TORNAR

Jordi Pujol apadrinarà la 4a edició de la vila del llibre de Bellprat

Entorn rural i cultura es troben a l'Anoia

cultura
Divendres, 30 setembre 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquest cap de setmana 1 i 2 d’octubre, Bellprat tornarà a omplir els seus carrers i cases de llibres per transformar-se en la Vila del Llibre. La iniciativa de Bellprat, és la primera de Catalunya i es basa en altres pobles d’Europa que han fet del món del llibre i la cultura que envolta la literatura una forma de vida i de singularitat. Tots aquests municipis estan agrupats sota el nom de BookTown.

Aquesta 4a edició de la Vila del llibre de Bellprat enceta importants novetats, encapçalades amb un acte especial d’apadrinament en el qual es tindrà la presència, el dissabte dia 1, del Molt Honorable Sr. Jordi Pujol.

El diumenge dia 2, l’escriptor Matthew Tree farà el parlament d’obertura, i es comptarà amb la premiada creadora de les Tres Bessones, Roser Capdevila, i la periodista Núria Ribó per presentar l’obra literària d’un important nombre d’autors consagrats i novells.

Així, desprès de 3 edicions Bellprat ha anat consolidant-se com un espai en el qual viuen en perfecta harmonia la ruralitat de les seves cases, el respecte per la natura i la cultura que representa el món del llibre, la música i les tradicions artesanes.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.