TORNAR

Les tres escoles de Montbui comptaran amb la sisena hora

S'està a l'espera de saber si s'obrirà una tercera línia de 1r ESO

Divendres, 8 juliol 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La polèmica eliminació de la sisena hora ha afectat diverses escoles públiques de l’Anoia però a Santa Margarida de Montbui cap de les tres escoles se’n veurà perjudicada. Així ho va explicar el seu alcalde, Teo Romero, després del Consell Escolar extraordinari celebrat aquest dijous. Pel que fa a la tercera línia de 1r d’ESO a l’Institut del municipi, Teo Romero va expressar la seva voluntat de seguir treballant per aconseguir-la ja que segons va afirmar el batlle: ‘Estem per sobre de la ràtio mitjana d’alumnes’.

Teo Romero

D’entrada, i segons va informar la Conselleria, dues de les tres escoles de Santa Margarida de Montbui havien de mantenir la sisena hora, es tracta de l’escola Gaudí i la Montbou. Els motius del manteniment eren diferents, a la primera li va ser assignada per la composició socio-econòmica de les famílies i a la segona per ser una escola rural. Segons Teo Romero aquest fet discriminava els pares de l’escola Garcia Lorca a l’hora que estigmatitszava una de les dues escoles del municipi sense raó: ‘Les famílies del Garcia Lorca i del Gaudí són del mateix nivell socio-econòmic, per tant no és just que a una li concedeixin la sisena hora i a l’altre no’.

Finalment les tres escoles del municipi gaudiran de la sisena hora, una fita important per l’alcalde del municipi que se sent satisfet. No totes les notícies, però, són bones.Teo Romero va denunciar que encara no se sabia si es concediria la tercera línia de 1r d’ESO en l’institut del municipi, segons l’alcalde, actualment es compta amb 65 estudiants per dos línies, una proporció superior a la mitjana. En darrer lloc, Romero també demana que es mantinguin els monitors per fer acollida als nens de 3a 6 anys la sisena hora.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.