ronda, Daniel Luco no va poder evitar la desfeta i, malgrat aconseguir neutralitzar els dos jocs d’avantatge aconseguits inicialment per Pere Weisz, el jugador del CPP Igualada CTAI va acabar cedint per 2-3. Amb el mateix marcador va acabar la partida següent, que va enfrontar Lluís Graells contra el sabadellenc Sergi Martínez. Amb el 5-0 imperant al marcador global, Jordi Satorras va poder fer el punt de l’honor dels igualadins en la darrera partida, en la qual va superar per 3-2 a Jordi Bigorra.

El CPP Igualada s’imposa al Vilafranca a 3a nacional

CTT Vilafranca 2 – CPP Igualada 4

Aquesta setmana el partit de 3a nacional del CPP Igualada CTAI no es va resoldre als dobles. El conjunt igualadí es va poder imposar per 4-2 en la seva visita a la pista del Vilafranca davant un rival que va plantar cara en tot moment.

El partit va començar malament pels interessos igualadins. Joan Masip havia guanyat de forma molt ajustada els dos primers jocs davant de Carles Mesegué, però malgrat aquest avantatge, el palista del Vilafranca va ser capaç de remuntar fins a adjudicar-se la partida per 2-3. Roger Domingo va ser l’encarregat d’equilibrar el matx en derrotar per 3-0 a Jordi Lacruz en la partida següent. A continuació, Ricard Alert va avançar els igualadins en imposar-se per 3-1 al local Jordi Calvet.

En la primera partida de la segona ronda, però, el Vilafranca va tornar la igualtat al marcador, ja que Carles Mesegué va superar per 1-3 a Roger Domingo. Tanmateix, els igualadins van tornar a la càrrega de seguida. Primer va ser Joan Masip qui va guanyar per 3-0 a Jordi Calvet i, posteriorment, Ricard Alert va sentenciar el partit derrotant també per 3-0 a Jordi Lacruz. Amb el 4-2 final, el CPP Igualada CTAI segueix coliderant la lliga de 3a nacional amb una sola derrota – a la primera jornada – a falta d’un partit pel final de la primera volta de la competició.

Victòria plàcida a 1a territorial

CPP Igualada 5 – CTT Ripollet 1

Després de perdre el liderat de 1a provincial en el partit de la setmana passada davant del Sant Quirze, el CPP Igualada CTAI va tornar al camí de la victòria. Els igualadins es van imposar amb molta solvència davant del CTT Ripollet, a qui van derrotar per un contundent 5-1.

El CPP Igualada va començar fort de bon inici. En el primer punt, Joan Moriana va superar per 3-1 a Martí Berenguer, el mateix resultat que va obtenir posteriorment Juan Carlos Ortiz davant de David Llorens. Jaume Gamisans va ser l’encarregat de fer pujar el tercer punt al marcador en derrotar per 3-0 a Àlex Rico.

L’Igualada no va deixar lloc per les sorpreses i va rematar el partit a la primera de canvi. En la primera partida de la segona ronda, Joan Moriana va guanyar per 3-1 a David Llorens per deixar el matx vist per sentència. Tot seguit, Jaume Gamisans va seguir ampliant la diferència en imposar-se per 3-0 a Martí Berenguer. L’última partida, en canvi, va servir al CTT Ripollet per fer el punt de l’honor. Aquest va arribar de la mà d’Àlex Rico, que va imposar-se per 0-3 a Juan Carlos Ortiz, establint el 5-1 definitiu.

Tercera derrota consecutiva a 2a A territorial

CPP Igualada 1 – CN Sabadell 5

Després d’un inici de lliga espectacular amb sis victòries en els sis primers partits, l’equip de 2a A territorial del CPP Igualada CTAI s’ha desinflat en les darreres jornades. Els igualadins van encaixar aquesta setmana la que ja és la tercera derrota consecutiva, aquest cop per 1-5 davant del CN Sabadell a Les Comes.

L’equip de l’Anoia va començar el partit amb empenta gràcies a la victòria per 3-0 d’Albert Kenji Matsuoka davant de Andrés Gallardo. El conjunt visitant, però, es va refer de seguida i va empatar per mitjà de Luis Primera, que va superar per 0-3 a Matías Blanco. En la següent partida, Francesc Alcoberro tampoc va poder evitar que Ricard Martí el superés per 1-3.

La primera partida de la segona ronda va ser la més ajustada del matx. L’enfrontament, entre Albert Kenji Matsuoka i el visitant Luis Primera va acabar amb victòria per aquest últim per 2-3. El conjunt igualadí ja no es va poder refer i la següent partida va servir al CN Sabadell per tancar el partit; Andrés Gallardo va imposar-se per 0-3 a Francesc Alcoberro per fer pujar el 1-4 al marcador global. Per últim, Ricard Martí va guanyar per 0-3 a Matías Blanco per establir el 1-5 final.

Els palistes igualadins participen a l’Open Barcelona de dobles

Dissabte passat es va celebrar a Barcelona la primera fase de l’Open Barcelona de dobles d’enguany. Dues parelles amb integrants del CPP Igualada CTAI van prendre-hi part. Per una banda hi van participar els jugadors de l’equip de 3a nacional Joan Masip i Ricard Alert, mentre que Albert Kenji Matsuoka va formar parella amb el palista dels Lluïsos de Gràcia Martí Folch.

La parella Masip-Alert va quedar en la primera posició del seu grup, d’on cal destacar la victòria davant la parella de l’equip de 2a nacional del CTT Vilafranca Menal-Pareja. Posteriorment, els igualadins no van estar de sort amb el sorteig, que els va enquadrar a la primera ronda amb la parella del Sants Julià-Panareda, contra qui van perdre per 1-3.

Per altra banda, la parella Matsuoka-Folch no va poder sumar cap victòria malgrat disputar bons partits davant els seus rivals al grup.