TORNAR

Tot a punt per començar el torneig de Vòlei Sorra

Arriba la 19a edició amb alguns canvis

esports
Divendres, 8 juliol 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Ara sí que sí, la 19ª edició del Voleisorra d’Igualada ja és aquí. Es celebrarà els dies 8, 9 i 10 de juliol al parc Valldaura (Ronda Fàtima). Es preveu un cap de setmana intens de sol, sorra, i molt vòlei

El torneig i el conjunt de serveis que s’ofereixen està pensat per a totes les persones que vulguin gaudir d’una estona de diversió, tant en les 8 pistes de joc com en el bar.

Com cada any, el dissabte dia 9 de juliol hi haurà la Paella del Voleisorra, a un preu popular, per a tothom que s’hi vulgui apuntar, siguin o no participants.

La disputa de les fases finals serà el diumenge a la tarda, segurament els partits més emocionants del campionat. En acabat hi haurà l’entrega de premis i diversos sorteigs de productes (una bicicleta, una sortida d’aventura, un sopar, un lot d’embotits, dos pernil...)

Finalment, tothom que estigui interessat a seguir practicant voleibol durant l’any, pot posar-se en contacte amb organització.

Normes pels participants

1) el sistema de competició està disponible al web des de diumenge 3 de juliol. Consulta qui t’ha tocat al grup!

2) els horaris del campionat sortiran publicats dimarts 5 de juliol. Consulta el web (www.voleisorra.cat).

3) les samarretes del torneig es repartiran al llarg del cap de setmana. Hi hauran uns horaris per anar a recollir-les.

4) durant la tarda de finals de diumenge hi hauran diversos SORTEJOS . El plat fort tindrà lloc durant la final 4x4 Masculí Elit. Els dos equips finalistes vestiran amb els colors taronja i grana. Anima el teu equip!!!

6) organització VS 2011 premiarà l’equip amb el nom més original i el que du l’uniforme més original.

7) tots els equips podran seguir l’evolució del campionat a través d’uns monitors on s’actualitzen les classificacions a temps real.

Pels més petits...

Finalment, recordem que els més petits també hi tenen cabuda: al MINI-VS disputat dissabte 9 (fins a alevins). S’impartiran classes de tècnica perquè els més petits puguin aprendre’n i gaudir-ne més. No hi ha termini d’inscripció (contacteu amb organització).

Per qualsevol dubte o consulta aneu al web www.voleisorra.cat


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.