TORNAR
PUBLICITAT

Pòquer de victòries pel CPP Igualada CTAI

CPP Igualada 4 – TT Torelló 2

esports
Diumenge, 23 octubre 2011. 19:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Jornada rodona la que va viure el CPP Igualada CTAI el cap de setmana passat a Les Comes. Per primer cop a la temporada els quatre equips del club disputaven els seus respectius partits a casa, i cap d’ells va desaprofitar l’ocasió. També va ser el primer cop que els quatre equips del CPP Igualada CTAI aconseguien la victòria en una mateixa jornada.

1a territorial. D'esquerra a dreta, Joan Masip, Bernat Bisbal, Eloi Zaragoza, Joan Moriana i Juan Carlos Ortiz

Les dues primeres victòries es van aconseguir el dissabte a la tarda, quan el primer i segon equips de l’entitat van superar els seus rivals. L’equip de 1a nacional va derrotar un voluntariós TT Torelló per 4-2. El primer punt dels igualadins va arribar per mitjà de Jordi Satorras, que va superar per 3-1 a Dani Carbonell. A continuació, Lluís Graells completava una excel·lent partida que li permetia vèncer per 3-1 a Xavier Panareda. Daniel Luco va encarrilar la victòria en la següent partida guanyant per 3-0 al visitant Jordi Dot, fet que significava el 3-0 al marcador global.

Amb el partit coll amunt, Xavier Panareda va donar una mica d’esperança al Torelló quan es va imposar per 2-3 a Jordi Satorras, però seguidament l’igualadí Daniel Luco sentenciava el matx derrotant per 3-1 a Dani Carbonell. Finalment, el darrer punt va caure de la banda del Torelló; Jordi Dot va desfer-se de Lluís Graells per 1-3 per establir el 4-2 definitiu.

Nova victòria a 3a nacional

CPP Igualada 6 – Impuls TT 0

Després de la relliscada de la primera jornada, l’equip de 3a nacional del CPP Igualada ha encadenat ja tres victòries consecutives. La d’aquesta setmana també suposa un pas important de cara a la classificació, ja que el rival, l’Impuls TT de Vilanova de la Barca, pot ser un rival directe. Malgrat el 6-0 que va mostrar el marcador final, els igualadins van haver de patir per superar l’equip lleidetà, que segurament no va merèixer una derrota tan severa.

El partit va començar amb una gran victòria per 3-0 de Joan Masip davant d’Òscar Vilanova, que no va poder ser tan agressiu com de costum. Seguidament, l’igualadí Ricard Alert va derrotar per 3-2 a Jaume Macià, i Roger Domingo es va imposar a Vicenç Vilalta per 3-0.

Amb un còmode 3-0 al marcador global i dos jocs a favor, Joan Masip es va complicar el partit que l’enfrontava a Jaume Macià. El palista de l’Impuls va estar a punt de remuntar, però finalment el jove igualadí va acabar imposant-se per un ajustat 3-2. Amb la victòria ja al sarró, Roger Domingo va superar per 3-0 a Òscar Vilanova i, finalment, Ricard Alert va remuntar els dos jocs d’avantatge aconseguits inicialment per Vicenç Vilalta fins a imposar-se per 3-2, culminant així el 6-0 final.

L’equip de 1a territorial segueix en forma

CPP Igualada 5 – CTT Calella 1

El CPP Igualada CTAI segueix trepitjant fort a 1a territorial. El conjunt de l’Anoia només ha encaixat una derrota aquesta temporada, i amb la victòria d’aquesta setmana davant del CTT Calella es consolida a les posicions capdavanteres de la classificació.

La primera partida del matx va enfrontar l’igualadí Joan Moriana amb el visitant Daniel Fernández. El palista del CPP Igualada CTAI es va adjudicar la victòria per 3-0. A continuació es va veure el debut d’Albert Kenji Matsuoka a la categoria, que el palista igualadí va completar de la millor manera possible: amb una victòria per 3-2 davant de Oriol Lario. Seguidament, Jaume Gamisans va cedir l’únic punt del partit en perdre per 2-3 davant del veterà del Calella Jaume Puig.

La segona ronda va començar amb una nova victòria dels igualadins; aquest cop Albert Kenji Matsuoka va derrotar per 3-0 a Daniel Fernández. Un Joan Moriana en estat de gràcia va ser l’encarregat de sentenciar el partit; l’igualadí va superar per 3-1 a Jaume Puig per fer pujar el 4-1 al marcador global. Per últim, Jaume Gamisans va arrodonir el marcador guanyant per 3-1 a Oriol Lario.

Victòria per la mínima en el derbi comarcal de 2a territorial

CPP Igualada 4 – CTT Vilanova del Camí 3

Segueixen les victòries, continuen els patiments. L’equip de 2a territorial del CPP Igualada CTAI mantindrà una setmana més la seva condició d’invicte i, com no podia ser d’una altra manera, els igualadins van tornar a adjudicar-se una victòria per la mínima. Aquest cop va ser en un partit especial, en un dels quatre derbis comarcals que es disputaran aquesta temporada a 2a territorial. El primer d’ells, contra el Vilanova del Camí a Les Comes, es va saldar amb un 4-3 favorable als igualadins.

El Vilanova es va avançar inicialment per mitjà de la victòria de Bernat López davant de l’igualadí Ferran Sallent. A continuació, Francesc Masip va fer l’empat en derrotar per 3-0 a Diego Naranjo. Seguidament, Matías Blanco, que s’enfrontava al seu exequip, va avançar el CPP Igualada CTAI en vèncer per 3-0 a Julio Morales.

A la segona ronda, però, el Vilanova va tornar a la càrrega, i Diego Naranjo va empatar el matx a dos en imposar-se per un ajustadíssim 0-3 a Ferran Sallent. La reacció vilanovina no es va acabar aquí, sinó que Bernat López va posar el seu equip per davant al marcador per primer cop en el partit en superar a Matías Blanco per 1-3. Tanmateix, un inspirat Francesc Masip va forçar el desempat guanyant per 3-0 a Julio Morales.

Els dobles van caure clarament de la banda local; la parella igualadina Masip – Blanco va derrotar per 3-0 a la vilanovina López – Naranjo, donant així la victòria a l’equip d’Igualada per 4-3.

Ricard Alert Zenón - CPP Igualada


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.