TORNAR

Resultats del Trofeu Memorial Doctors Botet

UD MONTSERRAT 1 – CF LA POBLA 1

esports
Dilluns, 5 setembre 2011. 09:45. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Resultats dels diversos partits
1a semifinal: FC Fàtima 4 – CF La Pobla 5
2a semifinal: UD Montserrat 4 – AE Piera 2
3r i 4t lloc: FC Fàtima 3 – AE Piera 2
Final: UD Montserrat 1 – CF La Pobla 1 (La Pobla va guanyar als penals)

Semifinal

U.D. Montserrat 4 - A.E. Piera 2

Montserrat i Piera van sortir al camp amb la mentalitat i les ganes de guanyar l'enfrontament, però el Piera es va veure derrotat davant d'un Montserrat amb moltes cares noves. La primera part va ser bastant igualada amb molt de joc pel centre del camp i poques ocasions de gol, però el Montserrat era el que jugava més a futbol.

El primer gol va ser de l'equip visitant, de penal, i quan encara faltava molt joc per davant. El penal, lluny de desanimar el Montserrat, va fer que l'equip lluités molt i arribés, poc després, amb una gran jugada de Marc, arribant fins a la línia de fons, donant la pilota a Dani perquè aquest posés l'empat al marcador. Així, a la mitja part el resultat era d'1 a 1.

A la segona part, el Montserrat va canviar el joc i va impedir que el Piera jugués còmodament. El 2 a 1 va arribar de les botes de Torres, després d'aprofitar una passada d'Òscar Pallarès amb el cap. El gol va animar força el Montserrat i va donar l'oportunitat del juvenil Víctor Núñez que va haver de colpejar la pilota dues vegades fins a col·locar-la dins la porteria i celebrar així el seu primer gol com a jugador del Montserrat.

El Piera no va donar el partit per perdut i va retallar distàncies amb un gol poc afortunat per al davanter. El gol va posar en perill el partit, però el Montserrat va seguir jugant sense deixar-se influenciar pel gol visitant. Víctor Núñez va crear, de nou, perill, marxant a velocitat i aquest no va poder fer una altra cosa que penal, que Johny va llençar fora. Poc després, va tornar a aparèixer Víctor amb un altre gol d'una pilota passada per Johny, confirmant així la victòria del partit.

Àrbitre: Edgar Carmona

Final

UD Montserrat 1 – CF La Pobla 1

El Montserrat va empatar un partit en el que va merèixer guanyar, però les ocasions no es van poder materialitzar i als penals va perdre el torneig. La primera part va començar amb el Montserrat molt fort i lluitador, però La Pobla es va avançar al marcador amb un gol al minut 6. El gol va fer que La Pobla es quedés darrere durant molt de temps, després de les reiterades ofensives del Montserrat. Tot i les ocasions i el bon joc, La Pobla no es doblegava i creava alguns contraatacs amb cert perill. Al descans anaven 0 a 1.

Durant la segona part el Montserrat va sortir fort, però La Pobla aprofitava qualsevol oportunitat per perdre temps. Els del barri no podien materialitzar cap ocasió de gol i, per la seva part, La Pobla seguia amb el joc defensiu i només creava perill als contraatacs.

Quan faltaven 10 minuts pel final del partit, Petit va començar una arrencada cap a la porteria passant el defensa i aconseguint fer entrar la pilota amb un xut subtil. El gol va provocar eufòruia a la graderia i també va fer justícia. Fins el final del matx, el Montserrat va seguir intentant marcar, però no va poder moure el marcador.

Al final, La Pobla es va emportar el torneig amb els penals.

A l'entrega de premis, el jugador premiat com a màxim golejador va ser el del Fàtima 'Quicu'. I el jugador més regular del torneig va ser un del Montserrat, Toni López 'Petit'.

Paco Castro - UD Montserrat


2 Comentaris

c

casillas

Igualada

8 de setembre 2011.16:58h

Respondre

Para mi, la final era UD MONTSERRAT- FC FATIMA, habria sido un psrtido emocionante, en el primer encuentro el fatima empezo ganando pero la pobloa hizo tambien un muy buen partido y se acabo 4-5...... Llegir més asi es el futbol

c

carlos

igualada

5 de setembre 2011.18:07h

Respondre

sinceramente la pobla no merecía ni estar en la final, pero k vamos a hacer esto es el futbol...

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.