TORNAR
PUBLICITAT

El CPP Igualada CTAI perd als dobles davant del CTT Olot

CPP Igualada 3 – CTT Olot 4

esports
Dilluns, 21 novembre 2011. 12:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La lliga de 1a nacional es va reprendre aquest cap de setmana pel CPP Igualada CTAI amb la visita del CTT Olot a Les Comes. Els igualadins van plantar cara al conjunt de La Garrotxa, un dels equips forts de la lliga, que només es va emportar una victòria per la mínima de la pista igualadina. El partit va començar positivament pels igualadins, ja que Jordi Satorras va obrir el marcador guanyant a Jordi Gavín per 3-1. Seguidament, Daniel Luco no va poder evitar que Òscar Gallego el superés per 0-3, però Lluís Graells va tornar a avançar els igualadins a la següent partida, en la qual va derrotar per 3-0 al jove Adrià Sabater.

1a nacional. D'esquerra a dreta, Daniel Luco, Lluís Graells i Jordi Satorras

Els olotins no van perdre pistonada i de seguida van restablir l’empat per mitjà d’Òscar Gallego, que va superar per 0-3 a Jordi Satorras. El conjunt visitant no es va aturar aquí i, a continuació, es va avançar per primer cop al marcador gràcies a la victòria per 1-3 de Jordi Gavín davant de l’igualadí Lluís Graells. El CPP Igualada CTAI, però, no va deixar escapar l’oportunitat de forçar el desempat: Daniel Luco va fer arribar el partit als dobles en guanyar per 3-0 a Adrià Sabater.

Malgrat el 0-3 favorable a la parella olotina, els dobles van ser d’allò més ajustats. La parella igualadina Satorras – Luco va perdre tots tres onzes als avantatges davant de la parella visitant Gallego-Gavín, tot i haver anat per davant al marcador durant els compassos inicials dels onzes. Així doncs, el CTT Olot va acabar imposant la lògica i es va endur els punts d’Igualada si bé amb una bona dosi de patiment.

Nova victòria d’infart a 3a nacional: CPP Igualada 4 – CTT Almoster 3

Després d’haver guanyat per un ajustat 4-3 a la pista del Sallent l’anterior jornada, l’equip de 3a nacional del CPP Igualada CTAI encarava amb optimisme la visita del líder de la lliga a Les Comes. El CTT Almoster arribava invicte a la pista igualadina, però els igualadins es van acabar imposant per 4-3 en un final d’infart per arrabassar-los el liderat.

El primer punt del partit el va aconseguir Joan Masip pel CPP Igualada en derrotar per un disputat 3-1 a Sergi Ciurana. A continuació, l’Almoster va empatar de la mà de Marc Piñol, que va superar a Ricard Alert per 0-3. La següent partida va servir perquè Josep Maria Alonso tornés a posar els igualadins per davant; per fer-ho, el palista anoienc va guanyar a Marc Zúñiga per 3-0.

En la primera partida de la segona ronda, el CPP Igualada CTAI va ampliar el seu avantatge al marcador per mitjà de Joan Masip, que va imposar-se per un ajustat 3-2 a Marc Piñol. Els igualadins, però, com la setmana anterior, no van saber cloure el partit i van permetre que el seu rival els empatés el matx. Primer era Josep Maria Alonso qui perdia per 0-3 davant de Sergi Ciurana i després Ricard Alert també cedia per 1-3 davant de Marc Zúñiga.

Malgrat aquests resultats, el conjunt local va ser capaç de refer-se en la partida de dobles. La parella igualadina Masip – Alert va imposar-se per 3-2 a la parella tarragonina Piñol – Zúñiga en un gran final que va donar la victòria al CPP Igualada CTAI.

El CPP Igualada CTAI es mereixia més a 1a territorial: CPP Igualada 2 – CTT Sant Quirze del Vallès 4

L’equip de 1a territorial del CPP Igualada CTAI va rebre aquest diumenge el CTT Sant Quirze del Vallès a Les Comes. El partit es preveia igualat ja que ambdós equips compartien el liderat de la lliga des de feia unes quantes jornades. Malauradament, el partit de diumenge passat va servir per desfer aquest empat a favor del conjunt del Vallès, que va guanyar per 2-4. Cal destacar que els igualadins van perdre fins a tres partides per 2-3, que amb una mica més de sort o encert haurien pogut caure de la banda local i fer canviar radicalment el signe del partit.

En la primera partida, el visitant Andrés Fontcubierta va superar per 3-2 a Joan Moriana, en el que suposava la primera derrota del palista igualadí aquesta temporada. Seguidament, Juan Carlos Ortiz empatava el partit pel CPP Igualada en vèncer per 3-0 a Yeudiel Lopera. A continuació, però, els visitants van tornar a avançar-se, aquest cop per mitjà de Joaquim Arisso, que va derrotar per un ajustadíssim 2-3 a Eloi Zaragoza.

En la primera partida de la segona ronda, Juan Carlos Ortiz va demostrar el seu bon moment de forma en restablir l’empat guanyant per 0-3 a Andrés Fontcubierta. El Sant Quirze, però, va tornar a la càrrega i va fer pujar el 3-2 al marcador global gràcies a la victòria per 3-0 de Joaquim Arisso davant de Joan Moriana. La sort es va tornar a aliar contra els igualadins en l’última partida. Eloi Zaragoza va aconseguir empatar els dos jocs d’avantatge que havia aconseguit inicialment Yeudiel Lopera, però el palista visitant es va acabar adjudicant la partida per un nou 3-2, fent així el 4-2 definitiu.

Ajustada derrota a 2a A territorial: CPP Igualada 2 – CTT Sant Quirze del Vallès 4

El duel d’aquesta setmana davant del CTT Sant Quirze del Vallès va ser doble, ja que el partit de 2a A territorial també enfrontava l’Igualada amb l’equip vallesà. L’enfrontament de 2a A també era entre equips capdavanters i, com el de 1a, va acabar amb victòria per 2-4 pel Sant Quirze, que suposava la segona derrota consecutiva dels igualadins després d’un inici de lliga immaculat.

Joan Pahisa va ser l’encarregat d’obrir el marcador pel conjunt visitant. El palista de Sant Quirze va vèncer per 2-3 a Matías Blanco per fer el primer punt del partit. Tot seguit, Albert Kenji Matsuoka va empatar pel CPP Igualada CTAI en derrotar també per 3-2 a Carles Millera. El tercer punt també es va resoldre per 2-3, aquest cop favorable novament al Sant Quirze. Cristina Pérez va imposar-se a l’igualadí Ferran Sallent per fer el 2-1 al marcador global.

L’empat va arribar altre cop de la mà d’Albert Kenji Matsuoka, que va guanyar per 3-0 a Joan Pahisa, però els visitants van tornar a colpejar de seguida per mitjà de Cristina Pérez, que va imposar-se per 0-3 a Matías Blanco. Finalment, Ferran Sallent no va poder forçar el desempat i va acabar cedint per 3-1 davant de Carles Millera, fet que va suposar el 2-4 favorable als interessos dels vallesans.

Joan Masip participa a l’Open Barcelona

Dissabte passat, el palista aleví del CPP Igualada CTAI Joan Masip va prendre part a la primera fase de l’Open Barcelona en categoria absoluta. Després de passar com a segon classificat d’un grup on es va enfrontar amb Ricard Martínez (Esparreguera), Xavier Zaragoza (CN Sabadell) i Alejandro Lara (Ateneu 1882), el palista igualadí va perdre la primera eliminatòria davant de Pau Nolis (Mataró).

CPP Igualada - Ricard Alert


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.