TORNAR

Victòria in extremis del CPP Igualada CTAI

CTT Sallent 3 – CPP Igualada 4

esports
Dilluns, 14 novembre 2011. 10:15. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
L’equip de 3a nacional del CPP Igualada CTAI visitava aquesta jornada la pista del CTT Sallent. L’equip del Bages encara no ha sumat cap victòria aquesta temporada, però els locals no es van mostrar en cap moment com un conjunt fràgil. De fet, la combinació de l’empenta del conjunt local i la incapacitat dels igualadins de segellar la victòria van dur el partit als dobles, que finalment es van acabar emportant els igualadins.

3a nacional. D'esquerra a dreta, Roger Domingo, Ricard Alert, Josep Ma Alonso i Joan Bertran

El primer punt del partit el van disputar Joan Masip i el palista local Domènec Torradas. El jugador del CPP Igualada CTAI va aconseguir una plàcida victòria per 3-0 que va avançar el seu equip. A continuació, el CTT Sallent va empatar el partit per mitjà de Jordi Matías, que va derrotar per 0-3 a Ricard Alert. Seguidament, Josep Maria Alonso va tornar a posar els igualadins per davant en guanyar a Xavi Fusalba per 3-1.

En el primer partit de la segona ronda, Joan Masip va ampliar l’avantatge del CPP Igualada CTAI en vèncer per 3-1 a Jordi Matías, en un partit molt treballat per part del jove igualadí. La següent partida semblava sentenciar el partit, però Josep Maria Alonso no va poder evitar que Domènec Torradas s’acabés enduent per 2-3 una partida que l’igualadí tenia a l’abast. El conjunt de l’Anoia tampoc va poder sentenciar a la següent oportunitat, ja que Ricard Alert va perdre per 1-3 davant de Xavi Fusalba, de manera que l’encontre va arribar als dobles.

Amb l’empat a tres al marcador global, la parella local Matías – Fusalba va enfrontar-se a la igualadina Masip – Alert per decidir el signe del partit. Els igualadins van completar una bona partida que els va dur a la victòria per 3-2 i va permetre endur-se els punts cap a Igualada.

Victòria clau a 1a territorial: CPP Igualada 5 – UE Sant Cugat 1

La victòria d’aquesta setmana a 1a territorial val el seu pes en or. La UE Sant Cugat visitava Les Comes amb els mateixos punts que el CPP Igualada CTAI. Els igualadins, però, van fer valdre el factor camp per endur-se el duel d’aspirants a l’ascens per 5-1.

Joan Moriana va fer el primer punt dels igualadins ben aviat. El palista igualadí va derrotar per un clar 3-0 a Jaime Tarrasó a la primera partida de l’encontre. Seguidament, la UE Sant Cugat va poder empatar el partit gràcies a la victòria per 2-3 de Javier Molina davant de Juan Carlos Ortiz. Jaume Gamisans, però, es va encarregar de tornar a avançar el conjunt de l’Anoia quan, a la partida següent, va superar per 3-1 a Roger Deulofeu.

En començar la segona ronda, els igualadins no van aixecar el peu i Joan Moriana va guanyar per 3-1 a Javier Molina, eixamplant així la distància al marcador. La sentència va arribar a la primera opció; Jaume Gamisans va ser capaç de remuntar els dos jocs d’avantatge que havia aconseguit inicialment Jaime Tarrasó fins a imposar-se per 3-2. Amb el marcador global mostrant ja la victòria per 4-1, Juan Carlos Ortiz va completar l’actuació dels igualadins superant per 3-0 a Roger Deulofeu.

El CPP Igualada CTAI deixa escapar el derbi de Segona A territorial: CPP Igualada 3 – CTT Montbui 4

L’equip de 2a A territorial del CPP Igualada CTAI va encaixar diumenge passat a Les Comes la primera derrota de la temporada. A més, la derrota va ser en el segon derbi comarcal de la temporada, aquest cop contra el CTT Montbui, i després que el conjunt visitant donés el tomb a un marcador que semblava irreversible.

El conjunt igualadí va començar amb molta força, adjudicant-se els dos primers punts del matx. Inicialment Albert Kenji Matsuoka va derrotar el visitant Josep Masip per un contundent 3-0, i tot seguit Ferran Sallent va aconseguir una victòria molt més treballada davant de Toni García, a qui va vèncer per 3-2. El resultat contrari es va produir a la següent partida, que va enfrontar l’igualadí Matías Blanco amb el montbuienc Francisco Morente en una partida també molt ajustada.

El CPP Igualada CTAI, però, va tornar a colpejar a la següent partida, quan Albert Kenji Matsuoka va imposar-se per 3-0 a Toni García. Lluny de rendir-se, el CTT Montbui va retallar distàncies immediatament per mitjà de Josep Masip, que va superar a Matías Blanco per 1-3. Tanmateix, el partit semblava prendre un fort color igualadí quan, a la següent partida, Ferran Sallent s’havia adjudicat els dos primers jocs davant de Francisco Morente. Malgrat aquest avantatge, el jugador visitant va ser capaç de remuntar la partida i acabar imposant-se per 2-3, fet que suposava l’empat a tres que portava als dobles.

La partida de dobles va tornar a inclinar-se inicialment de la banda igualadina, ja que la parella local Matsuoka – Blanco se’n va endur els dos primers jocs. Tot i això, els montbuiencs Masip – Morente van tornar a remuntar l’impossible i van acabar guanyant els dobles per 2-3, fet que va suposar la primera derrota dels igualadins aquesta temporada i va donar oxigen al CTT Montbui.

Bona actuació dels igualadins al Circuit Promeses per equips

Dissabte al matí, Igualada va acollir part de la segona fase del Circuit Promeses per equips. Així doncs, els dos equips del CPP Igualada CTAI que hi participen van poder disputar els seus partits a casa. Tots dos equips van aconseguir, a més, bons resultats.

Al nivell A, l’equip format per Joan Masip, Albert Kenji Matsuoka i Miguel Moriana va signar una actuació excel·lent que va acabar amb tres victòries per 3-0. Els rivals dels igualadins van ser el CTT Badalona “B” i “D” i el Vic TT. Cal destacar el debut de Miguel Moriana en la competició per equips, on el palista igualadí va desplegar un molt bon joc que li va permetre guanyar els dos partits que va disputar.

Per altra banda, al nivell C, l’equip format per Gerard Vélez, Bernat Luco i Carles Galán va derrotar per 3-0 al CTT Badalona “G” i va encaixar una derrota molt ajustada per 1-2 davant del CTT Olesa.

CPP Igualada - Ricard Alert


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.