TORNAR

Xavier Boquete: ‘Tinc por de les accions que pugui fer García Mora’

El regidor acusat podrà seguir exercint el seu càrrec

societat
Divendres, 14 octubre 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Després que el jutge declarés llibertat sense fiança pel regidor de Masquefa, García Mora; Xavier Boquete, alcalde de la localitat masquefina ha mostrat un ‘absolut respecte per la decisió judicial’ alhora que ha expressat la seva sorpresa. Boquete ha confessat tenir por davant les accions que pugui fer a partir d’ara l’agressor.

Xavier Boquete

García Mora ha estat acusat de dos homicidis en grau de temptativa per ò el jutge l’ha deixat en llibertat sense fiança, una decisió que ha sorprès a Boquete: ‘Mostrem un absolut respecte per la decisió però ens sorprèn, tenint en compte que arriba en el mateix moment que una de les víctimes està sent intervinguda a l’hospital’.

Por

Boquete també ha manifestat la seva por davant les accions que l’acusat pot fer a partir d’ara i ha recordat que l’Ajuntament ja havia presentat una querella contra el regidor de Força Masquefa. Tot i així, Boquete ha recordat que se seguirà amb la política de ‘tolerància 0’ i afirma que ‘nosaltres seguirem amb el nostre rumb, farem el que toqui fer’.

Continua amb la responsabilitat de la regidoria

El jutge ha matisat a García Mora que, tenint en compte que els fets no van succeir en exercici del seu càrrec com a regidor, García Mora podrà continuar exercint les seves funcions en el consistori masquefí. Boquete ha manifestat que aquesta decisió pot provocar una greu contradicció ja que dues de les víctimes –amb qui l’acusat ha de respectar una ordre d’allunyament de 200 m- viuen a la mateixa plaça de l’Ajuntament.

El ple suspès

Aquest dijous, com cada segon dijous de mes, Masquefa tenia convocat un ple ordinari però les circumstàncies han fet que l’equip de govern l’hagi suspès: ‘Ara mateix no podem prendre cap decisió, el convocarem a principis de la setmana que ve’.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.