TORNAR

De l’Òdena al Barça. Un petit gran futbolista

Mamadou Seidou, un anoienc que ha començat a jugar amb l'equip benjamí del FCB

esports
Dilluns, 24 octubre 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Al camp de l’Òdena el reben amb abraçades, somriures, encaixades i molt d’apreci. Fa dies que no el veuen pel camp anoienc i és que l’exjugador del CE Òdena, Mamadou Seidou Vah, de només 8 anys, ha començat a entrenar amb l’equip benjamí ‘d’ del Barça. El jove futbolista comença aquesta etapa amb molta il·lusió, li encantaria jugar, algun dia, al primer equip del Barça, però té clar que és molt complicat, de moment, pensa en passar-ho bé.

Mamadou amb el seu entrenedor Toni Hervilla

Mamadou al Camp del CEÒdena

Cada dimarts, dimecres i divendres un taxi posat pel club recull Mamadou Seidou en sortir de l’escola i el porta a la ciutat esportiva del Barça, on entrena com a migcampista d’un dels millors equips del món.

Joan Carles Olalla, vicepresident del CE Òdena explica que un observador del Barça va descobrir al jove Guineà mentre jugava amb l’equip anoienc: ‘El seu equip anava primer a la lliga, i els observadors dels clubs grans segueixen, des de ben petits, els jugadors que sobresurten’. Olalla afegeix que Mamadou Seidou jugava, a més, en una categoria superior a la que li corresponia a la seva edat: ‘Quan jugava amb la seva categoria sobresortia molt, tot i jugar amb una categoria de nens més grans, els observadors es van fixar amb ell’.

Competitivitat, sempre cal guanyar

Es nota que Toni Hervilla, l’exentrenedor de Mamadou Seidou, en guarda un bon record. Quan el veu al camp de l’Òdena l’abraça i juga amb ell. Hervilla afirma que Mamadou era un alumne disciplinat: ‘s’esforçava molt’ però afegeix que és un jugador molt competitiu: ‘sempre volia guanyar’.

El Xavi i l’Iniesta, dos referents

Mamadou Seidou Vah juga com a migcampista, és per això que els seus referents són els jugadors del primer equip, Xavi i Iniesta. Reconeix que li encantaria jugar al primer equip del Barça, però és conscient que és molt complicat. El jove jugador també reconeix que li agrada el futbol que fa Kristiano Ronaldo.


3 Comentaris

j

josep

igualada

25 d'octubre 2011.10:34h

Respondre

molta sort pel petit Mamadou, però no li veig cap lògica a gastar-se diners amb un taxi per portar un nen de 8 anys 3 tardes per setmana a Sant Joan Despí, això és normal??

hem d’anar... Llegir més llençant els diners amb el futbol quan cada dia moren 10.000 nens de gana al món??

que baixi algú i ho arregli, que es veu que aquí no en som capaços...

E

Ester Vich

Igualada

24 d'octubre 2011.17:08h

Respondre

Sort Mamadou et volem veure al primer equip. Visca el Barça!

R

Robert Estruch

Odena

24 d'octubre 2011.11:48h

Respondre

Bon noticia! Molta sort al Mamadou i al CE Odena!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.