TORNAR

L'Anoiaemergent, un dijous més

El suplement salmó de la comarca

Dijous, 22 setembre 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
En l'edició d'aquest dijous de setembre, anoiaemergent·cat apropa l'empresa igualadina Aladetres, de disseny i desenvolupament web. Alhora, publica una article de l'economista Francesc Alcaraz, així com la notícia sobre borsa que cada dijous ofereix Miquel Bernadí. TicAnoia també és present en aquesta edició de l'anoiaemergent·cat, ja que durant els dies de la Fira d'Igualada, l'entitat proporciona les places de pràctiques en diferents empreses per a 9 joves de l'Anoia. A més, la conferència que ofereix la UEA s'explica en detall al suplment salmó, així com el Rural meeting, una iniciativa nascuda de dues cases de turisme rural. Per últim, s'inclou la notícia sobre les subvencions per a la creació de treball estable que poden sol·licitar les empreses.

'El nostre valor afegit és la creació d'aplicacions web a mida'

Tres fundadors. Tres creadors. Tres valors, i alguns més. Els idearis d'Aladetres destaquen, com a grup, per la concisió amb què treballen. Així, disseny, desenvolupament i estratègia és el trinomi que caracteritza i defineix l'empresa. La Susana Enrich, el Carles Ramos i l'Enric Vidal van fundar Aladetres ara fa vuit anys, una empresa que es dedica al disseny, la programació i l'estratègia web. 'Treballem de forma transversal, i el nostre objectiu és que els clients tinguin clients'.

Article de Francesc Alcaraz: Processos interns i estratègia

La relació que hi ha entre els processos interns i l’estratègia és àmplia. Si partim del concepte bàsic d’estratègia com la definició pràctica del que hem de fer i del que no hem de fer, entendrem millor aquest tema. L’objectiu final de l’estratègia és el d’assolir un avantatge competitiu determinat, que ens permeti posicionar-nos en el mercat en situació privilegiada respecte dels nostres competidors.

TicAnoia escull 9 joves perquè treballin a les seves empreses

Aquest divendres i durant la Fira d’Igualada, la comissió TIC de la Unió Empresarial de l’Anoia, TICAnoia, escollirà els joves que podran realitzar pràctiques professionals en empreses TIC de la comarca de l’Anoia. Aquesta acció s’emmarca dins del programa 'Busquem joves per 30 futurs llocs de treball', que la comissió va engegar ara fa més d’un any, amb l’objectiu de fomentar l'ocupació en les empreses anoienques d’aquest sector. A continuació, es realitzarà una taula rodona per explicar les avantatges i sortides professionals que pot comportar el desplegament de la fibra òptica a la ciutat.

La injecció coordinada de dòlars dóna aire a Europa

La setmana es va iniciar amb fortes correccions, però va mostrar un gir de tendència recolzat en els bancs centrals, els suports a Grècia i les expectatives creades per la reunió del cap de setmana de l'Ecofin, sent aquestes últimes infundades, com s’ha comprovat posteriorment. Entre aquestes accions que van atorgar nova confiança als inversors, destaca el suport públic de França i Alemanya a que Grècia romangui a la zona euro.

La UEA ofereix la conferència 'La recerca del finançament, missió impossible?'

Objectiu de la conferència: La conferència pretén ajudar a les empreses a superar les barreres en què poden trobar-se a l´hora de negociar amb les entitats financeres i també dotar- nlos de les eines bàsiques per millorar la negociació i afrontar-la amb seguretat.

Dues cases de turisme rural de l’Anoia entre les impulsores de Rural Meeting

Cal Joan Pau i Cal Senyoret, dues cases de turisme rural de Conill, formen part del nucli impulsor de Rural Meeting que neix amb la voluntat de promoure els seus espais també per a reunions familiars i d’empresa

Empreses i entitats poden sol•licitar subvencions per la creació de treball estable fins el 30 de setembre

Fins divendres 30 de setembre restarà obert el termini per a presentar les sol•licituds de subvenció per a la creació de llocs de treball estables. L’Ajuntament d’Igualada, amb l’objectiu de cooperar a l’estabilitat del mercat laboral, donarà continuïtat a aquestes ajudes a fons perdut. Aquest incentiu directe sobre la contractació indefinida de treballadors en el si de l’activitat econòmica igualadina pretén reduir la taxa de temporalitat al municipi.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.