TORNAR

Art, música i cultura al barri del Rec

Els U-tòpics tornaran a pujar als escenaris en el festival rrrrec

cultura
Divendres, 30 setembre 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El barri del Rec d’Igualada acollirà aquest dissabte un festival que combinarà més de 10 tallers d’art, passejades per racons del barri, exposicions debats i concerts de música al llarg de tota la jornada amb la vocació de seguir donant a conèixer el barri i reivindicar l’activitat cultural que sempre ha tingut. Artistes igualadins com Arian Morera i grups de la ciutat com els mítics U-tòpics van rebre molt bé la proposta i participaran activament en el festival.

Espai Vapor de Baix, al barri del Rec

El festival l’organitza ‘Amics del Rec’ amb el suport i ajuda d’altres entitats igualadines, Manel Caro, secretari de l’entitat, explica que la idea sorgeix de reunir en un festival tots els grups de música que assagen al barri: ‘A L’espai de el Vapor de Baix, al carrer de la Creueta, hi assagen molts grups de música i vam creure que podia ser interessant reunir-nos un dia per tocar tots, d’aquí va sorgir la idea que ha anat agafant volada’

I és que, finalment, la idea de fer un seguit de concerts s’ha convertit en una jornada plena d’activitats culturals i artístiques. Artistes com Arian Morera, Teresa Riba, Carmina Orgué o Pilar Carballo oferiran diferents tallers des de coreografia fins a papiroflèxia passant per mosaics o treball amb la pell, estampat de samarretes i pintada de graffitis.

Per ajudar als assistents a descobrir racons del Rec que sovint són oblidats, s’oferirà a dos quarts de dotze del migdia una passejada pel barri de la mà del blanquer Magí Puig, es farà una lectura de cançons de Bob Dylan coincidint amb l’activitat organitzada per Paranoia Accions i s’organitzarà un vermut-debat sobre el futur del barri.

A la tarda serà l’hora dels concerts. A les cinc de la tarda el grup de rock indi ‘Last fligth to Chicago donarà el tret de sortida a una tarda amb un total de set concerts: Kork, Fraktal, Lumbre, 777, Day-dream, que finalitzaran amb els mítics U-Tòpics que després de 20 anys separats tornaran a pujar a l’escenari.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.