TORNAR

Final de temporada pel CPP Igualada

Joan Masip, campió del II Open Falcons de Sabadell d’edats

esports
Dimarts, 12 juliol 2011. 09:45. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La setmana passada el CPP Igualada va donar per tancada la temporada oficial amb l’últim partit de la lliga de Segona B territorial. Per compartir els èxits aconseguits durant la temporada, dissabte que ve al Restaurant Les Olles d’Igualada se celebrarà el tradicional sopar de socis com cada final de temporada.

Joan Masip puja al pòdium del II Open Falcons de Sabadell

Pel que fa als resultats del club aquesta temporada cal destacar la participació de quatre equips en diverses lligues. El primer equip ha militat a Primera Estatal i ha arribat a disputar la fase d’ascens a Divisió d’Honor Espanyola jugant exclusivament amb jugadors de casa. El segon equip, per la seva banda, ha disputat la lliga de Tercera Estatal, quedant-se a un pas d’accedir a la fase d’ascens. La creu de la temporada ha estat el tercer equip, que malgrat la progressió que ha fet durant la temporada no ha pogut mantenir la Preferent territorial. Per últim, el quart equip ha disputat la lliga de Segona B territorial i després d’una llarga fase d’ascens ha quedat com a primer reserva per pujar a Segona A.

I per sobre de tot cal destacar el bon moment que viu el planter del club, que any rere any consolida una gran progressió amb la consecució d’èxits més importants. D’entre aquests brillen amb llum pròpia els subcampionats d’Espanya i de Catalunya per equips alevins. A la plana individual també cal remarcar el Campionat de Catalunya aleví i el Top català aleví i infantil aconseguits per Joan Masip així com els bons resultats d’Albert Kenji Matsuoka i Francesc Masip en diverses competicions.

Per últim, aquesta temporada també ha viscut el naixement del nou blog del CPP Igualada (http://cppigualada.blogspot.com) que concentra molta informació sobre les activitats del club, així com del perfil de Facebook de l’entitat.

Joan Masip, campió del II Open Falcons de Sabadell d’edats

Amb el final de la temporada oficial, comença la temporada dels tornejos d’estiu que organitzen els clubs. Dissabte passat, Joan Masip es va proclamar campió del II Open Falcons de Sabadell en categoria d’edats, que comprèn fins als palistes juvenils.

Els dos palistes igualadins que hi van participar, Joan Masip i Albert Kenji Matsuoka, van superar la ronda de grups, de la qual destaca la presència del jove actor i palista del Falcons Marc Balaguer (Polseres vermelles, Herois, ...) al grup de Joan Masip. El grup d’Albert Kenji Matsuoka, per la seva banda, va ser complicat, però l’igualadí va aconseguir classificar-se en superar per 3-1 a Carlos Sánchez i perdre per 1-3 davant de Dídac Serraïma a més de dues altres victòries.

Després que ambdós palistes igualadins superessin els vuitens, el quadre els va enfrontar als quarts de final. Joan Masip es va imposar per 3-1, i posteriorment va guanyar a Carlos Sánchez per un ajustadíssim 3-2 després d’aixecar una pilota de partit en contra que l’hagués fet perdre per 1-3. A la final, el palista anoienc va derrotar per 3-1 a Dídac Serraïma en un gran partit, pujant així al graó més alt del podi.

L’endemà diumenge, Albert Kenji Matsuoka també va prendre part a la competició provincial absoluta del mateix torneig, on no va poder superar la fase de grups.

CPP Igualada


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.