TORNAR
PUBLICITAT

Bona participació en el torneig d'estiu de pàdel Imagina

40 parelles van prendre part del campionat

esports
Dimarts, 26 juliol 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Les instal·lacions del CEM Infinit van acollir aquest cap de setmana el Torneig d’estiu de Pàdel Imagina. Es tracta d'un torneig organitzat pel Club Natació Igualada, l'Infinit i amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada. El campionat va poder gaudir de 40 parelles entre les categories masculina i mixte. En totes elles hi va haver un bon ambient i una millor competició esportiva, ja que ningú no va donar un punt per perdut.

El dissabte es va disputar la lliga de grups. Els primers de cada quadre serien els que passarien a les fases eliminatòries del diumenge. A la final mixte van arribar-hi les parelles formades per Arantxa Cervera i Eugenio Camara, que van ser els guanyadors, davant la parella formada per Ma Carmen Pérez i Ruben Fitó.

A la categoria Masculí de Plata es va imposar la parella formada de Roger Rosich i Pere Ferré, guanyant a la parella revelació del campionat Felix Muñoz i Pere Pujol. Ja en la categoria masculí Or van guanyar la parella formada per David Mora i Xavi Serra que es van imposar, fent una molt bona remuntada, a la parella sempre forta Xavi Morera i David Méndez.

Oriol Oliveras



1 Comentaris

S

Sebas Leno i Teresa Golanó

26 de juliol 2011.10:28h

Respondre

Felicitem molt sincerament a l’organització i a les persones que a peu de pista planificaven els partits. Ha estat un cap de setmana fantàstic de pàdel en un ambient molt cordial i... Llegir més agradable.

Esperem que aviat es pugui repetir

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.