TORNAR

Montbui organitza aquest cap de setmana un doble macrofestival benèfic per Lorca

Amb l'actuació de l'exconcursant d'OT, Víctor Estévez

societat
Dijous, 6 octubre 2011. 15:45. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
L’Ajuntament de Montbui organitzarà aquest cap de setmana un macrofestival benèfic en solidaritat amb els afectats pel terratrèmol de Lorca, esdevingut el passat mes de maig. Aquest festival benèfic es realitzarà en dos dies, en concret divendres al vespre-nit i dissabte tarda-vespre-nit al poliesportiu de Can Passanals. Amb el títol, 'Montbui Per Lorca', el municipi montbuienc vol recaptar fons per ajudar aquest municipi murcià, amb qui Montbui manté un protocol d’amistat, fruit dels nombrosos vincles existents entre ambdós municipis –moltes persones nascudes a Lorca resideixen a Montbui-

El divendres 7 d’octubre hi haurà l’actuació de l'exconcursant d'OT Víctor Estévez, que actuarà a Can Passanals en aquest concert solidari, on també hi seran els grups 'Travelling Band', 'El Secreto de Amélie' i 'Fugados de Alcatraz'. Cal destacar que el preu solidari de l’entrada per a aquest concert serà de 5 euros. Durant la realització del macrofestival està previst que s’emeti un video il•lustratiu dels efectes que va causar el terratrèmol de Lorca, i que va ser realitzat pel mateix ajuntament del municipi murcià.

Dissabte 8 d’octubre, a partir de les sis de la tarda, i també a Can Passanals, es realitzarà una nova sessió del festival benèfic. A partir de les sis de la tarda es podran veure les actuacions del Centre Cultural Andalús Virgen del Rocío de Montbui, Club Rítmica San Roque, Tuna NovaUnió, Coral d’Imontbui, Artístic, Centre Cultural Extremeny, Laia Esquinas, Rovertto, La Clave de Ra, Antonella, La Reinona, Cristina Morente, Acoustic Sound, L’Aula –Escola de Dança-, Bitrac Dansa, Agrupació Folklòrica de Veterans i Coral La Llàntia. El preu de l’entrada per a aquesta segona gala també serà de 5 euros.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.