TORNAR

El CPP Suro Pub al torneig estatal

Resultats a 1a provincial i de l'equip Aleví Infantil

esports
Dilluns, 9 febrer 2009. 18:55. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Els dies 6, 7 i 8 d’aquest mes es va disputar a Valladolid el torneig estatal, que aplega els palistes d’arreu de l’estat espanyol que hi han accedit per mitjà de la disputa dels tornejos classificatoris de cada regió. Els palistes del CPP Igualada Suro Pub Joan Masip i Ricard Alert havien assolit aquesta fita el desembre passat, i es van desplaçar a la capital castellanolleonesa per disputar el torneig

Representants del CPP Igualada Suro Pub al torneig estatal a Valladolid

Participació del CPP Igualada Suro Pub al torneig estatal

Joan Masip va competir en categoria benjamina, assolint la tercera posició del seu grup, que li permetia accedir a la següent ronda, ja eliminatòria. Per aconseguir-ho va vèncer a Jaime López (Madrid, 3-0), Ivan Lozano (Castella La Manxa, 3-1) i Rubén Moreno (Castella i Lleó, 3-1), i es va veure superat per Daniel Mato (Galícia, 2-3) i Rubén Ríos (Andalusia, 0-3). Per sorteig, va haver de disputar una prèvia dels vuitens de final, on va caure eliminat per 2-3 davant del gallec Jonathan Rey. Per la seva banda, Ricard Alert no va poder classificar-se en el seu grup en categoria Sub-21, ja que es va veure superat per José M. Gómez (Andalusia, 0-3), Ismael Llamas (Múrcia, 0-3), Jordi Bigorra (Catalunya, 0-3) i Alberto Villaverde (Madrid, 1-3).

Derrota massa severa a 1a provincial

CE Universitari 4 – CPP Igualada 0

El dimecres passat, l’equip de 1a provincial del CPP Igualada Suro Pub va encaixar una àmplia derrota a la pista de l’Universitari. Tot i que el marcador final de 0-4 potser sigui més contundent que les diferències vistes a la pista, el conjunt barceloní va merèixer la victòria en tot moment. El primer punt del CE Universitari l’aconseguia Bernat Alcañiz en superar a Jaume Gamisans, que debutava a la categoria, per 0-3. La següent partida també va es va decantar de la banda local, tot i que de forma molt ajustada; Eduard Bullich va superar a Ricard Alert per 2-3 després que el palista igualadí empatés a 2 el 2-0 inicial i dominés el marcador en el cinquè onze, que va acabar perdent per 10-12. Roger Agustí tampoc va poder evitar que l’Universitari seguís sumant punts ja que es va veure derrotat per Francesc Boluda per 1-3. En els dobles, la parella local Alcañiz – Boluda va aconseguir el 0-4 definitiu en vèncer a la parella del CPP Igualada Alert – Agustí per 2-3. Després d’aquest resultat, l’última jornada de la fase regular de la lliga serà determinant a l’hora d’aconseguir una plaça per la disputa de la fase d’ascens a preferent.

Victòria per la mínima de l’Aleví-Infantil

CE Badalona 2 – CPP Igualada 3

L’equip que disputa la lliga d’edats del CPP Igualada Suro Pub va aconseguir una ajustada victòria el cap de setmana passat a la pista del CE Badalona. El primer punt del partit el va fer el conjunt local, amb la victòria de Daniel Garcés per 0-3 davant de l’igualadí Jordi Marcè. Xavi Manzano va fer pujar l’empat al marcador en la següent partida en vèncer a Albert Salguero per 3-0. Els dobles van ser el punt decisiu de l’encontre, i la parella igualadina Ávila – Manzano va superar a la badalonina Garcés – Douton per 3-0, avançant al CPP Igualada en el marcador. El conjunt del barcelonès, però, va tornar a empatar el partit amb la victòria d’Albert Salguero per 2-3 davant de Jordi Marcè. El punt definitiu el van disputar Xavi Manzano i Daniel Garcés, i el palista igualadí va decantar el partit a favor del seu equip en imposar-se per un ajustat 3-2 al seu rival.

CPP Igualada Suro Pub


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.